Tiukat kalut mies hakee homoseksuaaliseen seuraa

Kun hän puhuu tempuista, hän jättää tietoisesti monta asiaa auki. Milloin 17 vuotiaat ovat olleet kulttuuriseminaarissa ja juoneet siellä viinaa? Seminaarit ovat kyllä keski-ikäisten juttuja. Taitaa vanhuksen muisti vähän pettää. Toisin kuin hame, tarvitaan aika monta liikettä ennenkuin miehen farkut valahtavat alas. Takapuoli on ergonomisesti jo monin verroin hankalampi kohde kun naisen etumus. Siksi avoimet kysymykset tulisi keskustella avoimesti. Olen samaa mieltä siitä, että oman tahdon ilmaisu on olennainen tekijä, mutta, jos lähentelyäkin aletaan pitää raiskauksena, oikeat raiskauksen uhrit jäävät ilman tarvittavaa apua.

Olen ollut tilanteessa, jossa olin mennyt yhden jätkän mukaan ja kämppään tultaessa meitä olikin kolme. En oikein syttynyt toisesta ja tilanne kehkeytyi hyvin raiskauksen oloiseksi. Ei-kiinnostavampi piti kiinni ja toinen olisi tullut takaa, mutta ei miestä noin vain raiskata.

Hankala asento ja jännittymiseni teki sen, ettei homma koskaan edennyt mihinkään. Kuten moni tietää, jännittynyttä kaveria on vaikea panna, saati sitten raiskata, kun puhutaan penetraatiosta. Silti, kun puhutaan miehen raiskauksesta, tdoellisuudessa voidaan tarkoittaa hyvinkin kopelointia. Moni nuori joutuu tilanteeseen, jossa tilanne menee liian pitkälle. Esimerkiksi minulle on ehdotettu mallin töitä ja kahden keskinen mallitöistä jutustelu on yhtäkkiä kääntynyt epämiellyttäväksi lähentelyksi tai ystävällinen mies, joka tarjosi kyytiä, olisi halunnut seksiä palkaksi.

Molemmilla kerroilla onnistuin luikahtamaan pakoon. Jälkimmäisessä maksoin kyydin lopulta rahalla. Jos olisin ollut heiikkouluonteisempi ja ajatutunut seksiin, olisin molempia tilanteita pitänyt raiskauksena omasta ailahduksesta huolimatta. Kaikissa yllä mainituissa tapauksissa on yhteinen tekijä. Jos mennään toisen luo tai hypätään toisen autoon, mennään "jatkoille", asettaudutaan alttiiksi. Olen itse ollut raiskausyrityksen kohteena ja en vähättele ongelmaa.

Se, mitä en siedä on kirjailijan tapa antaa ymmärtää, että kaikki Suomen heteroteininuoret ovat alttiita homoraiskaukselle. Turunen pääsi toimittajakaksi 19v ikäisenä, sitä ennen mm. Hänen taustassaan ihan uskottava tuo kulttuuriseminaari. Naapurin rouva oli kuvataitelija.

Puhutaan vuodesta , jolloin oli yhä voimassa erittäin tiukka alhoholipolitiikka. Esimerkiksi keskiolutta ei ollut kaupoissa ja Alkossa asioimiseen tarkistettiin aikaisemmat ostot. Jos 17 vuotiaalle on seminaarissa tarjottu alkoholia, se on sen aikaisessa kulttuurissa ollut äärimmäisen törkeä rikos. Paikallislehden toimittajan työhön ei tarvinnut silloin eikä tarvitse nykyään minkäänlaista koulutusta. Se oli kaunista ja väkevää, mutta teki minusta ikuisen maalaisromantikon, jonka elämä nykyisenä urbaanina aikana on ajoittain kärsimystä ja surua.

En kuitenkaan tahtoisi toisin olevan. Lapsuuden ja nuoruuden kokemuksista olen tehnyt parhaat kirjani. Hän alleviivaa, ettei haluaisi minkään olevan toisin. Ravintolassa tuskin oli sänkyäkään. Kiskoi viinaa asunnolla tai hotellihuoneeessa? Alkoholin suhteen täysi-ikäisyyden raja oli luvun alussa 21 vuotta, joten voidaan perustellusti kysyä, miksi nuorelle on annettu viinaa.

Jos homoraiskaus pitää kaivaa 52 vuoden takaa ja lähinnä heteroraiskauksia sentään ilmoitettiin vuoden tammi-syyskuussa kappaletta, meillä homoilla menee harvinaisen hyvin. Tässä valossa se heterot olette tuhansia kertoja syntisempiä. Homoraiskauksia ilmoitetaan tapahtuneita vähemmän, koska - Turusen 52 vuotta sitten homous oli Suomessa rikos, aina luvun puoleenväliin saakka, tuskin houkutteli siihen aikaan 17 -vuotiasta paljastamaan tapausta, jos itsekin oli vaara päätyä telkien taakse yleisemmin katsottuna: Miesten kesken yksityisasunnossa nautittu alkoholia ja tutkinnallisista syistä poliisi on vaitonainen asiasta.

Jollakulla vaan ykskaks on mora rinnassa. Juttu käsitellään suljettujen ovien takana ja asiakirjat julistetaan salaisiksi. Kaverit, perhe, läheiset ihmettelevät, miksi näin kävi, raiskaaja ei välitä, vaan hakee seuraavaa uhria.

Olen ehdottomasti pedofiliaa ja raiskaajia vastaan. Ehkä siksi saan tiettyä palautetta tietyltä henkilöltä? Minusta Hitler oli kamala ihminen Se koskettaa ihan yhtä paljon, kuin vuonna tapahtunut oletettu raiskaus. Puhutaan vuodesta , jolloin homoseksuaalisuus oli rikos. Silti se oli olemassa? Yleensägän tiukan moraalisäännöt vain painavat ilmiöitä maan alle ja synnyttävät kaksinaismoraalin kulttuuria.

Mummoni oli ja luvuilla töissä hotellin vastaanotossa ja olen häneltä kuullut melkoisia juttuja tuon ajan herrojen, viihdetaiteilijoiden ja kulttuuriväen salaisesta elämästä, joka ei jäänyt henkilökunnalta piiloon. Jos alaikäisiä tyttöjä oli tuolloin juomingeissa mukana, niin kai sinne joku 17v. Turunen ei ollut mikään "perusmaalainen" myöskään, maalaisuus on kuitenkin olennainen osa hänen imagoaan kirjailijana. Kuten tuolla joku jo yllä kirjoitti, siirtyi jo aika varhain siisteihin sisätöihin.

Turunenhan maaseudun tuhosta - paha teollistuminen ja muutto kaupunkiin turmelee idyllin. Sopii ihan hyvin yhteen trauman kanssa. En näe mieltä spekuloida sillä, onko temput olleet penetraatio vai jotain lievempää- jos on kokenut raiskaukseksi, se riittää.

Kun olin kokematon ja ensimmäisiä kertoja sängyssä miehen kanssa, olin siinä uskossa, että kaveri olisi sisässäni, vaikka kalu tökki vasta välilihaa.

Se on mun koko tähänastisen elämäni kauhein asia vieläkin nään väliin painajaisia. Koskaan en oo kellekkään kertonut miten kävi. Et sitten saanut yhdestä kerrasta tarpeekses?

Barrullakin on jokin ihmeellinen asennevamma. Onko tuo oikea tapa vastata raiskatulle, onpa kyseessä fakta tai fiktio? Raiskata uhri samantien henkisesti yhdellä lauseella? Mitäpä, jos aki 26v kertoo vain totuuden ja tämä anonyymipalsta on ensimmäinen kerta, jossa sen uskaltaa tehdä? Pappa ei nyt ymmärrä anonyymikulttuuria lainkaan Harmi että olet sitä sukupolvea jolta jäi kaikki galleriat ja facebookit välistä. Olisit sopinut sinne kuin siideri lortolle. Pappa ymmärtää erittäin hyvin.

Anonyymithän mulle jatkuvasti jakavat kieroutunutta kulttuuriaan, ja sitten itkevät päivät pitkät, kun eivät saa minulta arvostusta edes sidukan vertaa, koska papan täytyisi olla vuotiaista kiinnostunut ja kun EN OLE. Pappa tietää galleriat ja facebookit. Eivät meinaa enää Win Terveitä yhteisöjä ja tasapainoisia ihmisiä, kaikki kyttäävät toisiaan ja IsoVeli kyttää kaikkia ja aapo anomuumi kyttää josko saisi kaikkien tiedot ja salasanat: D myös sinun siideripissisxDDD.

Heteroraiskauksia sattuu Suomessa noin tuhat joka vuosi. Emme me siltikään pidä kaikkia heterosetiä raiskaajina. Olettakaamme, että Aki26v puhuu totta. Hän on kokenut saman minkä sadat neidot ovat kokeneet, mutta on päättänyt pysyä vaiti, koska häpeää. Häpeä on täysin turhaa. Se, mitä meidän pitää yhdessä tehdä, on rikkoa tabu, joka estää parantumisen.

Siksi homous pitää nostaa pöydälle. Parantuakseen Aki kävelee huomenna poliisiasemalle ja ilmiantaa setänsä. Aki26v kertoo vuonna sattuneesta rikoksesta.

Jos olisit rikospoliisi, et pitäisi asiaa totuutena näin hatarilla yksityiskohdilla. Huonoimmissakin b-luokan pornofilmeissä on enemmän yksityiskohtia. Se, että "minut raiskattiin" on vasta alku selvittelylle.

Se ei todellakaan riitä tuomioon. Ensimmäinen ja olennainen kysymys on: Mitä raiskaaja todella teki? Miesten välinen seksi on erilaista kuin heteroseksi. Kun miehet harrastaa seksiä, yleisimmät variaatiot ovat: Siksi "hän teki temput", on latteus, jota pitää välttää.

Ei ole yleismaailmallista sääntöä, joka selittäisi, mitä ne temput sisältää. Aki on hyvä ja jatkaa avautumista. Se, että tivaan todisteita, johtuu siitä, että todella välitän jokaisesta uhrista. Siksi puskista huutelua ei jätetä yhdeksi kommentiksi, joka pyyhitään keinoempatialla. Ole hyvä ja kerro koko tarina. Setäni tekoa olen yrittänyt ymmärtää sillä että hän oli sairas teon tehdessä. Kuoli samana vuonna syyskuussa.

Ehkä tämän asian takia vihaan homoja. Tosin en ole onnistunut rakentamaan pysyvää hetero suhdettakaan. Ja voin kertoo että raiskauksen jälkeen ei todellakaan ollut mielessä mennä poliisille hävetti niin paljon Totta, yksityiskohdat eivät kuulu tänne. Asia itsessään on kaikille selvä. Ei miten temput tehtiin. Joillakin vaan on täällä väärä asenne. Toivottavasti olet kuitenkin saanut asiaan tukea joltakin taholta, ammattiapua, etkä pura tätä ensimmäistä kertaa tänne.

Hirvittävän suuri taakka putoaa hartioilta, jos saat kertoa asiasta, mutta tosiaan ammattihenkilön kanssa, ei nettipalstoilla. Kuollutta ihmistä vastaan ei kiukku auta. Oma elämä vaan menee hukkaan ja paha voittaa, jos sille negatiivisuudelle tai pahalle teolle antaa vallan.

Tiedän sen sattumoisin omasta perheestäni. Viha kokonaista ihmisryhmää kohtaan yhden pahan ihmisen teon takia tuhoaa sisältäsi sen hyvän, mikä olisit ilman sitä tekoa. Mieti sitä, oletko "hävinnyt" tavallaan kaksinkertaisesti, jos annat pahan teon myrkyttää loppuelämäsi.

Aikuinen ihminen on kuitenkin AINA vastuussa siitä, miten pitkälle asiat menevät. Itse ainakin suhtautuisin asiaan siten, että näyttäisin keskaria sinne hautaan menneelle, et onnistunut tuhoamaan elämääni, et onnistunut tekemään minusta vihaajaa, et onnistunut musertamaan minua. Teit väärin, mutta minusta tuli sen takia vahvempi. Lähisukulaisen tekemä teko on tietysti kamalinta nuoren luottamuksen pettämistä ja varmasti jättää vielä syvemmät henkiset arvet kuin jos se olisi joku tuntematon.

Tsemppiä elämään, sulle on nuorena jaettu huonot kortit, mutta älä lannistu. Samalla periaatteella yritän olla puhumatta Ykkösmiehestä omasta Tyypistäni mahdollisimman vähän; ja missään nimessä en halua sanoa hänestä mitään negatiivista. Jotenkin - ja ehkä paradoksaalisesti - mielestäni semmoinen olisi sitä pahinta pettämistä; että ei ainoastaan antaudu lihallisiin iloihin toisen kanssa, vaan että siinä samalla jotenkin alkaisi arvostella ja verrata omaa puolisoa sille toiselle.

Ehkä nyanssin suuruinen ero, mutta minulle tärkeä. Varmaan ulkopuolisten silmissä ero kuin veteen piirretty viiva, mutta minulle selkeä raja, jota en halua ylittää. Ilmeisesti kuitenkin erityisesti miehillä on tapana vedota "kun vaimo ei ymmärrä mua" -puheenparteen. En voi ymmärtää, voiko tuollainen valitus omasta kumppanista olla kenenkään mielestä vetoavaa.

Varmasti teidän tilanteessanne on hyvä, ettette tosiaan tarinoi kumppaneistanne sen enempää hyvää kuin pahaa. Jos suhdettanne ajattelee saippuakuplaksi, puheet kumppaneista olisivat roskia jotka puhkaisevat kuplan. Ja ei, en tarkoita kuplavertauksella nyt sitä, että suhde tosiaan olisi poksahtamassa.

Kummitytön synttäreillä taannoin oli kuplienpuhallusta. Puhalsin itsekin, kuplasta tuli valtava, huojuvan arvokkaasti leijuva, kaunis pallo, joka kohosi korkeuksiin ja katosi naapuritalojen kattojen taa. Kukaan meistä ei todistanut kuplan rikkoutumista. Lapset päättelivät sen lentäneen avaruuteen. Mjooh, vähän kaksipiippuinen juttu. Toisaalta olin vähän otettukin, että Muusikko "uskoutui" minulle jo niinkin lyhyen tuttavuuden jälkeen.

Se oli pitkä avautuminen, joka toki meni paljon syvemmälle kuin "vaimo ei ymmärrä"; ja minä puolestani ymmärsin hänen pointtinsa ns. Olisi ollut niin helppoa antaa oma naisnäkökulmansa ja sanoa rehellisesti, että minunkin mielestäni Tyypin suhtautuminen tilanteeseen oli lievästi sanottuna älytön, mutta enpäs sanonut. Ei ole minun tehtäväni olla heidän suhteensa tuomarina, tai olla Muusikon kanssa automaattisesti samaa mieltä. En halua liittoutua tyyppiä vastaan, ja toivon, että Muusikko tätä osaa arvostaakin.

Noh, tiedän että osaa. Se että tuollainen vetoaa naisiin perustuu juuri tuohon. Naiselle tai miehelle, riippuu asetelmasta tulee hyvin spesiaali olo, kun mies erittäin lyhyen tuttavuuden jälkeen paljastaa sielunsa kipupisteitä. Siinä unohtuu se fakta, että joskus tuntemattomalle on paljon helpompi avautua kuin sille, joka on se läheisimmistä läheisin, ja joka saattaa olla osa ongelmaa.

Suhteessasi ei kyllä ole kunnioitusta jäljellä enää pienintäkään hitusta. Vaikka kuinka itsepäisesti kieltäydyt katsomasta peiliin ja tunnustamasta, että röyhkeä itsekkyytesi on kasvanut jo käsittämättömiin mittasuhteisiin, Ykkösmiehen täydellinen henkinen kuohinta alkaa olla vain sinettiä vaille valmis. Ei siinä kaikki, että tietoisesti petät sekä henkisellä että fyysisellä tasolla, vaan lisäksi riepottelet hänenkin henkilökohtaisia asioita julkisesti vaarantaen hänenkin yksityisyytensä.

Turha esittää, että sitä nyt muka Muusikon kohdalla suojelisit! Taannoinen pääsiäisepisodi aiheutti sen, että minun lisäkseni varmasti moni muukin tietää hitusen liikaa Ei huolta, en aio paljastaa mitään! Sanonpahan vain, että toimintasi on jo todella paksua. Pidä Muusikkosi ja onnesi ja omanapaisuutesi, mutta koeta säästää edes ne vähäiset kunnioituksen rippeet, joita väität sinulta vielä löytyvän.

Olen todella harmissani blogin kehityksestä. Alkuun oli helppo ymmärtää, miten riipivä asia seksittömyys sinulle on ollut ja miksi olet tiettyihin ratkaisuihin päätynyt Mutta nyt se on enää vain tekosyy, jolla oikeutat itsekkään hedonismisi.

Ja turha väittää, ettei hän halua erota -saattaisipa haluta, jos tietäisi tämän kaiken. Jep, vähän odottelinkin tämän tyyppistä kommenttia jo: En kai ole missään vaiheessa kieltänytkään olevani itsekäs - usko tai älä, mitään mieletöntä epifaniaa ei tämä kään kommentti saanut aikaan.

Kehotan kuitenkin miettimään, mikä on muuttunut niistä alkuajoista? Miten olen nyt sen itsekkäämpi kuin silloinkaan? Rinnakkaissuhdepartneri on vaihtunut - eikä edes minun valinnastani, seksin tiheys kotona jopa entisestään laimentunut.

Olen sanonut asiasta ennenkin, ja jaksan toistaa tätä loputtomiin: Itse en ainakaan viitsisi lukea mitään sellaista, mikä selkeästi tuohduttaa ja vihastuttaa; siinä nimittäin vai luo itselleen turhaa negatiivista energiaa. Niin, kaipa se täytyy uskoa, että tämä nykyinen suunta on pysyvä. Olen lukenut blogiasi, sillä olen aiemmin nauttinut siitä suuresti. Se, että tiedän nyt liikaa. Itse uhrasit teidän molempien yksityisyyden ja minusta SE oli pahinta tässä kaikessa -siis julkinen nöyryyttäminen, mitä Ykkösmies tai kuka tahansa muukaan ei kaikesta pihtailusta huolimatta ole varmastikaan ansainnut.

Ja voit luopua ylimielisestä asenteestasi, sillä mitään valaistumista en todellakaan sinulta odotakaan. Pieni määrä nöyrtymistä olisi kylläkin ihan hyvä, jotta ymmärtäisit jatkossa olla aiheuttamatta suurempaa tuhoa. Mihin pisteeseen asti aiot oikeuttaa tekosi Ykkösmiehen pihtaamisella?

Minun nähdäkseni se piste on liikkunut jo melko kauas alkuperäisestä ongelmasta. Eniten tässä kai risoo se, että sinulla ei näytä olevan aikomustakaan kasvattaa selkärankaa, vaikka parisuhteesi tila on käynyt jo kaikille varsin selväksi. Ei tässä enää seksittömyydestä ole kyse vaan siitä, että haluat sekä syödä kakun, että säästää sen! Etkä kykene sitä edes myöntämään, vaan pitäydyt tiukasti jo epäuskottaviksi muuttuneissa selityksissäsi. Minä näen asian niin, että aiemmat sivusuhteesi eivät koskaan todella uhanneet parisuhdettasi, sillä ne olivat niin "eri tasoisia".

Nyt tilanne on aivan toinen, mutta yhä jatkat Ykkösmiehen höynäyttämistä? No, ehkä viime aikojen "hihhulius" aiheuttaa myös sen, että törmäät käsitteeseen "karma" ihan käytännön tasolla.

En sitä toivo, en todellakaan, vaan ennemminkin odotan sinulta Naisen tekoja. Varmaan turhaan, mutta tulipahan nyt sanottua tämäkin. En ole mitenkään ylimielisellä asenteella liikkellä, harmi, mikäli tulkitsit viestini näin; se ei ollut tarkoitukseni. Ja kyllä, siinä mielessä haluan sekä syödä että säästää kakun, että katson oikeudekseni hakea seksiä muualta, ellen sitä muuten hyvässä parisuhteessa saa.

Aiemmista sivusuhteista vielä sen verran, että oli aika, jolloin olin rakastunut Nörttipoikaan. Se siis siitä eritasoisuudesta Muistan kyllä, kun tunnistit ja tunnustit tunteesi Nörttipoikaa kohtaan. Muistan myös, miten kirjoitit, että siitä huolimatta et koskaan vaihtaisi Ykkösmiestä häneen. Muusikon kohdalla puolestaan olet pyöritellyt eri vaihtoehtoja alusta asti ja ihmettelit asiaa itsekin jossakin kommenttiosiossa.

Pyydän, älä pidä meitä lukijoita typerinä. Luepa tuo kommenttiosio ja väitä sitten, ettetkö olisi pitänyt tässä tapauksessa ovia auki alusta asti. Tämä oli vieläpä niitä ensimmäisiä tekstejä, joita Muusikosta olet kirjoittanut.

Ilmeisesti olette sittemmin keskustelleet asiasta ja päätyneet tuohon, mitä yllä esität. Älä pidä meitä lukijoita typerinä. Itseäsi ehkä pystyt huijaamaan, mutta et välttämättä kaikkia muitakin.

Viittaan nykytilanteeseen, en ensimmäiseen alkuhuumaan. Vai meinaatko, että kerran tehty päätös pitää aina, eikä mielipiteitä voi muuttaa? Pyh, osoitan vain, miten hataralla pohjalla selittelysi ovat. Olet Muusikon kohdalla miettinyt jopa kumppanin vaihtoa -vaikkakin ehkä vain alkuhuumassa, mutta miettinyt kuitenkin.

Jo se osoittaa, että tämä sivusuhde on aivan eri pohjalla, kuin aiemmat. Jäät vääristelystä verekseltään kiinni ja vielä koetat jatkaa Minä noudatan neuvoasi nyt ja poistun lukijoista. Tässä yksi lukija joka ei ainakaan tiedä liikaa. Koska ei tulisi mieleenikään mennä stalkkailemaan kenenkään fb-kaverilistaa ja etsimään naamaa ja nimeä blogin takaa. Syy siihen, että liika tieto ahdistaa, vaikka kukaan ei ole sitä tietoa sinulle toimittanut, voi löytyä myös läheltä.

Itse luen tätä blogia harppoen , vaikka oma arvo- ja ajatusmaailma on todella kaukana aihepiiristä. Mielestäni on kuitenkin tärkeää käyttytyä asiallisesti kirjoittajaa kohtaan joka on muuten sangen lahjakas proosan tuottaja. Ai yhtä asiallisesti, kuin kirjoittaja käyttäytyy esim. Tai Nörttipoikaa, jonka varustuksen puutteellisen koon teki varsin selväksi eräässä postauksessa?

Anonyymina se olisi ihan ok, mutta Puuma itse on huomionhalussaan pilannut sen nimettömyydenkin. Olenko sosiaalipornonnälkäinen elämätön stalkkeri, kun kävin asian itse toteamassa Facebookissa? Varmasti olen, mutta vastuu ei todellakaan ole minulla vaan kirjoittajalla itsellään. Nämä asianosaiset ihmiset eivät ole valinneet, mitä kaikkea tietoa heistä nettiin vuotaa!

Mitä itse tykkäisit, jos joku ihminen nimettömyytesi uhraten paljastaisi sinusta vastaavia asioita ja kusisi samaan aikaan silmään muutenkin, esim. Niinpä niin, tuskinpa nauttisit. Kirjoittaja on kyllä lahjakas ja ansionsa ovat kiistattomia, mutta viimeisen kuukauden tapahtumat ovat menneet liian pitkälle. Pitäisikö meidän samoin ajattelevien vain hymistellä ja olla hiljaa? Puuma on itse aiheuttanut tilanteen, joten kestäköön myös arvostelua.

Itse en omista logiikkaa, jonka mukaan toisen väärä teko oikeuttaisi minua tekemään väärin. Hallitsen ainoastaan omaa käyttäytymistäni. Paha ei pahalla tästä maailmasta häviä. Ja mitä minä tarkalleen ottaen olen tehnyt väärin? Mitä moraalista koodia rikoin sillä, että kävin toteamassa Puuman ja sen myötä mm.

Ykkösmiehen nimettömyyden kärsineen sen pääsiäisepisodin myötä? En ole tehnyt tiedolla mitään, enkä aiokaan, sillä se ei ole minun tehtäväni.

Puuma on kuitenkin uhrannut miehensä henkilöllisyyden huomionhakuisuutensa alttarille, eikä missään vaiheessa pysähdy edes ajattelemaan, tuliko nyt mentyä liian pitkälle. Mitä sellaisista ihmisistä sanotaan, jotka itse mokatessaan syyttävätkin niitä, jotka sen mokan osoittavat? Sinne peiliin voisi joskus vilkaista Puumakin. En ole sanonut sinun tehneen väärin. Minun mielestäni kirjoittajaan tulee suhtautua asiallisesti. Ymmärsin tekstistäsi, että kyseenalaistit sen tarpeellisuuden siinä tapauksessa, mikäli en koe cougarwomanin suhtautuvan samoin puolisoonsa tai muihin läheisiin.

En itse koe oikeutusta toimia väärin omaa moraaliani vastaan , sillä perusteella että toinenkin niin tekee. Ja se ei tarkoita ettenkö koskaan tekisi virheitä, tekisi väärin.

Itselleni toisen henkilöllisyyden penkominen olisi ylittänyt jonkin rajan. Ja jonkun toisen moraali sanelee tässä kohtaa toisin.

Eikä kumpikaan ole sen oikeammassa. En itse hyväksy pettämistä, ja olen todistanut paljon törkeämpää sellaista, kuin mitä tässä blogissa on koskaan tapahtunut , ja ymmärrän kyllä miksi lukija voi ahdistua. Yritän kuitenkin ymmärtää, että rikkonaisuudesta siinäkin on kyse.

En ole koskaan kuullut kenenkään sen kautta valaistuneen tai minkään muuttuneen parempaan suuntaan. En minä tarkoittanut kirjoitustani noin, joten tulkitsit väärin.

En oikeuta pahuutta sillä, että toinenkin niin tekee. Puuma ei tässä ole mikään uhri enää -ne uhrit ovat tällä hetkellä aivan toisaalla.

Kuka tässä on häntä lyömässäkään? Ihan aiheesta minä ja pari muuta olemme huomauttaneet, mitä seurauksia hänen teoillaan voi olla, kun ei tuo näytä site itse ymmärtävän. Äläkä yritä analysoida minua, sillä tässä ei ole kyse siitä, että ahdistuisin Puuman pettämisestä. Olenhan lukenut hänen blogiaankin alusta asti. Viime aikojen tapahtumat ja Ykkösmiehen asettaminen alttiiksi paljastumiselle olivat vain todellinen ylilyönti, varsinkin kun ottaa huomioon, mitä Puuma on miehestään nettiin suoltanut.

Tässä liikutaan jopa Suomen lain rikkomisen rajamailla, mutta siitähän Puuman ei sattuneesta syystä tarvitse huolehtia

.. Kiitos kommentistasi kuitenkin, toivotan sinulle hyvää päivänjatkoa. Rinnakkaissuhdepartneri on vaihtunut - eikä edes minun valinnastani, seksin tiheys kotona jopa entisestään laimentunut. Onko tuo oikea tapa vastata raiskatulle, onpa kyseessä fakta tai fiktio? Niinpä niin, tuskinpa nauttisit. Ei tietenkään, kymysys, heterostahan tulee sillä sekunnilla homo. En ole koskaan kuullut kenenkään sen kautta valaistuneen tai minkään muuttuneen parempaan suuntaan. Minun mielestäni kirjoittajaan tulee suhtautua asiallisesti.

Gay seksiä helsinki treffit tampereella

EROOTISET TARINAT GAY KYRPÄ KALUSSA

: Tiukat kalut mies hakee homoseksuaaliseen seuraa

MEIS HOMOSEKSUAALISEEN SEX TREFFIT ISKURI 408
Aikuisviihde homoseksuaaliseen dvd hd porn 670
Alastisuomi homo sexi treffit Jos uhri ei pysty ilmaisemaan, kävikö hyökkääjän kädet alkkareiden sisällä vai ei, keskustelu on aika köykäistä. Viesti on mainos tai massapostitus. Actionman kuulostaa nyt ihan pinnalliselta ja kokemattomalta, tunne-elämältään epäkypsältä heterolta, joka haluaa päteä olemalla kovis. Ihan aiheesta minä ja pari muuta olemme huomauttaneet, mitä seurauksia hänen teoillaan voi olla, kun ei tuo näytä site itse ymmärtävän. Vai meinaatko, että kerran tehty päätös pitää aina, eikä mielipiteitä voi muuttaa?
Tiukat kalut mies hakee homoseksuaaliseen seuraa 913
WORK SEX PENIS HOMOSEKSUAALISEEN HIERONTA Jäät vääristelystä verekseltään kiinni ja vielä koetat jatkaa Taitat olla se raiskaaja pedobear. Minun mielestäni kirjoittajaan tulee suhtautua asiallisesti. Trollejahan tietysti on netti täynnä, mutta voihan trollinkin kanssa olla asiallinen ja neuvoa oikeat asiat. Toi joka kimppuun kävi on tiedossa ja sai kyllä kuulla siitä sitten myöhemmin Kummasti vaan tämäkin keskustelu hiljeni, kun ensin kerjättiin yksityiskohtia ja viimein saatiin raiskauspornotumputusmateriaalia kehiin:
Jos kiellät aiheen perinpohjaisen puinnin, ohjaat keskustelua outoon suuntaan. Yksi yllä mainituista kosahtaa jo kättelyssä. Pappa ymmärtää erittäin hyvin. Siksi en olisi vaikkapa viisi vuotta sitten koskaan uskonut itse olevani se, joka pettää. Actionman kuulostaa nyt ihan pinnalliselta ja kokemattomalta, tunne-elämältään epäkypsältä heterolta, joka haluaa päteä olemalla kovis. Olen ollut tilanteessa, jossa olin mennyt yhden jätkän mukaan ja kämppään tultaessa meitä olikin kolme. Moni nuori joutuu tilanteeseen, jossa tilanne menee liian pitkälle.