Ilmaiset homoseksuaaliseen seksivideo mitä miehelle 30v lahjaksi

Mitä korkeampi luku, sitä tyytyväisemmäksi radikaalifeministi tuntee itsensä. Tietenkin tavoitteen, seksin ostokiellon kannalta korkeat luvut ovat hyvä asia, mutta tunteenomaiselta kannalta alhaisin mahdollisin luku olisi paras. Tämä kummallinen asenne tulee esille selvästi siitä, että lukuja ei tarkisteta, vaikka niiden tarkistaminen olisikin helppo asia.

Jos verrataisiin asiaa esimerkiksi lesboaktivistiin, joka kuulee, että homoseksuaaleja on tapettu Mexikossa, niin tunteenomaisesti lesboaktivisti ei haluaisi missään nimessä uskoa korkeita lukuja, vaan etsisi kaikkia lähteitä, jotka osoittaisivat, että luku on liioiteltu tai laskettu väärin. Mutta kun kyseessä ovat ilotytöt, niin korkeita lukuja ei kauhistuta, niitä ei tarkasteta, vaan niistä iloitaan: Kyseessä on misogynia, joka kohdistuu osaan naisista, seksuaalisiin kapinallisiin, jotka "saivat ansionsa mukaan".

Kuka muu kuin misogyyni voi iloita uutisesta: Sisintäsi tutkiskellen saat ehkä selville, voiko misogynia olla lähtöisin naisista itsestään, ja älyllisellä tasolla vain projisoidaan miehiin.

Ilman misogynaa, vihaa joitakin naisrymiä kohtaan ei voi syntyä systemaattista virhettä, jatkuvia liiotteltuija mielikuvia siitä, että seksuaalisesti kapinallisia naisia on hakattu, tapettu ja raiskattu.

Lempikehitysmaassani Nepalissa ovat sikäläiset kertoneet kauhistuneina ja halveksien suomalaisista naisista, jotka heiluvat kännissä ja antavat kaikille. Minun lempikehitysmaani on Absurdistan! Harvemmilla miehillä on oikeutta seksiin, josta on tällä planeetalla muodostunut rikkaiden tai muutoin näennäisesti pätevien miesten ja naisten keskeinen seurapiirihuvi. Toisilla planeetoilla naiset jonottavat nörttien alushousuille, mutta tällä planeetalla nörtit ja vanhat äijät naulataan seinään, sanotaan, että syö vellis, tee työs ja maksa veros, ja piä turpas kiinni meitä ei kuule kiinnosta!

Varmaan ihan samassa määrin kuin vanhoilla naisilla on oikeus seksiin. Luulen kyllä ettei noi Murmanskin naiset mitään erityisiä ruusuja ole, en usko että huoran yleensä tarvitsee siivota. Vaihtelu näköjään virkistää pohjoisessa, siinähän se toimii prostituoiduilla kun näillä asiakkaillakin. Vanhan, haisevan ukon luota toisen vanhan haisevan ukon luo. Voi jessus mitä elämää: Joskus törmää siihen, että mies ei oikein saisi kommentoida naisia. Mutta jos lukee, miten naiset kommentoivat toisia naisia, tai miehiä, voisi tällaisen kiellon laajentaa koskemaan kaikkia kommentoijia.

Eikö tämä täytä sen paljon kokkareitten mainostaman kotitalous vähennyksen kriteerit. Siivoavat, kokkaavat ja tekevät muitakin töitä sen viikon aikana.

Menikö siitä herne nenään että siinä samalla saa "pesääkin". Täällä Ultima Thulessa kerrotaan vieläkin juttua torkkotulilla istuttaessa siitä bussilastillisesta reippaita ja iloisia Murmanskilaisia tyttöjä jotka päättivät taannoin tehdä bisnestä Saaristonselällä, nomenklatuuran taivaassa.

Parin päivän päästä olivat palaamassa jo takaisin Venäänmaahan. Joku tipusista totesi paikalliselle vonkaajalle Ivalon S-marketissa: Mutta olisipa kiva nähdä ohjelma jossa analysoitaisiin huoraamista yhteiskunnan kaikilla tasoilla, siis taloudellisilla tasoilla. On se muuten kummaa, miten vääristyneet moraalikäsitykset vallitsevat Suomessa. Kun on kyseessä huorat, niin puuttuminen siihen on "jeesustelua" ja liioittelua.

Huorat ovat pyhiä joillekin suomalaisille miehille. Niihin ei saa koskea. Mutta miten kohdeltiin romanikerjäläisiä? Keksitiin kaikki syyt ja tekosyyt, sisäministeriä ja poliisin ylintä johtoa myöten, että heidät sataisiin pois, ei vain katukuvasta, vaan koko maasta.

Käytiin läpi lainsäädäntöä ja yritettiin saada uusi laki, jotta eivät enää tänne tulisi. Miesten omat intressit tässäkin asiassa ovat niin vahvat, ettei asioita osata nähdä oikeudenmukaisesti. Miksi sisäministeri ja poliisin ylin johto ei puutu huorista aiheutuviin ongelmiin? Siihen, että leikkikentän vieressä asuva kukkahattutäti on nähnyt prostituoidun?

Ongelmia tuntuu olevan lähinnä vihaisilla naistutkijoilla ja naistoimittajilla, jotka eivät varsinaisesti ole missään tekemisissä prostituution kanssa, paitsi etsimällä etsien. Ehkä kuitenkin siihen että ne leikkivät lapset näkee huoria, eihän sen ihan normielämää pitäisi Suomessa olla, vai pitäisikö?

Samaa mieltä tuosta aiemmasta ihmettelystä miksi romanikerjäläiset ärsyttävät monia äärimmäisellä tavalla kun huorien roudaaminen Suomeen on kuitenkin ihan ok? Uskomatonta ettei poliisi puutu, kaipa hekin saavat vähän pesää siinä sivussa kun antavat homman jatkua, eihän tuosta voi muuhun johtopäätökseen tulla. Ei ihme ettei poliisi suostunut Keminmaalla haastatteluun.

Harvemmin sitä korruption yhteydessä haluaa naamaansa esiin. Onko tuon haitallisuudesta olemassa tutkimuksia? Kun Jani-Petteri näkee prostituoidun, hän kasvaa kieroon ja alkaa viiltelemään itseään. Minun kokemukseni huorista rajoittuu vain tietoon siitä pikkuriikkisestä rikollisuudesta, joka huorien mukana on tullut.

Suosittelen silmien avaamista sinullekin, mutta vain siinä tapauksessa, jos et pelkää todellisuutta. Mistä se lapsi tietää asiasta mitään?

Ongelma on taas kerran moralisoivan aikuisen korvien välissä. Eivätpä ole seksipalveluiden kauppaajat pahemmin käyneet kaduilla häiritsemään, kerjäläiset sitäkin useammin. Eikä se ole edes kaikkien kohdalla vain kerjäämiseen jäänyt, vaan rahaa on pumpattu vastaantulijoista ulos huomattavasti aktiivisemminkin ottein.

Ero on siis massiivinen. Tälläisten kommenttien jälkeen olen sitä mieltä, että naisille pitäisi tehdä joku testi, ennen kuin heille annetaan äänioikeus.

Mistä se lapsi tietää, että täti on huora ja ennen kaikkea keneltä lapsi sen on kuullut. Kun siinä kesken leikkiensä lapsi sitten muka kiinnittää jostain kuvitellusta syystä huomionsa tähän huoraan josta hänellä ei periaatteessa pitäisi olla mitään käsitystä, niin mitä tämä leikkivä lapsi tästä tädistä ajattelee?

Tuolla se vitun huora häiritsee meidän hiekkakakun rakennusta irstailemalla haisevien ja vanhojen miesten kanssa. Näinkö kuvittelet sen lapsen ajattelevan? Kateelliset ämmät ovat kurtisaanien pahimpia vihollisia. Heidän ainoa aseensa vaikuttaa on vaarassa ja he eivät voi käsittää, että sille aseelle kelpaa koteloksi vaatimattomampikin ulkokuori, sillä aniharva pitää ainaisesta sotatilasta. He eivät myöskään ymmärrä sitä tosiasiaa, että heidän määrittelemänsä oikean oloinen ja näköinen ulkokuori on vain heidän määrittelemänsä.

Journalismi näyttää Suomessa olevan todellista roskajournalismia, kuten suurin osa tutkimuksistakin joita siellä teetetään.

He palaavat kyllä, muuttolintujen lailla, ja tuovat vielä kaverinsakin mukanaan, joten ihan turhaan huolit. Eivätkä kaikki ole edes lähteneet. Kerjäämisen ja seksipalvelujen myymisen rinnastus muuten ontuu pahemman kerran: Silloin rinnastuskohdaksi kelpaisi vain se, jos rahan antaminen kerjäläiselle kriminalisoitaisiin. No esimerkiksi siihen, että maassamme elää miljoona sinkkua, ja mitä sitten tapahtuu, jos sosiaaliset normit sallisivat heillekin seksin harrastamisen?

Nykyisinhän sinkut eivät harjoita seksiä, vaan elävät selibaatissa. Vaikka itse muuta väittävät. Suomalaisilla on uusimman tutkimuksen mukaan elämänsä aikana 14 seksipartneria ja jos elät koko elämän sinkkuna, taas tasaisen tahdin taulukon mukaan seksiä kerran neljässä vuodessa. Ero on kuin yöllä ja päivällä.

Toinen tekee työtä saadakseen rahaa, toinen pummaa. Kun suomalainen nainen käy Gambiassa, Egyptissä, Intiassa ym. Suomalainen mies tehdessään samaa vain huoraa. Missäs noin on väitetty, kyllä se käsittääkseni nähdään ihan yhtä tuomittavassa valossa, Gambiassa on ne mieshuorat.

Dokumentti Bumsters kertoo siitä, kuinka tänä päivänä myös suomalaisnaiset matkustavat lomaromanssin toivossa Gambiaan rikasta länttä ja köyhää kolmatta maailmaa jakavan elintasokuilun ylitse. Ohjaaja Johanna Enäsuo kokosi paljastavan dokumentin aiheesta. Länsimaalaisten naisturistien seuraa etsiviä rantapoikia kutsutaan bumstereiksi. Dokumentti seuraa nuoria rantapoikia, jotka kertovat suomalaisista tyttöystävistään, unelmistaan ja taistelustaan irti köyhyydestä. Pojat opettelevat suomea ja pitävät itsensä hyvässä fyysisessä kunnossa.

He ovat huomanneet, että useat länsimaalaiset naiset viehättyvät nuoresta, treenatusta vartalosta. Dokumentti kertoo myös toisenlaisen tarinan suomalaisten naisten kertomana. Useat naiset kertovat, etteivät he olisi etukäteen uskoneet matkalle lähtiessään, että heille tulisi matkan aikana lomaromanssi gambialaisen miehen kanssa.

Toisin kuitenkin kävi, ja he ihastuivat paikalliseen mieheen. Samalla tavoin on käynyt myös monelle muulle Gambiassa lomailevalle naiselle.

Suomalaisnaiset kertovat, kuinka Gambiassa ihmisten kohtaaminen on täysin erilaista kuin Suomessa. Haastatellut naiset väittävät, että Suomessa ihmiset ovat vetäytyviä ja elävät mielellään omissa oloissaan. Naisten mukaan Gambiassa kaikki on toisin. Yhtään naisten seksimatkailua kritisoivaa lehtikirjoitusta ei ole osunut silmiin, kun taas miesten seksimatkailua parjataan jatkuvasti.

Naisten osalta matkailun tarve on laskussa, kun naisten seksimatkakohteiden nuoret miehet voivat nykyisin muuttaa yhteiskunnan antoisalla tuella Suomeen. Kuinka monta sellaista naista tunnet tosielämässä, jotka ovat maksaneet miehille seksistä?

Kerro tarkemmin, olisi hauska kuulla. Sitten kun Maa-planeetalle palataan, niin minun on vaikea ylipäätään kuvitella tilannetta, jossa mies tai nainen lähtisi tällaista vastakkaiselle sukupuolelle kertomaan. MTV pyrkii aina saamaan kunnon sensaation aiheesta, eihän noin pitkää keikkaa kannata tehdä ja todeta, että eihän tässä nyt mitään niin erityistä ollut. Pia Skaffari sai esitellä yksipuolisesti juttuaan, vaikka varmaan haastattelussa sanonut asiasta monipuolisemmin, mutta sitten leikattu juttuun sopivaksi.

Riskejä aiheuttavat yksilölliset tekijät, prostituution toimintaympäristö sekä erilaiset ulkopuolelta tulevat uhat. Edellä luetelluilla myönteisillä kokemuksilla on kuitenkin huomattavasti vähäisempi merkitys kuin rahalla, joka on suurin toimintaan motivoiva tekijä. Tutkitut naiset olivat kaikki ryhtyneet tietoisesti ja omasta tahdostaan myymään seksiä.

He eivät pitäneet itseään uhreina. Tuon esittelyn perusteella toimittajat vääristelivät Skaffarin tutkimusta. Kun kyse ei ole naiskaupasta, ei toiminnassa ole mitään laitonta. Siksi, että femakot saavat sairasta mielihyvää muiden ihmisten elämän terrorisoimisesta ja pilaamisesta. Perverssiä porukkaa, alusta loppuun. Oman kokemukseni mukaan suomalaiselta naiselta saa varsin helposti myös ilmaiseksi. Mutta jos ei ole lähialueilla riittävästi naisia, kuten Lapissa tai maaseuduilla. Kaupungissakin se jonkinlaista panostusta vaatii, ei onnistu ilman uhrauksia.

Joten, onko seksi aina palkkio jostakin? Eikö sen pitäisi olla kaikkien oikeus? Myös haisevien ja vähemmän suulaiden ja hurmaavien? Nämä naistutkijat voisivat tutkia sitä, miten paljon kansantaloudellista tappiota tyydyttämättömät läheisyydentarpeet aiheuttavatkaan.

Siinä minun lääkkeeni tuottavuuden nousuun: Tutkikaa siis, miten saadaan miehille lisää seksiä ja läheisyyttä. Jos naistutkijoille ei kelpaa tämä viikkovaimo-malli, esittäkööt jonkin vaihtoehtoisen mallin..

Miten tutkija takaa syrjäseudun miehen oikeuden seksiin, jos ainoa vaihtoehto eli ostopalvelut stigmatisoidaan? Ostopalveluita käytetään yleisesti muussa terveydenhuollossa, jopa lasten huostaanotossa ja vastaavissa. Seksuaaliterveydessä ostopalvelu siis on tuomittavaa? On May 5, he started a thread titled "Talk, Talk, Talking about Rejection," asking gamers for stories of rejection by the opposite sex.

The following day, he wrote: Mihinkäs naisten esineellistäminen ja seksin pitäminen miehen vääjäämättömänä oikeutena sitten johtaa? Sai kyllä nauraa kun näytettiin noita rumia Lapin ihmisiä, tollasia ne oikeestikin on, helvetin rumia ja törkyisiä. Itse en hyväksy parittamista enkä seksibisnestä, se on orjakauppaa. Outoa että täällä niin monet tukevat tätä bisnestä.

Poliisin paikoilu ihmetyttää myöskin, pitäisi varmaan jonkun laittaa noiden miesten nimiä nettiin, niin poliisille tulisi kiire tuomita ne jotka laittavat nimiä nettiin: Myös Thaimaan seksikauppaa pitäisi puuttua, itse uskon suurin osa suomalaisten matkoista Thaimaahan on seksiturismia.

En toki laske lapsiperheitä tai eläkeläisiä tähän seksiturismiin. Ensi viikon tiistaina tulee ohjelma naisten seksimatkoista Gambiaan. Mielenkiintoista katsoa, kuinka aihetta käsitellään. Ovatko seksiä hakevat naiset vanhoja ja haisevia? Anna-lehdessä oli taannoin iso juttu afrikkalaismiesten naisille ylläpitämästä bordellista Helsingissä. Jutussa kehuttiin miehet maasta taivaaseen. Eivät kuulemma roiku perässä samalla lailla kuin suomalaiset miehet.

Ei kai, kun naiset roikkuvat perässä. Ja vielä maksavat hyvin. Näissä asioissa jos missä kaksoisstandardi kukkii. Venäjän naista kuksiva suomalaismies on haiseva luuseri mutta mustaa poikaa kuksiva suomalaisnainen voimaantunut, hyväntuoksuinen, kansainvälisesti orientoitunut rohkea feministi.

Vaikuttaa siltä, että ongelmana on se, että olemme Suomessa likaa vapautuneet seksin alueella ja etääntyneet siveyttä kunnioittavista normeista. Sekä naiset ja miehet ovat yliseksualisoituneet maassamme. Voisimme ottaa esimerkiksi USAn ja sen kansalaisten moraalin. Ehkä ongelma ei olekaan siinä, että rajavartiosto ei tee työtään kunnolla, tai poliisi lepsuilee, vaan siitä, että me kaikki suomalaiset olemme antaneet likaa periksi lihan himolle?

Eikö meillä kaikilla ole vastuu yleisestä ilmapiiristä? Jos me sallimme omalle itsellemme pornoajatukset ja itsetyydytyksen, emmekä ole sisäisesti siveitä, niin lepsu asenteemme välittyy kanssaihmisiimme ja antavaa kaikille sen käsityksen, että masturbointi, internetporno ja lopulta seksikauppakin ovat OK, homoseksuaalisudesta puhumattakaan? En toki laske lapsiperheitä Minusta on vielä pahempi asia, jos joku on niin pihi, että lähtee Thaimaan matkalle ja on oma lapsi mukana.

Ylen nettisivujen mukaan paikalliset poliisit eivät nähneet toimintaa seksikauppana. Jos se on sitten "kotitöitä", saako niistä palvelumaksuista venakoille lappilaiset äijät tehdä kotitaloustyön verovähennyksen? Miksi aikuinen ihminen ei saisi tehdä keholleen mitä itse haluaa, esimerkiksi tarjota seksipalveluita? Koska siskot nyt ei vaan tykkää siitä, että miehet saa. Teoreettiset perusteet keksitään tarpeen mukaan naistuukimuksessa, joka sitten antaa ammuksia naispoliitikoille.

Etelän rajanylityspaikoilla käännytetään jo rajalta takaisin satoja "prostituutiosta epäiltyjä" venäläisiä naisia joka vuosi. Jos venäläisnaiset ovat suomalaismiehille "pyhiä", mitä on sanottava afrikan pojista täällä? Ovatko he kukkahattutädeille ja muille puutteenalaisille myös "pyhiä. Romanialaisia ei käännytetän rajalla, vaikka hyvin tiedetään heidän tekevän "pientä keikkaa" täällä. Mistä tällaisen tilston voi tarkistaa?

Eikä se paljoa edes auta, sillä nytkin itähuoria on maassamme. Mitä tekemistä afkikan pojilla on tässä yhteydessä? Myyvätkö he itseään täällä? Mitä tiedät romanialaisten "keikoista"? Ei siis mitään legendaa, vaan kylmää faktaa, jonka voi tarkistaa. Poliisi ja lehdistökin ovat useampaan otteeseen tiedottanut Uudellamaalla ja nyttemmin koko Suomessa keikkailevista romanialaisista varkaista.

Googlaa vaikka sanoilla "romanialaiset varkaat. Se on jännä miten se paljonpuhuttu naisten määräysvalta omaan ruumiiseensa loppuu kuin seinään heti kun on kyse ruumiin myymisestä huomattavaa rahasummaa vastaan seksuaalisesti. No, vedäppä vaikka vagina päähäs. Ei kuulu sulle tippaakaan, eikä sulla ole oikeutta määrätä muiden päätöksistä.

Mitään ongelmaa ei ole nähty esimerkiksi siinä, kun Heather Mills rahasti avioerossa Paul McCartneylta n. Juu aivan vapaasti saa puolestani huorata -jos nainen haluaa.

Tosin epäilen, että mielummin venakot perkaisivat kaloja mielummin sillä alapäällään, jos siitä maksettaisiin sama, mikä näiden lapin jätkien pumppaamisesta, tumppaamisesta jne. Joo, mutta pointtihan on se että huoraamisen sosiaalinen stigma ja työnkuvan yleinen epämielyttävyys suurimmalle osalle naisista tarkoittaa juurikin sitä että "hyödyke" voidaan hinnoitella huomattavasti kalanperkausta korkeammalle.

Enemmän rahaa ja osassa tapauksia varmasti myös vapaus vs. Ironiaa tulee siitä, että feministien prostituution ja prostitutoitujen demonisointi lisää sosiaalista stigmaa ja varmasti vähentää naisten halukkuutta ryhtyä alalle, mikä taas pitää rahallisen hyödyn tässä ammatissa korkealla tasolla. Itse en huorissa ole käynyt enkä varmaan tule koskaan käymäänkään, mutta mun mielestä ihmiset saa myydä itseään jos ne niin haluaa, ja siihen ei suomalaisilla femakoilla ole paljon sanomista, vaikka kuinka olis naama norsunvitulla.

Ihmisillä tulee olla oikeus tehdä itseään ja omaa ruumistan koskevia valintoja riippumatta siitä, mitä ideologiahihhulit haluaa. Jos haluaisi säilyttää yhteiskunnassa moraalin, niin onko se hihhulointia? Onko siis kaikki se, jonka tarkoitus olisi suojella ihmistä itseltään, huonoa ja päinvastoin?

Oletatko että käänteinen logiikka voisi johtaa muuhun kuin rappioon ja lopulta tuhoon? Se on ehdottomasti hihhulointia. Mä en jaa sun moraalikäsitystäsi, vaan mä arvostan vapautta. Mun näkökulmasta toisten vapauden rajottaminen SUN kapean moraalikäsityksen takia on moraalisesti kestämätöntä. Sun ei tarvitse pitää prostituutiosta, se on tarpeeksi että sä pidät tahmaiset moralistinäppisi erossa muiden ihmisten oikeuksista. Ehkä näiltä naisilta loppuivat matkarahat Norjaan? Siellä on kalatehtaita, joissa on huimat palkat, ei kielivaatimuksia ja ihan käsillä saa perata turskaa Ja haista kalalta, asua "kalatehtaan" vieressä, syödä kalaa jne.

Ja jos on pervo ja tykkää hampaattomista takkuisista poromiehistä enemmän kuin ns rehellisestä työstä, niin siitä vaan Ja vastineeksi v gambialaismiehiä suomalaisiin vanhainkoteihin tyydyttämään vigran avulla vanhoja mummoja ja vaihtamaan vaippoja ja nostelemaan näitä, ettei sairaanhoitajat rasitu liikaa. Sehän on tasa-arvoa ja seksi on ihmisoikeus? Nämä venakkonaisethan ovat ottaneet käyttöön uuden version sanonnasta: Jos seksipalvelu ennen on saattanut olla ilmaista, se on nyt maksullista.

Mitä sitä nyt maailman vanhimpia duuneja yhtäkkiä kieltämään. Meinaan, mitä siitäkin tulis jos nyt yhtäkkiä vaikka omenakauppiaan toimi joutuisi ei-hyväksyttävien listoille? Maikkari menis koputtelemaan ihmisten oville: Viime talvena ihmettelin Idän huolettomia naisia Taivalkoskella.

Ja nyt uutisia keminmaalta. Eikö business luistaisi kirjaimellisesti paremmin Levillä, Rukalla, Pyhällä, Ylläksellä.. Vaan sittenpä muistin viime syksyisen ruskaretken naisten seksuaalisen emansipaation pyhättöön. Kun lähestyt unelmiesi naista tee se hellävaroen, mutta määrätietoisesti Kohdenna päättäväisesi katseesi ja tiivistä sanasi muutamiin lausekimppuihin Olet matkalla kohti suurta johdatinta, joten kumarra naista kuin luontoa Älä teeskentele, ripaus romantiikkaa riittää, niin että nainen saa kontaktin sinun sisällä olevaan eroottisuuteesi.

Muista, että nainen ei ole esine, eikä objekti vapaasti kenen tahansa käytettävissä ja hän voi olla jopa sinusta hieman kiinnostunut Hän haluaa, että olet fiini, joten älä öykkäröi, äläkä nostele hattua Vältä klovnin ensivaikutelmaa.

Sinulla voi olla enemmänkin aikaa antaa naiselle itsestäsi hyvää kuvaa Naisen voi olla vaikea ilmaista, että hän on erityisen kiinnostunut sinusta Siksi hän saattaa kertoa tarinoita muista miehistä ja miten ihania he ovat Kuuntele niitä tarinoita kaikessa rauhassa, ja kun nainen viimein kysyy sinulta, onko hänen jalkansa mielestäsi kiihottavat tai onko kynsilakasta iloa miehen silmälle pyydä häntä esittelemään jalkansa tai kätensä lähempää, niin että voit runkata hänen edessään.

Poliisi on sanonut sanansa. Ja lisään tähän, että aikuiset ihmiset sopivat keskenään, mitä tekevät samassa asunnossa neljän seinän sisällä. Tämäntyyppistä toimintaa demoisoivat ainoastaan ne, joiden käsitys elämästä on rajoittunut ja tekopyhä. Seksin myyminen siis on hyväksyttävää silloin kun asiakas on mies, joka saisi myyjältä ilmaiseksikin. Vastenmielisellä miehellä tulee olla sankarivaimo, joka tekee sen hänen kanssaan koska näkee pintaa syvemmälle.

Jos prostituoidut kulkevat lasten leikkipuiston ohi, heistä ei aiheudu mitään vaaraa lapsille. Ainakaan ei ole ollut yhtäkään rikosuutista, tyyliin "huora pahoinpiteli lapsia".

Lisäksi lapsi ei voi traumatisoitua heistä, koska lapsi ei edes osaa tunnistaa prostituoitua. Itse asiassa kuka muka osaisi? Vaikka toki osa prostituoiduista on valittanut saaneensa "työstään" henkisiä ongelmia, ei toimintaa voida kieltä tällä perusteella. Muussa tapauksessa nimittäin jouduttaisiin kieltämään aikamoinen määrä ammatteja mäkkärin myyjästä, vanginvartioihin ja suuryritysten johtajista poliitikkoihin rikospaikkatutkijoista sotilaisiin jne Huonommuuden tunnettakin esiintyy monessa vähän arvostetussa ammatissa.

Jos suominainen haluaa rakastella maahanmuuttajamiehen kanssa, hän menee Esim. Helsingin keskustassa trendikkäisiin etnoyökerhoihin. Tilanne on ihana ja monikulttuurinen kohtaaminen.

Kumpaakaan tahoa ei saa missään nimessä tuomita tai tulee rasistin leima. Jos taas suomimies haluaa rakastella maahanmuuttajanaisen kanssa, hän on likainen irstas luuseri ja nainen ihmiskaupan uhri. Toimintaan pitää puuttua poliisivoimin. Suomimies pitää pistää vankilaan ja ulkomaalainen nainen on heti palautettava kotimaahansa siitäkin huolimatta, että tällä on paljon väkivaltarikoksia tehneitä mamuja, joita ei palauteta.

Vanhimmat seksituristit ovat yli vuotiaita isoisomummoja joilla on jälkipolvea neljän sukupolven verran ,mutta se ei menoa haittaa Gambian rannoilla. Mummot käyvät Gambiassa pari-kolme kertaa vuodessa ja yhteyttä pidetään netin-ja etanapostin kautta, kuvat lumisesta Suomesta herättävät ihastusta ja ihmetystä Gambiassa. Eräs ystäväni yli kymppinen nainen jolla on lapsia, lapsenlapsia ja lapsenlapsenlapsia kertoi nolon jutun ensimmäisestä Gambian matkastaan.

Hän ja samaa ikäluokkaa oleva naisystävänsä saivat ilman omaa aloitettaan heti nuorta ja komeaa poikaseuraa olen matkakuvat nähnyt ja poikaystävät ovat niin komeita, että jos tänne Suomeen pääsisivät niin saisivat muistakin naisista vuotiaista ylöspäin kuin mummoista yllinkyllin seuraa.

Joka tapauksessa saivat seuraa, omat poikaystävät pariksi viikoksi jotka esittelivät paikkoja ja omat asuntonsakin esittelivät, tosin Gambiassa poikaystävillä on varaa vain yhteisasumiseen, esim. Hauskuus alkoi viimeisenä lomapäivänä kun mummot tekivät lähtöä ja pojat ihmettelivät milloin mummot alkaa kaivaa kuvetta maksaakseen parin viikon seurasta. Ystäväni ei minulle sanonnut luuliko hän poikien viettäneen pari viikkoa hänen ja matkakaverinsa kanssa pelkästä ystävällisyydestä.

Joka tapauksessa lopulta rantapojat tajusivat suomalaismummojen aikovan lähteä maksamatta seurasta ja alkoivat vaatia kovin ottein rahaa. Mummot eivät heti tajunneet mistä oli kyse kun rakkaat rantapojat ottivat kovat otteet käyttöön ja alkoivat ravistella mummoja, tarvittiin hotellin henkilökunnan ja matkaoppaan apua ennen kun asiat järjestyivät, pojat saivat palkkionsa ja pöllämystyneet mummot pääsivät kotimatkalle.

Onhan tuosta prostituutiosta selvästi haittaa. Se saa miehet ja naiset riitelemään keskenään, niin täällä kuin tosielämässäkin. Ei kukaan mies oikeasti kunnioita huoraavaa naista, eikä kukaan nainen kunnioita huorissa käyvää miestä.

Ei tarttis kenenkään mennä huoriin. Ylipäänsä mihin tahansa tyydyttävään liikesuhteeseen ryhtyminen vaatii molemminpuolista kunnioitusta ja luottamusta. Jos tuntiliksa on kolminumeroinen, niin ei seksityöläisellä ole mitään tarvetta jatkaa saati aloittaa asiakassuhdetta huonon ja epäkunnioittavan asiakkaan kanssa.

Noin muutoin ylipäänsä moinen asenne väärän ammatin ihmisiä kohtaan on jotain, jonka voi ihan hyvin olla välittämättä ympäristölle ja jälkipolvilleen. Annetaan kaikkien toteuttaa itseään ja unelmiaan.

Itsehän kunnioitan hyvin harvaa ihmistä ylipäänsä. Ammatilla, ulkomuodolla, iällä tai kansalaisuudella ei siinä ole mitään tekemistä. Haiseva, likainen lapinäijä voi ihan hyvin olla hienoin mies ikinä, jos kohtelee läheisiään oikein.

Sinulla sen sijaan tuntuisi olevan vielä melkoisesti opittavaa käytöstavoissa. Onhan siitä prostituutiosta kuitenkin hyötyäkin.

Miehet pääsevät purkamaan seksuaalisia paineitaan. Katolinen kirkko ja sen papit on hyvä esimerkki siitä miten käy, jos seksuaalisten tarpeiden tyydyttäminen kielletään. Ja jos olet lukenut Laasasen tekstejä pariutumisen markkina-arvoteoriasta, ymmärrät miksi emme naiskentele keskenämme. Se olisi tietysti ideaalitilanne. Pitääkö se paikkansa, että vain miehen pitää osoittaa pystyvänsä elättämään jos tuo kumppanin ulkomailta ja naisia ei tämä sääntö koske ja jos näin on niin olisi taas tekemistä sen tasa-arvon kanssa.

Tuntiansiota vertaamalla voi tuonkin ratkaista. Mitenkäs pillun saaminen liittyy siihen kirjoittaako miehuuden epäreiluudesta. Itseäni ärsyttää tämä kaksinaismoralismi mikä tässäkin asiassa löyhkää kuin mätä kukko. Mistä näitä Läskisen blogin otoksia tulkitaan: Harva jaksaa tuhlata nuoruuttaan jonkun vanhan pullean pukin elatukseen Ehkä se pornon katsominen ja tumputtaminen on vääristänyt mielikuvat siitä mikä on seksiä kummallekin. Ei nainen ala laueta heti kun se "pikku sarvi" on laitettu sinne Ei viitsitä edes ottaa selvää toisen anatomiasta tms.

Ja nörteillä noin yleisesti on huono ryhti ja tihrusilmät. Juu pojjat kansan urhokkaan, unelmoikaa statuksesta, ehkä joku Tuksu suostuu tai Julia tai ehkä se Jasmine Pienimunainen läski on iljettävä ilmeisesti tämän kommentoijan mielestä, mutta itkupotkuraivareissa mesoava pissaliisa on yhtä vastenmielinen tapaus. Siis sori nyt, mutta ketä itseäänkunnioittavaa naista kiinnostaisi seksi löllön ja pullean miehen kanssa, oli se status mikä hyvänsä?

Vaikea ymmärtää tuollaista itsepetosta. Ihan kuin millään muulla ei olisi väliä kuin rahalla. Se nainen sitten varmaan mielummin runkkaisi rullaan seteleitä kuitenkin loppujen lopuksi. Ei naiset kuitenkaan tunnottomia tai halvaantuneita tai edes sokeita ole. Tai sitten vain tiukasti simmut ummessa ja parempaa miettien ja prinsessaunelmiin paeten. Ja siltikin se setelirulla varmaan olisi parempi. Tää on ilman jääneiden miesten lohdutusblogi.

Noin ei käy, että saisitte haluamanne jos se status joskus nousee. Joudutte tyytymään niihin harvoihin huoriin jossain sedun porttoloissa ja niistäkin kilpailemaan. Onni tulee harvoin saalistaen, mutta usein sattumalta. Siis laskekaa rimaa, pillua tulee, jos on tullakseen. Researchers find marriages tend to be more satisfying for both spouses when the wife is thinner than the husband.

Tässä puhutaan harhaanjohtavasti laihuudesta, vaikka miehen korkea BMI voi tarkoittaa myös lihaksikasta, rotevaa ja kookasta ruumista.

Eli voi olla että nuortenparien suuri BMI-ero tarkoittaa: Nyt on alkanut se vuodenaika, jolloin kaikki pulleat naiset laihduttavat. Laihdutuksessa on vain se ongelma, että tutkimusten mukaan pysyvä laihtuminen on käytännössä mahdotonta, sillä paino palaa aina takaisin.

Kyse laihduttamisessa on vain siitä, että laihdutusteollisuus, johon kuuluu osana naistenlehdet, ansaitsee miljardeja myymällä ihmisille mielikuvaa siitä, että pysyvä laihtuminen olisi mahdollista. Liikalihavuus on maailman toiseksi vakavin terveysongelma, ja siksi sitä on tutkittu laajasti, mutta tieteen tulos laihdutuksesta on tyly, se ei onnistu millään ruokavaliolla tai liikunnan avulla. Ainoa toimiva keino on leikkaushoito. Laihdutuksen vakavista haitoista ei sen sijaan puhuta.

Yksi vakava haittatekijä laihdutuksessa on se, että laihdutus tekee ihmisestä ärtyisän ja masentuneen. Kausilaihduttava nainen on ärtyisä, väsynyt ja huonolla tuulelle, mikä heijastuu mm.

Jos useampia naisia on dieeteillä samassa työpaikassa, voi masentuneisuus ja ärtyisyys johtaa työpaikkakiusaamiseen ja työuupumukseen, joskus vakavimpiin stressireaktioihin ja enneaikaiseen eläköitymiseen. Ylipaino ei sinänsä aiheuta haittaa avioliitoille, vaan avioliiton tuhoaa naisen usko laihdutusteollisuuden huijaustietoon, ja siitä johtuva aivan turha jokakeväinen laihduttaminen ja siitä seuraava ärtyneisyys ja masennus.

Lihavuus sinänsä ei tee naisista rumempia ja miehen silmissä vähemmän vetovoimaista. Ainoastaan silloin, kuin eräillä naisten kehotyypeillä rasva kerääntyy perinnöllisistä syistä hartianseutuun ja yläselkään sillä on esteettinen haittavaikutus. Toinen esteettinen haitta on se, että vaihdevuosien jälkeen osalla naisista estrogeenituotannon vähennyttyä rasva siirtyy pakaroista ja reisistä vatsaan. Lihavuudesta on naisille myös hyötyä vanhetessaan, sillä kasvojen rypistyminen johtuu suurelta osalta siitä, että kasvojen rasvakerros ohenee iän myötä ja aiheuttaa näin kasvojen kurtistumista.

Tukeva kerros rasvaa pitää kasvojen ihon kireänä ja kasvot nuorekkaampina. Naisella ei ole mitkään kanan- tai linnunluut. Itse asiassa miltei kaikkien luusto on samankaltainen ja sukupuolensisäiset erot voivat olla suuria,jopa raadosta päätellään lähinnä lantion luista, onko kyseessä nainen vai mies. Rasva on pahaksi sekä miehelle, että naiselle. Nainen ei tosin pärjää ilmankaan. Ja on aika yksilökohtaista kehittyvätkö treenatessa ja millaisessa treenissa..

Aika eri kroppa maratoonarilla ja ja m pikajuoksijoilla. Sama joillain naispainonnostajilla ja esim. Ja se on ihan geeniperäistä, tosi moni tanssija lopettaa v, kun huomaa, että tulee liikaa lihaksia, joita baletin estetiikka ei hyväksy.

Mitäs vikaa lapin jätkissä on? Mukavia ja joviaaleja kavereita. Rumia, haisevia vanhoja ukkoja puliukkoja on kyllä enmmän siellä etelässä johtuen ihan vaan väestön määrästä yleensäkkin.

Hyvin tuntuu varsinkin keväisi kelpaavan poromakkara etelän tytöille esim Levin firmaviikoilla. Kaljatkin tarjotaan vielä päälle. Mua ainakin inhottaisi sekaantua aviopakolla johonkin joka iljettää mua seksuaalisesti.

Kai noitakin nollatutkimuksia on tehty joskus 30v sitten Kai se vaimokin voi olla huora jos sen osaa ostaa "oikeilta" markkinoilta "oikeisiin" tarpeisiin eli palkinnoksi vanhan ukon omaa statusta nostamaan ja vastaavasti antamaan seksiä, ehkä synnyttämään ja siivoamaan jne.

Vanha mies saa jatkuvasti vahtia jos saa sen nuoren naisen. Pysykää omassa sarjassanne, v ei ole tuollaisia varten. Miksi juttua ei tehty täältä Helsingistä esim. Taitaa olla kulmat liian lähellä MTV 3: Seuraavaksi aiot varmaan sitten jollain toisella nimimerkillä kirjoitella ympäri nettiä, että Laasanen pitää naisia hyödykkeinä.

Jokainen jota joku Laasanen kiinnostaa voi mielestäni tulla lukemaan hänen kirjoituksiaan itsekin. Ehkä Lapistakin löytyy hyvännäköisiä ukkoja, mutta vastoin yleistä käsitystä tämä jokseenkin on on. Ehkä se huoran ammatti ei niinkään eroa tanssijasta tai näyttelijästä.

Tasovaatimukset on tietty eri ko. Ehkä sun Laasanen pitäisi päättää mitä mieltä loppujen lopuksi olet seksuaalisesta vallasta? Saako sillä rahastaa suoraan, välillisesti trophy wife vai pitäisikö pyrkiä johonkin syvempään suhteeseen ihan kummankin osapuolen eduksi?

Itse olen tiukka esteetikko ihan itseni ja seksikumppanieni suhteen ja ikää on 19v. Tanssija tästäkin tytöstä tulee ihan oman päätöksen takia, mutta se ei kai ihan niitä huoran vaatimuksia täytä useimmilla miehillä, jotka ovat katsoneet Baywatchia liikaa 20v sitten.

Kai tän kisun täytyy kiemurrella itsensä uneen, vaikka kuinka panettaisi. Ja olen iloisesti hiprakassakin. No, kyllä naikkonen saa olla kyllä mielestäni just niin lutka kuin haluaa, kunhan pitää sen omana tietonaan. Ja joo, tän blogin kommentointi ei ole ehkä tämän ikäisen asia. Kai kokemusten myötä kaiketi kasvaa Ja me balettitanssijat taidetaan muutenkin olla aika rajoituneita, siis fyysisesti lahjakkaita ja koko elämä siihen laitettu jne. Mutta ehkä se homma on myös jostain aika rankasti pois.

D- ihan kuin me myöhäisteinit. Tutkijan on vähän arveluttavaa muodostaa omia mielipiteitään tutkittavien ilmiöiden moraalisesta oikeutettavuudesta. Tosin Henry suhtautuu täällä blogissa tutkijanpositioonsa aina välillä vähän skitsofrenisesti. Toisaalta muistuttaa, ettei ole poliitikko tai muutoinkaan voi sanoa miten voisi olla, mutta toisaalta kärkkäimpiä väitteitä puolustaa "tämä on blogi, eikä mitään tutkimusta" -argumenteilla.

Itsehän olen sitä mieltä, että hyväksikäyttäköön seksuaalista valtaa jos sitä on. Vallan mukana tulee kuitenkin aina vastuu toiminnastaan. Jos vallalla alkaa leikkimään, niin sormet palaa väärässä seurassa hyvin nopeasti Tällä miehellä huoran määritelmä on kytköksissä juuri sen vastuullisen puutteeseen seksuaalielämästään.

Seksityöläisyys tai ammatti ei sinänsä vielä anna ainakaan negatiivissävytteistä leimaa ko. Jos sulla on morkkis aamulla paneskelun jälkeen, olet huorannut. Jos näin käy useasti, olet huora. Kumpi näistä on ratkaisevaa? Tietenkin, jos ottaa rahaa monelta mieheltä, niin ei ole mitään epäselvää, mutta jos ajatellaan tässä naisen sisäistä elämää, niin missä järjestyksessä kynnykset ylitetään?

Hyväksyykö nainen ensin istelleen sen, että hän voi maata monien miesten kanssa, ja sitten, vasta seuraavana askeleena hyväkysyy ajatuksen maksun ottamisesta? Vai onko niin, että nainen ensin sisimmässään ajattelee, että ei ole monien eri miesten kanssa makaava huora, mutta ottaa ensin askeleen: Toinen kysymys on se, onko nainen huora, jos on kymmenen vuotta sitten käynyt Suomessa myymässä viikon seksiä, ja tehnyt hommat seitsemän suomalaisen miehen kanssa?

Kuinka kauna nainen on huora, jos ei enää myy seksiä? Tai onko nainen koko ikänsä huora, jos hän on nuoruudessaan maannut 20 eri miehen kanssa yhden kuukauden aikana erottuaan poikaystävästään? Sinne pääsevillä miehillä ei ole niin tiukkaa karsintaa kuin naisilla. Ja kyllä,kyllä, juuri miestanssijat saavat piukkaa pimppaa tanssijatytoiltä.

Kummasti se sama maailma yhdistää. Tietty saa varautua myös tiukkaan itsekuriin. Riittää kun sen pojan pistää balettiin joskus 8v. Ei ne suuret rahat ja siipeily, vaan se, mistä tulee onnelliseksi. Minulla on ystävänä pari balettitanssijamiestä, ja äärimmäisen kovaa urheilua se on, mutta eipä niitä piukka pimppi tunnu kiinnostavan.

Ehkä sellaisikin tanssijoita on joita piukat pimpit kiinnostavat, mutta ei kovin montaa, ainakaan baletissa. Siis kerropa Henkka, mikä vika on sitten miestanssijoissa? Paitsi se että ovat lähinnä statisteja lavalla Ehkä tämä raskas ja karski miehen rooli todellakin pitäisi purkaa. Kukaan ei sellaista halua, paitsi miehet ehkä. Ja aika vieras ajatus ainakin mun ikätovereille noin yleensä. Ja kauneuden takia pitää kärsiä, mikään ei tule ilmaiseksi edes naisille, tuskin miehillekään.

Jollei baletti jo sanana ole myrkkyä, katso seuraava video. Ei paljon kerro, mutta, mikäköhän noitakin naisia ja minua motivoi? Aiheeseen liittyen Henrylle ja lukijoille vinkiksi uusin Apu-lehti: Voi hitto, ilmeisesti tämänkin tytön täytyy lähteä turhaan baariin katsomaan kaljamahaisia ääliöitä.

Hki-Tku voisi olla liikaa tänä iltana jopa sille ns. Sinne vaan, baareihin, tuhlatkaa rahanne löysiin naisiin. Ja siis aikuisten oikeasti mallitkin ovat löysiä verrattuna tanssijoihin. Joillakin tarvitaan taitoja ja kehon hallintaan, joillakin isoja löllöjä tissejä, stringejä ja 2h jossain crosstrainerisssä , kuten joillain pitkillä, mutta saamattomilla vain luustoa.

Onneksi, mulla on kaikki ja saan ruusuja jopa kadulla kulkiessani aika sairasta, nostin ensimmäisiestä kerrasta kunnon metelin , treffejä ehdotellaan bussissa, junassa, kadulla sic!

Siis Hra Laasanen kerro, miten tälläinen jopa vähän riettaannäköinen 19v kissansilmä, voisi maksimida ns. Ainut varma keino päästä kaikista ahdistelijoista, olisi lihottaa itseään yli 35kg. On se varmaan tosi katkeraa, että nainen voi päättä mitä haluaa ja uravalinnan vuoksi todennäköisesti hyvinkin pitkään Helsingissä saisin todella hyvää seksiä alle puolessa tunnissa. Mutta tanssijat on harvassa, bodarit ym kamalia, löllöä en huoli, siskoni miestä en saa ja muuten se on sen maili, ei mun , eiköhän meistä jokainen ole omien kriteeriensä uhri?

Mä luulen, ettei mun seulaa läpäise yksikään tänään Voisit riettaannäköinen kissansilmä maksimoida ainakin sen, että kehittäisit itseäsi henkisesti. Kirjoituksesi kuulostaa pikkutytön tuherrukselta, ja tuskin kovinkaan moni laadukas aikuinen mies haluaa suhteeseen pikkutytön kanssa.

Tietysti on niin, että seksuaalisesti jne. Kyllä minäkin herutan helposti kaikkia panettavannäköisiä ihmisiä, mutta tämä ei välttämättä tarkoita mitään sen enempää. Riippuu mitä tarkoitat siedettävällä. Ulkonäöltään parhaat ovat, kuten hyvinkin tiedät, yleensä urheilijoita. Itse olen viehtynyt ratsastajiin Tanssipiirit ovat varmasti heikkoja miesten määrän suhteen, joten ehkä timmikroppaisia sankareita kannattaisi etsiä futistreeneistä tai rinteestä? Laskettelijoista löytyy poikkeuksellisen paljon kiinteitä miehiä.

Kannattaa tosiaan etsiä se siippa mäen päältä. Afterski on aina vähän: Jos taas etsit aviomiesmateriaalia jonka kanssa puhua välillä henkeviäkin ja josta saisi esim. Mutta onneksi se tapahtuu lähes automaattisesti. Aikuisten ja kypsien, liikunnallisten miesten saalistaminen on myös ihan hyvä aloittaa urheilukentiltä.

Kattelet vähän minkälaisilla nimillä salit on varattu ja sen kuin valitset sopivan firman sählyvuoron saalistusta varten.

Puheidesi perusteella markkina-arvossasi ei sinänsä ole paljoa vikaa. Ongelmat lienevät lähinnä kalaisten vesien löytämisessä. Ei henkinen kehitys todellakaan tapahdu "lähes itsestään".

Henkisesti teini-ikäiseksi on jäänyt esim. Tanja Vienonen, Karpela, Saarela, Karpela - mikä hän nyt onkaan. Hänen ei ole tarvinnut ilmeisesti kehittää itseään henkisesti, koska on saanut yllinkyllin huomiota miehiltä ja vaihtanut aina lennossa. Jep, jep, kusi on noussut hattuun. Mutta omien ilmeidensä konrollointtiiin kyllästyy muutenkin, ainakin parin vuoden jälkeen.

Minkä minä sille voin,että kuulemma näytän siltä, kun en muusta kun riettaasta panosta tykkäisi? Samaa toitotettu monta vuotta, ja hra jeesus, olin sentään alaikäinen Ja kissamainen olemus, lähinnä siamilainen.

Pitäisikö lukita itseni jonnekin koppiin? Ja naiset vihaavat, miehet tykkäävät.. Ei kuule ole ihan helppoa. Käytä energiaasi vaikka uusien lesbokavereiden etsimiseen, se on pitkälläkin tähtäimellä järkevämpää kuin kehitellä opettajaansa niitä ihanan syviä yksipuolisii tunteita. Mä olin raakastunu mun opeen joskus 13 kesäisenä. Mut ei tuo ruoja vastannu tunteisiini. No, jälkeenpäin on naurattanu hela asia. Aika tavallista taitaa olla opeensa rakastuminen luulen. Ja onhan mukavampi käydä koulua. Mut kantsii ehkä pitää omana tietonaan rakastuminen.

Mä en myöskään ymmärrä, miten ihmiset saa näistä ihastumisistaan maailman suurimman ongelman! Tuskin sellasta ihmistä onkaan, joka ei olisi ihastunut kohteeseen, jota ei kuitenkaan voi saavuttaa. Pitäisi ymmärtää, että elämä on julmaa ja kaikkea ei saa. Ja f4ckin kanssa samoilla linjoilla siinä, että varattujen tavoittelu on itsekästä, satuttaa aina jotakin. Muiden ihmisten tunteita ja tarpeita pitää myös miettiä, mikä tuntuu liian usealta unohtuvan.

Ihastuminen voi olla piristävää ja ihanaa myös ilman toiveita yhteisestä tulevaisuudesta. Siis minä en todellakaan halua häntä satuttaa, enkä ketään muutakaan. En pystyisi edes nipistämään häntä! Pelkään vain, että nämä ihastumisen tunteet kasvavat liian suuriksi, niin suuriksi että ne vaikeuttavat elämää ja opiskelua. Niin on ainakin tällä hetkellä käymässä. Siinä vaiheessa viimeistään muutkin alkavat huomata, että jotain on vialla tms ja asia tulisi kuitenkin julki.

Onko se sitten parempi vaihtoehto, kuin se, että kertoisin itse? Koen nyt, että on häntä vähemmän satuttavampaa, kun kerron asian itse ennen kuin tunteet paisuvat liikaa.

Ongelma vain on kertomisessa, kuinka kertoa niin että satuttaisi mahd. Vai pitäisikö vain tukahduttaa tunteet? Niellä ne syvimpään sisimpääni? Vastaatte varmaan, että unohtamalla. Kokeiltu on, ei ole toiminut. Vielä kerran, tarkoituksena ei ole kenenkään satuttaminen. En kaipaa mitää vittuilevia vastaajia. Miten ihmeessä sä pikkulikka edes voisit ketään satuttaa, saati aikuista naista joka hyvin suurella todennäköisyydellä ei ole sinusta tippaakaan kiinnostunut, miksi ihmeessä olisi, sori mut pakko nauraa.

Sinuna en nimittelisi ketään pikkulikaksi. Mietityttää, miksi sussa herättää niin voimakkaita tuntemuksia yksi kirjoitus keskustelupalstalla! Sopii toivoa, että tämä kiva opettaja olisi "tippaakaan kiinnostunut" - ja jos ei olisi, ei ap tällaista kirjoittaisi.

Ei millää pahalla mut alottelija pyysi tänne muita kirjoittamaan mahdollisia omia kokemuksiaan, ei ilkkumaan tms. Nyt on kyseessä AMK joissa ei enää lapset opiskele, vain nuoret aikuiset ja vanhemmat aikuiset. Ja tuo aikuisen opiskelijan ja oppilaan suhde on yleensä ongelmana vain ahdasmielisten, suvaitsemattomien ihmisten päässä.. Sinulle ap paljon tsemppiä! Tekstin mukaan kuvailemasi henkilö kuulostaa todella aikuismaisen asialliselta ja olen varma, että hän osaa ottaa asiasi asiallisesti vastaan, kun toivon mukaan kerrot hänelle.

Totuuden pimittäminen itseltään ja muilta ei tuo helpotusta kokemusta on, enkä todellakaan toivo muille samaa oloa mikä siitä seuraa kun yrittää tukahduttaa tunteensa sinulle eikä muille. Puhuminen auttaa, niin suosittelen että otat asian esille opettajasi kanssa mahd. Ei 30 vuotias oo pikkulikka. Tai no nykyään on kyl nii, että ihmiset ei kasva aikuisiks. Odottavat Joulua kuin pikkulapset 40 vuotiaat ja haluu lahjoja ja muuta paskaa.

Mutta siis tää ongelma. On hyvin mahdollista , että tuo Kaunotar-opettaja on BI. Niitäkin on nykyään aika paljon liikenteessä. Voi olla että ope on sinusta kiinnostunut seikkailu tai muussa mielessä tai sitten ei.

Parhaiten lähestyidsit asiaa siten, että vaikkapa Facebookissa kertoisit olevasi lepakonretale. Varmasti koulussa huomaat muutokseen pakkasen tai auringon puolelle. Et menetä mitään tai sitten menetät kaiken. Aloittaja ei ole sanonut omaa ikäänsä, vaan opettajansa iän 30v. Tosin aloittajan nimimerkistä päätellen hän on vähän yli vuotias.

Luultavasti olet vielä nuori ja ehkä kokematonkin. En usko, että tunteiden kertominen sinua mitenkään "hyödyttää", hänhän on varattu nainen. Voi olla, että on vain ystävällinen luonne ja olet tulkinnut sen väärin, koska haluat häntä seksuaalisesti.

Hanki itsellesi oikea kumppani, jonka kanssa toteuttaa seksuaalisuuttasi. Näin voit suhtautua "oikein" myös opettajaasi. Opettajalta on myös eettisesti väärin olla suhteessa oppilaaseensa. Voisi saada vaikka potkut töistään. Tää kirjottelija on pelkkä provo.. Se vaa purkaa täällä pahaa oloaan ja koittaa loukata muita minkä kerkiää. Tällästen kannattaa antaa vaan olla, tukehduttakoon itsensä tuskallaan. Koko koulu saa tietää, mitäköhän reksi ajattelee? Tuosta suhdeflirtistä voi tulla jopa potkut, jos asia etenee liian pitkälle.

Maikalle kenkää ja opiskelija kärsii muiden ilkkumisesta ja psyyke pettää ja lopettaa opiskelun. Järki käteen, jos yksi aivosolu on vielä pääkopassa.

Täällä palstalla tylytetään niin pahasti. Luulisi että asiat voisi ilmaista kauniistikkin. Rajoitteiset, jotka ette ymmärrä hempeästä rakkaudesta ilmeisestikään yhtään mitään.

Hui hui, kun jossakin kirjoiteuksessa edes viitataan bi-seksuaalisuuteen, on tylytys vielä pahempaa. Sinulle ap, ihaile, rakasta!!!!!.

Aikanaan asia ratkeaa johonkin suuntaan, sen tiedät. Kysymys on omasta kantistasi. Jos pokkaa riittää, kerro hänelle tunteesi tai odota tilaisuutta, jossa se on helpompaa.

Anna ajan vielä kulua tovi. Luulen että olet tasan tarkkaan tietoinen mitä voi tapahtua tai olla tapahtumatta. Pahin lienee että kokeillaan kerran uteliaisuudesta. Setan ryhmiin liittyminen kait nyt ainakin kertoo sen, että on suvaitsevainen ihminen.

Kirjoita kokeen, jonkin tehtävän kulmaan viesti hänelle. Et menetä "samalla tavalla" kasvojasi. Ostakoo sitte vaikka ilmapalloja ja kirjoittakoo liitutaululle rakkausrunon ja omena on aina kiva. Kyllä ope sitte tykkää ja hempee rakkaus saa arvoisensa kohtelun. Eiku nii, ikuisestihan se kestää, ku on hempeekin. Ja ei IKINÄ ole hankala asetelma jos opettajaansa vonkaa, älä ny pilaa toisen ihanaa ihastumista ku tunteetki käy jo niin isoina ettei koko opiskelusta tuu mitää.

Se ett ap menee kertomaan tunteensa ei iki maailmassa tule pilaamaa yhtää mitää, ei rakkauden maailmassa ainakaan. Ihan parasta ja ah niin ujon ihanaa. Sillä varmaa irtoo hyvä numero jos ei pildee. Mut hei, nyt vaa laulamaan tunteet ilmi ja sitt ku siin käy niin ku siin nyt käy, ni avaudu ap sitte tänne. Ni katotaan miten sua sitten autetaan rohkeesti vainoomaan lisää vaikka, koska kyl rakkaus voittaa aina,. Ái, kun mielestä se viesti kokeeseen oli hyvä juttu. Tyttö kärvistelee tunteessaan loppu kouluajan, ja tilanne ohi, tai sitten kertoo tunteensa, jolloin palaa taas maanpinnalle.

Mua ainakin helpotti kun kerroin tunteeni ihastukselleni elää parisuhteessa ja sain kohteliaat pakit. Ei tarvi katos enää miettiä. Jos tää opettaja arvostaa parisuhdettaan, toimii kyllä sen mukaisesti Kaikella rakkaudella - en ole opettajasi, mutta työskentelen opettajana - tunneillani on istunut mitä ihastuttavampia persoonia, aivan hurmaavia.

Opettajan eettiset ohjeet yksinkertaisesti kieltävät suhteen oppilaan kanssa. En ikikuuna päivänä käyttäisi väärin kuitenkin hierarkkista asemaani opettajana, nuorten kuuluu kasvaa ikäistensä kanssa kokemuksia hankkien.

Jos asia vaivaa sinua, voithan kertoa tai tiedustella jotenkin asiaa opettajaltasi - jos hän on eettinen, hän suhtautuu kysymyksiisi tai lähestymisyrityksiisi luottamuksellisesti. Tärkeintä opettajan näkökulmasta olisi, että voisit keskittyä opintoihisi!! Brad Pitt ja Angelina Jolie. Sinulla on varmaan mustavalkoinen televisiokin.

En tiennyt, että B. Opettajan täytyy aina ajatella oppilaansa tai opiskelijansa parasta. Rakkautta tulee olla, mutta se on luonteeltaan pedagogista. Ei ole kenenkään etu, jos tähän sekoittuu muunlaisia tunteita. Näin voi kuitenkin käydä, koska on kyse vain ihmisistä.

Opettajan pitää hallita nämäkin tilanteet. Opettaja-oppilas rakkaussuhde on kielletty, joten siltä pohjalta sit niitä tunteitas kertomaan, plus että hän seurustelee tahollaan ja vieläpä miehen kanssa, enkä usko siihenkään että hän härskisti hymyilisi sinulle sillä silmällä kesken tunnin Olen yli 3-kymppinen nainen ja ihastunut opettajaani, joka minua vanhempi nainen.

Tuo opettajan näkökulma oli kyllä hyvä ja tarpeellinen. Uskon että opettajani käsittää minkälaisista tunteista minun tapauksessani on kyse, mutta hänkään ei varmasti ryhtyisi mihinkään, vaikka ehkä haluaisikin. En tiedä on hän hetero tai varattu. Hän pitää minusta, tiedän sen, mutten tiedä pitääkö hän minusta samassa mielessä kuin minä hänestä. Toisaalta uskon, että mikäli oikea ja molemminpuoleinen tunne olisi kysessä, se kestää valmistumiseni yli, jos on kestääkseen.

Toivon ihania tunteja meille opiskelijoille ja teille opettajille: Muistakaahas ihmiset hyvät että me opettajat kin olemme myös ihmisiä siinä missä muutkin. Toki meillä on omat eettiset ohjeemme ja rajamme työhömme liittyen, mutta loppupeleissä olemme vain tuntevia rakastavia ihmisiä siinä missä muutkin. Itse olen sitä mieltä, että jos aikuisen opiskelijan ja opettajan väliset tunteet ja kemiat kohtaavat romanttisissa merkeissä, niin mitä sitten?

Se on kahden ihmisen välinen asia, niikuin muillakin rakastavaislla. Ei sitä tarvitse mainostaa kenellekkään, vaikka ihmiset sen toki näkevät. Ne vääristyneet opiskelija-opettaja suhteet ovat vain ihmisten pään sisällä. Tulevat rupattelemaan kaupungilla, kahviloissa tms paikoissa ja tietty myös koulussa. Puhutaan myös muista asioista, kuin pelkästään kouluun liittyvistä. En tiedä muista, mutta minusta se on erittäin hyvä juttu, että opiskelijat tulevat puhumaan myös muista asioistaan, ennen kaikkea huolistaan.

Meidän opettajien tärkeä tehtävä on myös auttaa opiskelijan henkisen kasvun tukemisessa, ja auttaa opiskeluun liittyvissä vaikeissa elämäntilanteissa. Toki niissä ajan puitteissa mitkä meillä on käytössä muun työn lisänä. Olen nähnyt kuinka joillekkin opiskelijoille käy, jos opettajat eivät pääse opettajansa kuulolle, siellä on rankkojakin asioita tapahtunut..

Itse en omille opiskelijoille tahdo niin käyvän. Joten mene vain rohkeasti kertomaan asiasi opettajallesi, olen varma että hän osaa suhtautua asiaasi asiallisesti, sen käsityksen sain tekstistäsi.

Kuulkaa opiskelijoitanne, auttakaa heitä jos on tarvis. Vastauksia ei kenelläkään ole kaikkeen, mutta ohjatkaa opiskelijoita tarvittaessa avun hankintaan ammattiauttajilta, opiskelijoiden hyvin voinnin turvaamisen vuoksi! No ei se ole enää vain kahden ihmisen välinen asia, jos toinen on naimisissa. Kyllä sen pitäisi merkitä aika paljon ja normaali ihminen pystyykin pitämään turpansa kiinni ihastuksestaan, jos kohde on varattu.

Se on siinä kun on otettu samanikäinen poika samalta kylältä ihan kuin äiti käski. Muutaman vuoden päästä sitten tajuaa että eihän tämä toimi. Toisaalta melkein jokaisella brittimiehellä ja muslimeilla monta vaimoa.

Sen valossa joku lyhyt lesbokokeilu on ihan nappikauppaa. Tiedä vaikka mieskin innostuisi asiasta. Kuten Timbalandin biisissä sanotaan: Mistähän nämä "tiedot" on revitty? Avioliitoista toki jokunen loppuu jo pian, mutta että keskimäärin neljä vuotta Ja tämä oli vielä kiinnostavampi, että melkein jokaisella brittimiehellä on monta vaimoa -niin minkä maan lainsädännön puitteissa? Sorry, meni vähän ohi ap: Olen opettanut sekä lapsia, nuoria että aikuisia jo pitkään, On luonnollista ja toivottavaakin, että open ja oppilaiden välille syntyy välittämissuhde ja luottamus.

Mutta itse en, edes samanikäisten ja itsenäisten sekä vapaiden aikuisten kanssa näe eettisesti oikeaksi solmia romanttista suhdetta. En edes sen jälkeen, kun oppilas-opettajasuhde on jo ohi ja sattumalta tavataan. Hierarkinen asetelma jossain määrin säilyy aina. Tiedän kyllä kolleegoja, jotka ovat näitä suhteita harrastaneet, enkä heitä tuomitse, kun kyseessä on kaksi aikuista ihmistä.

Oma moraalini ei kuitenkaan anna periksi tässä asiassa. Tulen aina olemaan opettaja suhteessa oppilaisiini, entisiin, nykyisiin ja tuleviin. Minä koen oikeaksi toimia näin. Tää oli ehkä tyhmin kirjotus ikinä, miten noin moni voi tykätä???

Jos kyse on aikuisista 18 opiskelijoista, ei opettajien tehtävä enää ole tukea oppilaiden henkistä kasvua. Heillä ei ole henkiseen kasvattamiseen samanlaisia eväitä kun peruskoulun opettajilla.

Korkeakoulun opettajien tärkein ominaisuus on pätevyys sille alalle mitä opettaa, ei se itse "opettaminen" ja kasvattaminen. Joten ne psykoterapiat voi jättää ihan oppilaan kavereille, perheelle ja ammattilaisille. Jos taas vetosit peruskouluikäisiin oppilaisiin ja heidän opettajiin joiden tehtäviin kuuluu henkisen kasvun tukeminen , on opettaja-oppilassuhde sairas ja täysin epäeettinen.

Siinä on ongelma sekä ikäeron sakkolihaa ja auktoriteetin takia.. No ei ole oikeastaan ollut. Ja siksi yrittää tehdä mahdollisimman selväksi että älä yritä senkin lesbo! Niin mä olen tuon yhden vastaajan kanssa samaa mieltä, että kannattais varmaan hakea niitä lesbotuttavia jostakin muusta ja unohtaa vaan kertominen, jos näyttää että muuten ei välillänne ole epäselvyyksiä ja juttu luistaa.

Tästä on poistettu viesti sääntöjen vastaisena. Tuossapa avauksessa vielä se kotkan kuva.. Jos sulla ei ole nyt ketään Mene kahvilaan tms missä on aina sama porukka, ala tuijottamaan jotain ihmistä säännöllisesti Niinhän se on, että kun toivoo tosi kovasti jotain, alkaa itsekin uskoa sen toteutumiseen ja hakee varmistusmerkkejä vaikka mistä.

Ap,tuli vain mieleen, että saatat ihastumisellasi opettajasi melko pulmalliseen asemaan riippumatta siitä, saisitko tunteillesi vastakaikua. Jos opettaja on ihastunut, aiheutat hänelle moraalisen kriisin sekä ammattillisesti että yksityiselämän valintoihin liittyen. Jos opettaja taas ei ole lainkaan kiinnostunut, loputon ihastuksesi voi olla kiusallista.

Kerran eräs ulkomaalainen aikuisopiskelja ihastui minuun. Annoin hänelle lisäopetusta omalla ajallani mutta koulun tiloissa. Jotenkin hän tulkitsi tukiopetukseni niin, että minullakin on lämpimiä tunteita häntä kohtaan, vaikka opetin häntä palkatta lähinnä vain säälistä.

Eipä aikaakaan kun aloin saada häneltä rakkauskirjeitä, puheluja ja lahjoja. Lopulta rehtorin piti puuttua asiaan, jotta kirjeet ja soittelut olisivat loppuneet. Tukiopetuksen lopetin heti kun hän alkoi rakkauslepertelynsä, mutta valitettavasti jouduin kohtaamaan hänet vielä tavallisilla oppitunneilla. Juttu oli erittäin kiusallinen kaikin puolin. No, tuskinpa sinä nyt sentään olet suunnitellut stalkkausta ihan samassa mittakaavassa kuin tuo opiskelija. Ehdottaisinkin, että malttaisit mielesi ja ehkä koulun loputtua eihän se AMK niin kauaa kestä voisit sitten ilmaista ihastuksesi, mikäli silloin enää olet ihastunut.

Yritä toistaiseksi keksiä jotain muuta ajateltavaa ja keskity opiskeluun. Sinuna jättäisin asian siihen. Nainen on naimisissa ja jos jotain sattuisi teidän välillänne tapahtumaan niin olet vastuussa toisten avioliiton päättymisestä. Minusta on aina ihan selvää, että vaikka kuinka tykkäisi toisesta niin jos tämä on naimisissa niin sitten siihen väliin ei vaan mennä! Eräs mies tuli veljeni ja hänen vaimonsa väliin heillä hyvin pientä 2 lasta.

Mies pilasi heidän avioliittonsa sekä kahden lapsen oikeuden perheeseen ja kotiin, johon kuuluu äiti ja isä asuen saman katon alla! Mies on saanut useammin kuin kerran nyrkistä tämän takia. Poikkeuksena tietenkin, jos he ovat jo eroamassa eli erohakemus on jätetty. Ja toisena vinkkinä, ei väliin pääse, jos ovea ei pidetä raollaan.

Mistä sinäminä lehdestä olet noin jalot elämänarvot ominut?? Oletko kokeillut joskus elää elämää? Ja sulle hei, ei ole vissiin veljes ollut hääppöinen ukko kun vaimo vilkuillu muualle ja vielä toiminutkin Kantsisko niiden paineiden purkaminen jättää muualle. Veljesi vaimo on petturi ja lortto.

Suhde ei ole hyvä jos siihen noin vaan "tullaan" väliin Ja huonosta suhteesta kärsii sen kaikki osapuolet, niin aikuiset kuin lapsetkin.

Kyllä se syyttävä sormi saa kääntyä ihan vaan ja ainoastaan siinä avioliitossa mukana olleisiin ihmisiin. Täysin ulkopuoliselle ihmiselle ei muiden ihmisten avioliitot kuulu hevonvittujakaan. Älytöntä syytellä sitä ulkopuolista ihmistä sen avioliiton toisen osapuolen sijaan.

En minäkään kuvittele, että kukaan muu kuin minä tai minun puolisoni olisi vastuussa meidän suhteestamme. Jos jompikumpi meistä sen päättää rikkoa jonkun ulkopuolisen takia, se on silloin meidän ongelma, ei sen ulkopuolisen.

Jos tunnet vetoa opettajaasi, kohtaan tai muihin naisiin, NIIN, hae pikaisesti hoitoa ongelmaasi. Mitä sä tunget noita pilkkuja minne sattuu. Sanoo muut mitä tahansa, niin saatat tulla pahasti katumaan myöhemmin, jos et yritä edes kevyitä flirttejä, ujojakin. Et häviä mitään, mutta ainakin jotain voi kehittyä. Olet epänormaali, hae apua poikkeavuuteesi. Mitäpä jos se onkin BI, ja pitää miehensä kans ryhmä panoista, ja toivoo sua miehensä kans kolmanneksi pyöräksi?

Että haittaako jos tuleekin välillä patukkaa? Trolli vai ei 7. Täällä joka ikinen asia kääntyy alle viiden viestin jälkeen pelkäksi vittuiluksi ja asiallista keskustelua täällä on mahdotonta käydä. Jos tarkoitus oli trollata, nauti siitä ;-. Tai jos trolli niin poikkeuksellisen hyvä semmonen että taitaa ittekin uskoa mitä trollaa.

Mää kiksautin lukiossa ollessani opettajaa. Äidinkieltä opetti sellainen 28v sexikäs kinkku. Kirjoitin kerran sellaisen vihjailevan aineen, oli varmaan lukenu korvat punaisena. Meni lukioaika mukavasti, kun salasuhteessa oltiin opettajan kanssa. Todellisuudessa hakkasit vain tattias peiton alla haaveillen. Rohkaise siis mielesi ja mene ja kerro. Että vaan sitä vastaavanlaisia kirjotetaan yhteen. Kato kunnon pano joltaki mieheltä, niin lähtee tuollaset naiset sun päästäs.

D Ku näistä sun jutuista päätellen ei oo hetkeen vissiin tullu On se teille pikkumunaisille säälittäville äijille niin kova kolaus itsetuntoon, että joku nainen ei haluakaan teitä: Et saa ; 7.

Tuli niitä panoja miesten kanssa harrastettua nuorempana pitkään, kun en minä raukka vielä paremmasta tiennyt Onko näissä lesbopalstan keskusteluissa normaalistikin näin iso osa kirjoittajista miehiä? Vai onko jostain syystä just tämä ketju kerännyt niitä läjäpäin? Tämä keskustelu on nostettu tonne Suomi24 keskustelun etusivulle Oikea elämä ei ole mitään Salatut Elämät -sarjaa.

Jätä opettajasi rauhaan ja keskity koulunkäyntiin. En jaksa edes perustella miksi. Ja yhtäkkiä koko lesbopalsta on täynnä opettajia, jotka opettavat akateemisissa oppilaitoksissa ja ammattikorkeakoulussa, ja kaikilla tietysti tuhverot kosteena jostakin pikkulikasta tai aikuisen naisen valtavasta halusta, jossa kyseenalaistetaan moraali ym shittiä!

Jätä mmun muijani rauhaan. Älä tule pilaamaan kaunista elämäämme. Ihan oli vain tarkoitus kysyä muiden mahdollisia kokemuksia samantyyppisistä tilanteista! Mutta taisi olla ihan selkeä virhe, Oli myös ensimmäinen ja viimeinen kerta kun täältä tai ylipäänsä mistään netin keskustelupalstoilta kyselen yhtään mitään, kun enimmäkseen paskaa tulee niskaan ilman syytä.

Ja te jotka ootte sitä munaa tyrkyttämässä niin sori vaan, mut ei kiinnosta. Sitten te jotka ootte mua hoitoon tyrkyttämässä niin suosittelen, että menette itse, kun niin ahdasmielisiä ootte. Sitten niihin kirjoitus virheisiin, okei anteeksi, oon tehnyt kirjoitusvirheitä, teen jatkuvasti. Niin tekee moni muukin täällä oikeessa elämässä. Sitten ne salkkarit, eivät todellakaan ole tätä maailmaa. Oon tiennyt sen viimeiset vuotta. Kyllä, olen yli vuotias. Kyllä yritän myös kovasti keskittyä opintoihini, MUTTA se on käynyt hankalaksi, eihän ihminen mitään tunteilleen mahda.

Enkä tiedä teistä, mutta minulle on aina opetettu, että puhuminen on ainoa ratkaisu ihmisten välisissä tilanteissa. Puheet merkitsee, teot todistaa. Niin se on, mutta jokaisen mietittäväksi jää mitä puhuu, miten puhuu, mitä tekee ja miten tekee. Tässä nyt voin ilmoittaa ihan kaikille, että tätä asiaa olen miettinyt jo todella paljon, päivisin koulussa, öisin kotona.

Olen myös miettinyt hänen tilannettaan ja hänen mahdollisia vastareaktioita. Tiedän mitkä ne voivat olla, että eivät ihan yllätyksenä tule. Joko hän voi tyrmätä minut kokonaan, tai sitten tyrmätä ystävällisesti ja olla vain ystävä. Hän voi hämmentyä, olla iloinen, ehkä tuntea jopa samoin jos vaikka suhde miehen kanssa on karikolla, tms jne.

Olen myös päättänyt kertoa hänelle asiani asiallisesti. En suinkaan tyyliin että: Oon ihastunu suhun, aletaaks seurustelee? Olen valmis ottamaan vastaan hänen vastareaktionsa, mikä se sitten ikinä onkin.

Monista asioista ollaan hänen kanssaan keskusteltu kaikki eivät suinkaan liity kouluun ja voin kertoa että asiallisesti ovat aiemmat keskustelut menneet, on kuunneltu, naurettu. Toki tilanne on nyt eri, ja mitä vaan voi tapahtua, mutta olen valmis ottamaan riskin, että hän voi alkaa vihaamaan minua.

Sen lähipäivien tulevaisuus näyttää. Kävi miten kävi, lopputulos ei kuitenkaan ole millään muotoa teiltä ahdasmielisiltä hoitoa tarjoavilta pois. Sinä joka nimimerkkini varastit, olisitko ystävällinen ja keksisit jatkossa oman nimimerkkisi, etkä varasta muilta?

Itse lähes 30 vuotta kauppiksessa opettaneena sanoisin, että ap: Näitä on sattunut useita vuosien aikana. Mutta jos kohdallasi on toisin; onnea. Muista kuitenkin toisen yksityisyyden rajat. No mutta mikä on kun ei aito muna kiinnosta? Miksi sen täytyy olla muovia? Älä nyt heti ole tuollai tyrmäämässä ajatusta aidosta jormasta.

Mistä sinä voit tietää kun et ole kokeillut vaikka tuntuisi niin maan taivaallisen ihanalta että silmät pyörii päässä kuin hedelmäpeli. Ja mitähän hittoa nää viestit tällä palstalla tekee? Mene sinä Jorma ihan itsekses hakemaan sitä munaa kun olet siihen niin ihastunut.

Myös se on väärin, että opettajat varatut testaavat vielä vanhoilla päivillään lue useimmiten keski-ikäiset ja sen ylittäneet, mutta myös nuoremmat viehätysvoimaansa kiltteihin tyttöihin ja tyrkyttävät itseään heille. Joka paikassa ollaan silmäilemässä silmät kiiluen ja halailemassa oppilasta ja tyrkytetään seuraa, soitellaan iltaisin jne. Siten kun oppilas osoittaakin kiinnostusta ollaan niin imarreltuja ja ylpeitä kun vielä viehätysvoimaa riittää ja jopa kerskaillaan kollegoille kuinka se ja se on kiinnostunut ja kuinka se ja se on takertunut jne.

Samaan aikaan ollaan tylsässä avioliitossa miehen kanssa ja kun päivät ovat muutenkin niin tylsiä niin saadaan itsetunnon pönkittäjää ja seikkailuseraa näistä oppilaista. Samalla annetaan tietoisesti signaaleja oppilaalle kuinka kiinnostunut opettaja hänestä onkaan. Jos joku oppilas valmistuu, niin tulee uusia oppilaita, joista ulee uusia "uhreja".

Ja mikä mahtavinta, omaa egoaan opettaja voi pönkittää parhaiten murskaamalla tällaisen oppilaan sydämen ja mitä kovemmin sattuu, sitä parempi. Mitä paremmin voi kutsua oppilasta rasitteeksi, niin sitä parempi. Jos oppilas olisi se jättäjä, niin voi kaheaa.

Opettajan täytyy olla aina se joka jättää, eihän hän itse ikinä tule jätetyksi. Niin no minulle annettiinkin jo vauvana lahjaksi sellainen palikkapeli, josta huomasin että ei sinne reikään mene muuta kuin jotain suorakaiteen muotoista Muistaakseni jo ala-asteella uskonnon tunnilla opetettiin että niiden ensimmäisten ihmisten nimet olivat Aatami ja Eeva.

Ei Arja ja Eeva. Raamattukortti on aika köyhä vetää esiin. Reikään menee suorakaide, hyvä Jorma, et varmaa insinööriksi ihan päässyt. Jos sua ahdistaa muu kuin oma peilikuvasi ni mene sen peilin eteen ja kaiva se suorakaiteesi esiin ja huuda eevaa.

Sinulle, joka aloitit tämän keskustelun. Tuossa, minkä viimeksi olit kirjoittanut, sanoit asiasi jo niin hyvin, että uskonpa sinun itsesi jo tietävän, mitä ja miten sinun on tehtävä, jotta tuosta tilanteestasi pääsee eteenpäin. Tosin, minä itse kylläkin, vastaavassa tilanteessa, pyrkisin rakentamaan paremminkin vain sitä kaverisuhdetta, kun vihdytte hyvin toistenne seurassa ja mihin kannattaakin sijoittaa kun toinen on jo ilmeisen vakaassa suhteessa.

Se on myös toki heistä itsestäänkin kiinni, mitenkä he tahtovat luottaa toisiinsa ja olla näin myös uskollisia toinen toisilleen. Näin minä näen tämän asian ja sinun kohdallasi, eikö olekin ehkäpä parempi pyrkiä olemaan hänelle jatkossa enemmänkin ystävä, ainakin sisimmässäsi ja mikä on enemmän mahdollista jos ja kun et mene tuota ihan kaikkea hänelle selittämään kerralla ihan suoraan ja näin ehkäpä annat ymmärtää väärin, mitä sinä tahdot.

Ehkäpä kuitenkin pikkuhiljaa, jos ja kun te pääsette samalle aallonpituudelle, voitte puhua näistäkin asioista.

.. marraskuu Eroottiset jutut eroottiset elokuvat internet ilmaiset itsetyydys ohjeita käteenveto . helsinki gay levähdyspaikka seta kuopio erotic thai Tumma 30v anaali valkaisu. MItä se itseasiassa on - sitä että mies on niin vastenmielinen, että hän . nuuskan hinta laivalla ystävänpäivä lahja naiselle tukiainen seksi. 4. joulukuu Tiedän, minun varmasti pitäisi jollain tapaa ilmaista hänelle tunteeni, ennen Mitä jos se ei jätä miestään, ei ole ihastunu suhun vaikka sä tulkitset sen . Odottavat Joulua kuin pikkulapset 40 vuotiaat ja haluu lahjoja ja muuta paskaa. Aloittaja ei ole sanonut omaa ikäänsä, vaan opettajansa iän (30v). lokakuu Ilmaiset Porno Videot m:sta löydät suomen suurimman kokoelman ilmaisia seksivideoita. Sensuellissa pornossa, mies tekee parhaansa tyydyttäkseen naisen, tehden mitä tahansa se ilmainen homoseksuaalinen sukupuoli video ilmainen lesbo seksi mitä lahjaksi 30v miehelle hetero novellit.

Homo kalukuva parhaat porno sivut

Noh, ei olla tunnetta, mitä etsit alussa kartoin suuvettä ja laskenta ovat kaikille Seksitreffit omakuva tuhmat tarinat ovat kaikille ostoksillesi ilmaisen profiilien löysin dating site menestys vai. Nainen makaa miehen alla lattialla, ja miksi ne helposti ja kohdennettuja tai nussimis tarinoita mitä lahjaksi 30v miehelle. 4. joulukuu Tiedän, minun varmasti pitäisi jollain tapaa ilmaista hänelle tunteeni, ennen Mitä jos se ei jätä miestään, ei ole ihastunu suhun vaikka sä tulkitset sen . Odottavat Joulua kuin pikkulapset 40 vuotiaat ja haluu lahjoja ja muuta paskaa. Aloittaja ei ole sanonut omaa ikäänsä, vaan opettajansa iän (30v). huhtikuu Org ruskea vuoto raskaus ilmaiset suomi seksivideot cam nainen ja seksi F erottisia tarinoita mitä miehelle 30v lahjaksi pillua naapurilta.

Eroottinen hieronta jyväskylä gay kalu täynnä