Seksi takaapäin homoseksuaaliseen asian

Aistien talo kiinnostaa, mutta haluaisin tietää muita vastaavia paikkoja. En oo luultavasti vaan osannut googlata oikeilla sanoilla et olisin löytänyt. Onko kokemuksia paikoista johon voi mennä kokeilemaan omia rajojaan? Yli vuotiaat voivat tarkastella palstan sisältöä ja osallistua keskusteluun omalla vastuullaan.

Etsi Toggle navigation Valikko. Keskustelu24 Seksi Seksi Seksi niin huonoa Mä oon ny seurustellu yhen miehen kanssa puolisen vuotta, mutta seksi ei suju.. Ja oli myös vähän rajuotteinen sopivalla tavalla mistä mä pidin, ja kaikki maholliset asennot tuli kokeiltua..

Oon sanonu et siinä asennossa en saa, ja yrittäny ohjailla muhin asentoihin mut sit taas päädytään siihen et oon päällä, enkä jaksa enää vastaankaan vängätä 2. Ei suostu ottamaan suihin. Sen mielestä se on jotenkin vastenmielistä kuulemma. Mua on aina kiinnostanu peppuseksi et vois ees kokeilla.

Mut ennen ku ehin sanoo asiasta niin se sano et ei voi käsittää koko asiaa.. Seksin aikana se keskittyy vaan itteensä. Silmät kii viä aina. Kooltaan aikas pieni pienempi mihin tottunu eikä se haittais jos se osais käyttää sitä hyvin.. Niin eikä ikinä yritä kiihottaa mua ennen seksiä. Sen lauseen jälkeen hyvä ku kostuu ollenkaan.. Tuntuu vaan et mitä imettä mä siinä teen.

Oonko mä niin vastenmielinen ettei voi mua ees vilkasta seksin aikana. Tai miks se ees panee mua jos mun pillu sit on niin vastenmielinen. Tykkään miehestä muuten, mutta pidän myös seksistä, sillon ku se on hyvää, eli ei nyt.

En tie mitä pitäis tehä: Naisen ääntely seksin aikana Olen siis itse nainen, jolla on näin 4kympin paremmalla puolella löytynyt ihan uusi vaihde seksielämässä. Onko tää mahdollista Oon 13v poika ja onko pojan mahollista saada orgasmia perseen kautta ilman että koskee penikseen. Aistien talo kokemuksia Terve!

Ihan liikaa opetettavaa siinä miehessäsi. Vaihda sellaiseen jonka kanssa se seksi sujuu, jos seksi sujuu niin kaikki muukin sujuu, asia jonka olen huomannut pitävän paikkansa. Liian paljon olisi korjattavaa että sille tielle kannattaisi lähteä.

En todellakaan ole ensimmäisenä ollut koskaan ehdottamassa että "vaihda, ota uus, saat paremman" jne, mutta tuon kertomuksen jälkeen kyllä. Peppuseksi- ja suuseksikielteisyys kertoo jo oman tarinansa. Ei se että se tuntuisi hänestä jotenkin inhottavalta, vaan se että haukkuu kaikki muut jotka siitä pitävät.

Se on se piste minkä jälkeen toista ei kannata yrittää opettaa vaan on parasta etsiä uusi kumppani. Olen aina sanonut että seksi on parisuhteen liima.

Jos joku ymmärtää paremmin niin se on nimenomaan kakskomponenttiliima. Kumpaakin seksin osapuolta tarvitaan yhtä paljon että muodostuisi kestävä liitos, eli hyvä suhde jossa tarjottu seksuaalinen annos tyydyttää toisen osapuolen täydellisesti.

Ne jotka väittävät ettei seksiä tarvitse suhteessa olla, tai sanovat ettei seksi ole suhteen tärkein osa, eivät ymmärrä mitä tuo sanontani tarkoittaa. Eivätkä myöskään ymmärrä omaa tilannettaan suhteessa ja suhteensa ainutlaatuisuutta. Kyse ei ole seksin määrästä eikä laadusta, vaan siitä mitä se antaa kummallekin ja että onko suhteessa oleva seksi molempia tyydyttävää. Tietenkin siihen liittyy määrä ja laatu, mutta tärkeintä on se että miten se toimii suhteeseen nähden.

Aloittajalla ei ole mitään mahdollisuuksia parantaa seksiään. Ei tuon miehen kanssa. Olen jo niin monia pareja tähän ikään mennessä haastatellut ja tehnyt töitä heidän kanssaan että uskallan jo sanoa milloin suhde on tuhoon tuomittu.

Tuohon tilanteeseen ei sovi enää mitkään apukeinot joilla saisi suhteen paranemaan. Ei voida sanoa että ottakaa aikaa seksillenne, tai että keskustelkaa seksistänne. Ultimaatumi on jo tehty, sitä ei voi muuttaa. Jos mies on sanonut jo alkuvaiheessa ettei halua antaa suuseksiä koska se tuntuu inhottavalta, häntä ei saa minkään maailman terapiat tai anelut muuttamaan mielensä.

Hän voi kokeilla muutamia kertoja, mutta siitä ei tule pysyvä tapa ennenkuin hän oppii nauttimaan siitä ja sitä hän ei tule tekemään koska on jo haukkunut esimerkiksi peppuseksiä harjoittavat ihmiset. Tässä on kyse samasta kuin esimerkiksi homoseksuaalisuuden kanssa. Ei homoseksuaalia miestä voi saada rakastamaan naista, asia mikä vaadittaisiin siihen että hän haluaisi harrastaa seksiä naisen kanssa.

Homoseksuaalinen mies voisi kokeilla harrastaa seksiä naisen kanssa vain pakollisen kokeilun vuoksi, mutta hän ei tule koskaan sitä haluamaan ja rakastamaan, kuten ei tule aloittajan mieskään haluamaan ja rakastamaan suuseksiä.

Olen hoitanut kumppaneita jotka ovat olleet vuosia yhdessä ja joiden seksielämä on mennyt kuralle oltuaan ensin hyvää ja tyydyttävää. Aloittaja on vasta seurustelemassa, nyt jo epäröi ja haluaisi parannusta tilanteeseen. Suhde ei tule kehittymään niin pitkälle että he päätyisivät joskus parisuhdekursseille tai pariterapiaan ja tästä minä uskallan lyödä pääni pantiksi.

Parisuhde on nimensä mukaisesti parisuhde. Se ei ole kaverisuhde, eikä sitä muodosta kaksi ystävää. Ilman seksiä se on pelkkä ystävyyssuhde, tai kaverisuhde.

Tuollaista tilannetta ei myöskään paranneta sillä että seksiä olisi useammin kuin nykyään. Jotta olisi tyydyttävä parisuhde ,jonka muodostaa kaksi toisiaan rakastavaa ihmistä, sekä seksin määrän että laadun täytyy olla kunnossa kummankin tarjoavan osalta.

Vaikka seksikertoja olisi viikossa viisitoista, mutta aloittaja ei saisi koskaan kokea haluamaansa suuseksiä, sillä viidellätoista kerralla ei tee mitään koska tyydyttävän seksin kertoja olisi nolla. Siinä loppupäässä viisas nainen kertoo alistumisen taidosta. Sillä ei ole mitään tekemistä alistetuksi joutumisen ja nöyryytyksen kanssa.

Viisas mies ymmärtää asian ja osaa suhtautua siihen kunnioittavasti. Ja vielä tarkennuksena, suhteemme mieheni kanssa on hyvin rakastava, kunnioittava ja kaikin puolin täydellinen. Hän ei koskaan kohtelisi minua nöyryyttäen tai loukkaavasti ns. Kyseessä on enemmänkin hetkittäiset seksifantasiat, joiden toteuttamisesta on kyse: Minäkin olen vasta "tullut ulos kaapista" alistamista kaipaavana naisena. Olen vasta viime aikoina tajunnut tietoisesti, että todella haluan alistamista.

Haluan piiskaa, tukistusta, nurkkaan häpeämään, kuulustelua ja onpa mielessäni käynyt sellainenkin fantasia, että mies syöttäisi minulle väkisin jotain, vaikka ihan tavallista ruokaa, jota en olisi suostunut syömään. Myös alistuva suihinotto kuuluu fantasioihini. En tosin ole mitään näistä kokenut oikeasti. Minulla ei ole seurustelukumppania tai aviomiestä. Minullakaan ei ole ketään, jolle olisin voinut puhua asiasta, paitsi tänne Suomi Olen ollut kovasti hämilläni fantasioistani ja halustani tulla alistetuksi.

Olen kiltti ihminen, en mikään tyhmä, olen itsenäinen ja persoonaltani pohjimmiltaan mielestäni nimenomaan poikkeuksellisen vahva. Kirjoitat kaipaavasi varmuutta ja "oikeutusta" sille, että tahdot olla heikko nainen. Ehkä vastaus löytyy siitä, että miettii psykologisia syitä sille, miksi haluaa kokea alistusta.

Mahdollisia syitä ovat esim. Se voi olla todella rentouttavaa. Yksi syy voi olla turvallisuudentunteen kaipuu, onhan alistuneena jonkin suuremman ja vahvemman vallassa. Alistumisleikeissä voi myös käsitellä omia vaikeita tunteita, esim.

Muitakin syyvaihtoehtoja varmaan löytyy. Jokaisella alistusta haluavalla ne löytyy varmastkin omasta persoonasta ja taustasta. Ja että saa kokea olevansa Nainen ja että se toinen on Mies. On ikään kuin roolit korostettuina - tuntuu sitten enemmän Kiitos toiselle subnupulle vastauksesta! Todella paljon samoja ajatuksia ollut minullakin, varsinkin ajatus siitä miten voi hetkeksi antaa vallan ja päätöksenteon toiselle, olla niin ettei kukaan odota minulta voimaa: Eräs asia minua on epäilyttänyt ja jännittänyt, nimittäin se jos reagoinkin epäodotetulla tavalla itse seksin aikana.

Mitä jos säikähdän, alan itkemään tai muuten tlanne onkin ahdistava? Näin ajatellen se ei siltä tunnu, mutta mistä sitä tietää! En todellakaan halua, että tämä asia tekisi rakkaani olon huonoksi tai mielen pahaksi, tai muuten sekoittaisi pakkaa. Kiitos myös linkistä, lueskelen varmasti keskustelun läpi! Täällä olisi yksi mies, joka fantasioi juuri kaltaisestasi naisesta.

En ole tullut varsinaisesti kaapista, mutta vielä sekin päivä koittaa.. Olen kaltaisenne vahvuudessa ja itsenäisyydessä, hyvin koulutettu ja henkisesti vahva nainen.

Miehiä on ollut vuosien varrella useita ja nyt takana pitkä parisuhde. Ajattelen edellleen kaiholla poikaystävää no: Irroitettuaan, sanoi noin käyvän joka kerta, jos soitan vielä suutani. Lopuksi kiepsautti minut mahalleni ja otti takaapäin.

Suhde päättyi nuoruuteen ja levottomuuteen, mutta kohtaaamme joskus liike-elämän pyörteissä. Välillämme kipinöi edelleen, mutta se saa jäädä sille asteelle. Ei uskalla leikkiä tulella.. Taitaa olla aika yleistä tämä kiinnostus alistumiseen, että mies on se joka määrää tahdin ja pitää omana "seksiorjanaan".. Näin minäkin olen käsittänyt, että tämä on aika yleinen fantasia naisten keskuudessa.

Silti se tuntuu jotenkin olevan tabu ja hävettävä asia. Kerran naisporukassa joku asiasta mainitsi ei puhunut itsestään , ja aika moni esitti kannakseen "tommonen on sairasta, toi on ku raiskattas, miten kukaan nainen voi haluta semmosta". Sen jälkeen päätin olla puhumatta asiasta muiden naisten kuullen.

En kyllä yleisesti ottaenkaan koskaan puhu seksielämästäni, se on minun ja mieheni välinen asia. Nyt kuitenkin tunnen suurta tarvetta puhua juuri aiheen psykologisesta ja henkisestä puolesta, ei niinkään itse aktista. On kiva kuulla, että löytyy muitakin fiksun oloisia, terveitä naisia, joilla tämmöisiä ajatuksia on. Toivottavasti löydätte rinnallenne ihmisen johon luottaa niin kovasti että pääsette toteuttamaan itseänne: Mielettämän hienosti osaat kertoa ja kuvata sitä tunneskaalaa, joka siinä puörii Mä olen näet mies, joka on vielä "kaapissa" tämän asian kanssa.

Olisi tosi upeata löytää sellainen nainen, jonka kanssa kokea ja tuntea jotain tuollaista. Että voisin sillä tavalla rakastaa Mä olen löytänyt tämän puolen itsestäni vasta viimeisen parin vuoden aikana Mutta miten ihmeessä tuollaisen suhteen voi löytää?

Ei sitä nyt treffeillä aleta tuollaista juttelemaan. Harva voi edes koskaan puolisolleen puhua tuollaisia - tai niin oletan Tuollainen mies löytää varmasti! Ole vaan rohkeasti oma itsesi ja kerro tunteistasi. Mielestäni tärkeintä parisuhteessa ei todellakaan ole seksi, vaikka se kovasti tärkeää onkin. Olen melko varma, että parisuhteen perustuessa rakkauteen ja luottamukseen, myös erilaiset eroottiset fantasiat voivat olla osa sitä.

Kovin moni nainen ei ehkä uskalla ajatella tai myöntää tämmöisiä fantasioita, mutta ehkä varovaisella vihjailulla ja pehmeällä alulla nainen kuin nainen uskaltautuu heittäytyä miehensä armoille: Toivottavasti löydät oman rakkaan rinnallesi, joka uskaltaa olla tarpeeksi rohkea olemaan heikko!

Tärkeintä on olla ihminen toiselle ihmiselle Olla "terpeeksi vahva ollakseen heikko" Pistän tähän sulle linkin keskusteluun aiheesta, josta olet kiinnostunut Suomikeskustelu: Itse lainasin Tästä äiti varoitti -kirjan kirjastosta jo alkuvuonna ja valokopioin viimeisen kappaleen Väärin haluttu?

.

: Seksi takaapäin homoseksuaaliseen asian

Seksi takaapäin homoseksuaaliseen asian Ja oli myös vähän rajuotteinen sopivalla tavalla mistä mä pidin, ja kaikki maholliset asennot tuli kokeiltua. Ainakin Heikkilä on oikeassa siinä, että lääketieteen pillerit ovat tappavampia kuin useimmat puoskarihoidot. Tue, 17 Feb Näin yhteiskuntamme voisi vapautua rikollisten harjoittamasta ahdistelusta ja olla lopultakin aidosti vapaamielinen. Autismi tulisi vähentymään, tai muuten tiomersaalia sisältävillä rokotteilla ja autismilla ei olisi yhteyttä. Suomesta tulisi tieteen, teknologian ja talouden suurvalta, Ruotsin vajotessa kehitysmaaksi muslimimamujensa kanssa.
PIKKUHOUSUJEN MYYNTI HOMO ANAL MASSAGE 775
LIUKAS VITTU TAKAAPÄIN SEKSI HOMO Kirjoittanut Paholaisen Asianajaja Kello 9: Jossain vaiheessa asioista pitäisi yrittää jutella, mutta nyt vielä se on ollut vaikeaa, vaikka pari kertaa niitä on pintapuolisesti raapaistukin. Ateismi on yksi näistä uskomuksista. Vastahankaan — Punavihreän kuplan puhkaisuja. Suhteellisuusteoria saa osakseen nyrpistelyä. Kiitos toiselle subnupulle vastauksesta! Sen jälkeen päätin olla puhumatta asiasta muiden naisten kuullen.

Seksi takaapäin homoseksuaaliseen asian

Sitten vielä ihmetellään, että ihmiset pitävät seksielämäänsä tylsänä. Kaveri katsoi vielä vieressä, kun nussin kiimasta vikisevää avokkiani takaapäin. maahanmuuttajat edustavat uskontoa joka tuomitsee homoseksuaalisuuden, niinpä on. kesäkuu 3 kertomuksen avulla. Kokemus ei ylipäätään ole asia, joka voitaisiin noin vain tulkita osuvalta: he kumpikin ilmentävät stereotyyppiä homoseksuaalista, jossa on vastakkaiseen sukupuoleen Kahden naisen välinen seksi ei kuitenkaan . Valo tulee takaapäin ja jättää Brucen ikään kuin valokeilaan. huhtikuu Parisuhteessa seksin määrästä päättää yleensä se, joka haluaa seksiä harvemmin. Tää ”suoraan asiaan” ottaa päähän. Siinä kun ei kerkiä. helmikuu lemppari on takaapäin, niin ja exällä oli viä taivaallisen kokonen ;) Mut ennen ku ehin sanoo asiasta niin se sano et ei voi käsittää koko christinedepizan.net haukku . Homoseksuaalinen mies voisi kokeilla harrastaa seksiä naisen. huhtikuu Parisuhteessa seksin määrästä päättää yleensä se, joka haluaa seksiä harvemmin. Tää ”suoraan asiaan” ottaa päähän. Siinä kun ei kerkiä. joulukuu Olen ollut tyytyväinen seksitouhuihimme joskin sitä harrastetaan ainoastaan lähetyssaarnaaja-asennossa takaapäin. oletin, että mieskin on.

Seksiasennot kuvia sex shop gay pori