Halukas mies homo siveysvyössä

halukas mies homo siveysvyössä

Olisi suotavaa, että nykyteknologialla ja tämän päivän teollisella tasolla tuotettaisiin markkinoille käteviä ja helposti asennettavia siveysvöitä. Lakiesitys siveysvyön pakollisesta käyttämisestä kotoa poistuville naisille tulisi antaa hallituksen toimesta eduskunnalle pikimmiten.

Kaikki tämä on syytä tehdä yleisen moraalin ylläpitämiseksi ja miesten omistusoikeuksien suojelemiseksi. Ja itse asiassa taustalla vaikuttaa ajatus siitä, etteivät naiset ole sen humaanimpia hallitsijoita kuin miehet, vaikkei ehkä tuo ajatus ihan kirjoitukseen saakka välittynyt: Mietitään nyt vaikka Suomea. Miellä on pressana nainen, joka aikanaan ihaili totalitaristista DDR: Vaan luulenpa ettei toisinpäin olisi voinut leikkiä laskea, pakinoida eikä oikkein muutakaan.

Kultaseni, jotkut miehet tajuavat tätä huumoria, jota mie heitän. Jotkut naiset tajuaisivat tätä huumoria, jos sen kohteena olisivat naiset. Jotkut naiset sen sijaan eivät tajuaisi. Me olemme ihmisiä ja persoonia, emme pelkästään naisia tai miehiä: Minusta parempi ratkaisu olisi taata kaikille varmasti kyllikseen seksiä.

Seksin puutteenhan on epäilty aiheuttavan erityisesti miehissä aggerssiivisuuden lisääntymistä. Tiukimmin seksuaalisuutta kontrolloivat kulttuurit ovatkin usein olleet niitä sotaisimpia. Seksuaalisesti turhautuneista nuorista miehistä riittää materiaalia niin itsemurhapommittajiksi kuin armeijan harmaisiinkin. Eikös legenda kerro myös Hitlerin juutalaisvihan saaneen alkunsa siitä, kun sai pakit rakastamaltaan juutalaistytöltä.

Jos sekin tyttö olis ymmärtänyt antaa, niin ehkä 6 miljoonaa juutalaista olisi selvinnyt II maailmansodasta hengissä. Jokainen seksistä kieltäytyvä tyttö on siis potentiaalinen kansanmurhaaja. Tuo asia pitäisi ehdottomasti korjata lainsäädännöllisin sanktioin pikimmiten!

Minä taas olen kuullut sellaisen version, että Hitler pienenä poikana näki ortodoksijuutalaisia pappoja hiuskiehkuroineen ja pelkäsi heitä. Mie olen Janin kanssa samaa mieltä. Kaikille halukkaille tarpeeksi seksiä. Bordellit laillisiksi, mutta tarkkaan valvotuiksi, jotta terveys- yms. Työnteon pitää perustua vapaaehtoisuuteen. Saavutettavuuden rajoissa olisi muuten myös virtuaalibordelli, jossa asiakas saisi käyttöönsä paitsi haluamansa seksiympäristön digitaalisena myös japskien kehittämiä androideja.

Ja tässä Actroid 2: Onhan niitä subjektiivisia oikeuksia lainsäädäntöön ennenkin lisätty. Tällainen esitys taitaisi olla maailmanhistoriassa laatuaan esnimmäinen. Kyl toi Helena on söpö ämmänriähkänä Suomen Kurjalan itkuvirsikunnahilta tuon karvareuhkansa kanssa.

Mutta arvaahan kuule mitä tuolle reuhkalle tapahtui Olin pyykkikorista mättänyt valkopyykkiin kun pesin petivaatteita ja heitin sinne muutakin valkoista sekaan tuo hatun vähän vahingossa. Näyttää auton alle jääneeltä marsulta sen 90 asteisen valkopesun jälkeen: RIP ihana pörröinen hattuni. Mika Ahola puhuu asiaa testosteronista. Harvat tuosta hormonista mitään tietävät. Testosteronilla on ikävä haittavaikutus kuitenkin: Eli alkoholistien haitaminen olisi eettisesti väärin.

Muutoinkin hallitus on huolissaan tulevasta eliniän normaalista noususta. Oletteko kuulleet ja nähneet sen mainoksen "testosteriili". Siinä mainostetaan alkoholijuomaa ja samalla pilkataan sitä ken sitä juo. Itse olin kauan sitten työttömänä ja käytin akoholia paljon.

En tuolloin vielä tiennyt mitään testosteronista. Masennuin vakavasti ja olin kiukkuinen ja kärttyisä. Sitten kuulin alkoholispesialistilääkäriltä ollessani vastaanotolla,että testosteronivajetta tulee kun juo paljon. Hän ei kuitenkaan määrännyt testoteronikorvaushoitoa,koska se olisi eettisesti väärin. Tänä päivänä voin vallan mainiosti enkä syö masennuslääkkeitä,koska ne eivät auttaneet.

Sen sijaan olen tilannut netistä testosteronia ja se toimii. En käytä suuria annoksia kuten esim. Normaali annos on 1 ml matala-androgeenista Sustanonia kuukaudessa. Alkoholi muuten vähentää aivoissa serotoniinin määrää, mikä myös masentaa. Jostakin syystä olut vähentää serotoniinin määrää enemmän kuin muunlainen alkoholi.

Myöskin naisilla on omat luontaiset testosteronitasonsa. Kastraatio ei takaa maailmaan rauhaa. Vaan se ,että hoitamalla pidetään hormonitasojen vaihtelua kurissa. Hormonitasot voivat vaihdella paljonkin yksilöillä eri aikoina eri syistä. Asia on siis päinvastoin. Miehet sekä naiset viettävät aikaa paljon suvunjatkopuuhissa ja ovat senkin aikaa pahanteosta pois.

Ehkäpä kuitenkin olisi varmuuden vuoksi valtioiden johtajat ympäri maailman kastroitava. Hmm, minä lähinnä mietin sitä, että miksi esim. Miehistä 7 prossaa on steriilejä ja tuo luku on nousemaan päin.

Joku on laskenut, että Mutta eikö ole kaunis kuva http: Yli sadan vuoden takaa Saimaan rannalta: Miksi kollikissa pitää kastroida, jos se kuitenkin on sisätiloissa? Ja vaikkei olisikaan ja se lähtisi riiulle, kyllä se takaisin tulee. No,kumpi se hyppää toisen selkään.

Juu,Ori se sinne tamman selkään hyppää. Miettiiköhän se Ori, että hmm. No jos ei se semmosia mieti niin mikä sen saa hyppäämään sinne tamman selkään?!! Kyse on monimutkaisesta fysiologisesta järjestelmästä jossa sen Oriin kivesten erittämät hormoonit vievät voimakkaita viestejä sen aivojen alkukantaisiin osiin.

Sama juttu ihmislajin miehillä. Hevos Oriin aivot ovat kuitenkin toisenlaiset kuin ihmisen. Ihmisen Prefrontaali aivolohko hillitsee näitä viestejä paremmin kuin eläimillä. Eli hormoonit vaikuttavat eläinten käytökseen todella voimakkaasti. Kun kivekset poistetaan Orilta niin se ei enää saa voimakkaita hormonaalisia viestejä. Samalla katkeaa hermokimputkin, jotka johtavat kiveksistä aivoihin.

Niinkuin Ori,niin ei mieskään ole tätä osaansa itse valinnut,vaan näin on luonto säätänyt. Ihminenkin on ollut joskus muinoin melkoisen alkukantainen eikä varmasti ole ollut tietoinen mistä lapset tulee. Urospuolisen nisäkkään osaksi on luonto antanut kokea tuon voimakkaan hormonaalisen myllerryksen suvunjatkon merkeissä.

Kun Ori raukka vauhkoontuu niin sille tulee vaan halu tamman selkään suvunjatkoon. Eikä se tajua sitä itse ,että mikä siihen menee. Ja tammoilla ei ole kiveksiä,niin ei niitä kastroidakaan. Ne saavat kiltisti rauhassa odottaa Oriaan. Turhaan,sillä siltä on viety kuitenkin munat. Kyllä tammat selvittävät arvojärjestyksen ihan yhtä jämäkästi kuin oritkin.

Kaksi vahvaluonteista tammaa samalla laitumella ei onnistu. Täytyy jakaa laidunta paimenella. Ja ratsutammoilla on kyllä tapana testata ohjaksissa olija ihan samalla tavalla kuin oritkin tekevät.

Ruunaaminen ei muuten ole perinteisissä hevostelumaissa ollenkaan tapana. Espanjassa, jossa hevosmaailma ja siitostallit ovat äijien hommaa, oriita ei ruunata kuin ihan poikkeustapauksissa. Tiedä nyt niistä tamman selkään hyppääjistä, kun kaverin koira hyökkäsi lattiamaton kimppuun vähänkin kun heilutti, patologinen vemputtaja. Taikka oma kissani, joka olikin homo ja aina pienempiä kiusaamassa. Ylipäätään niin, että kuka hyvänsä itsensäpaljastaja voipi tuntea olonsa suht koht normaaliksi.

Taikka pitikö sillä Kaikkivaltiaalla, taivaan ja maan luojalla olla maanantaipäivä seittemän päivää viikossa. Pentille tiedoksi, että poikakissan, vaikka tämä olisi ihan sisäkissa, kastrointi on järkevää seuraavista syistä: Penskana harrastin aktiivisesti ratsastamista ja tulikin mieleeni eräs tamma, hyvin koulutettu ratsu, joka tuntui olevan koko ajan kiimassa. Sillä ratsastaminen oli lievästi sanottuna raivostuttavaa, kun se näki kaikkialla potentiaalisia rakastajia. Samoin kerran, tämä tapahtui kun olin aikuinen, lainasin eräältä tutultani suomenhevosta, joka oli ori.

Ratsastelin ihan rauhassa ja laukkasin rennosti hiekkatietä hiukset kesätuulessa hulmuten, kun kaunis ratsuni haistoi jostain tyttöhepan, teki sellaisen kummallisen liikkeen ja lensin sieltä selästä kuin leppäkeihäs. Eipä siinä mitään, yritin päästä takaisin sen hevosen selkään, joka kuitenkin pyöri kuin vähä-älyinen, mistä syystä en päässyt enää nousemaan satulaan ja mukavasti taitoinkin paluumatkan kävellen, kiimassa höyryävää heppaa perässäni vetäen.

Ihan mukava kirjoitus, ja helpottikin, meinaan kun ovat ne pallit sen verta monta vuotta olleet telaketjujen puristuksessa. No mistä ne feministit sen telaketjuvehkeen saivat? No mistä se massamedia sen sitten sai? Kansallisia erityispiirteitä, mielen mielivalta, johtajakultti ja herranpelko sekä patologinen alemmuudentunne.

Yrittää massamedia ja poliitikot sitten selitellä alemmuudentunnetta milloin Ruotsilla ja milloin Venäjällä, mutta kyllä tuon kansantaudin aiheuttaja löytyy maan rajojen sisäpuolelta niinkuin löytyy myös hoitokeino.

Koiviston tultua Presidentiksi jäi valtakuntaan mielenvaltatyhjiö, jonka massamedia varsin nopeasti lunasti. Kekkonen ajoi kuiteskin valtaosin tavallisen kansalaisen etua kun massamedia ajaa pelkästään tavallisen kansalaisen tappiota.

Vaihtuivat kepit ja porkkanat pelkkään keppiin, mutta keppikerjäläiselle tiedoksi, tolkku se on oltava kerjätessäkin. Sikapiikillä ja narkolepsialla näyttää olevan yhteys. Nyt massamedia virittelee THL: Kyllä se massamedia sen verran pitkän päivätyön teki kansalaisten pelottelussa, tavan takinkääntäjiä. Kuvaamastasi syistä, en ikinä ottaisi mitään urospuolista kotieläintä.

En jaksa paksupäisyyttä ja vouhkaamista, mutten missään tapauksessa vie yhtäkään elävää olentoa kastroitavaksi. Tiputtelee pari kertaa vuodessa, mutta ovat mukavia. Luulen kuitenkin, että Hitlerin ja Stalinin tapauksessa kyse oli maailman, sotien ja mahdollisesti lapsuuden nujertamista miehistä. Ihminen kykenee hallitsemaan käytöstään, eikä koskaan ole vain yhden tekijän summa.

Sen täytyy olla lähtökohta, tai täällä ei ole kohta kukaan ilman lobotomiaa. Jos nyt pitäisi skifistellä maailmaa, jossa miehiä kastroidaan asioista joita he eivät ole vielä tehneet, täytyy kuvitella maailma, joka on yhden askeleen päässä verisestä vallankumouksesta.

Vanhempani käyttivät juuri pienen tyttökissansa leikkuutettavana, kun siitä söpöstä karvapallerosta tuli ihan käsittämättömän raivostuttava mourupesäke hormoonien aloitettua hyrräämisen Nyt se on taas kiva kisu. Olen kissaihmisten kanssa asiasta keskustellut aiemminkin ja silmillehän ne tuli kun kehtasin sanoa, ettei se oikeastaan ole kissan ongelma, vaan omistajan ongelma. Jos ei kestä eläintä sellaisena kuin se on, sitä ei ehkä pitäisi ollenkaan ottaa.

Ei leikkuuttaminen muutu mitenkään oikeammaksi siksi, että kaikki muutkin niin tekevät. Täytyy tietysti myöntää, etten keskustelun ulkopuolella välitä pätkääkään, mitä muut tekevät elukoilleen; Olen lihansyöjä ja täysin tietoinen miten esim. Toisaalta pyörin lapsena paljonkin kettutarhalla ja kävin serkun ja serkun isän kanssa sullomassa kanoja muovilaatikoihin teurastamolle vietäväksi. Käytännössä vastuuni rajoittuu vain omiini. Jos rupeaa ongelmalliseksi, voi eläimen aina viimeiseksi käydä lopettamassa.

Sekin olisi jo sen myöntämistä, ettei kykene ottamaan vastuuta omistaan. Ettei pysty sitoutumaan omiin valintoihinsa ja niiden kautta toteutuneisiin tekoihin. Meillä on muuten kaksi kissaa, jotka ovat sisarruksia. Kun otimme ne, niin en raaskinut niitä toisistaan erottaa. Olivat jo puolen vuoden ikäisiä ja kovasti toisiinsa kiintyneitä, joten otin kaksi yhden hinnalla. Jos emme olisi leikkuuttaneet niitä, niin nehän olisivat alkaneet lisääntyä keskenään, jolloin meillä olisi kohta ollut talo täynnä sisäsiittoisia kissanpentuja, joista luultavasti moni olisi ollut tavalla tai toisella vammautuneita.

Tätä taustaa vasten asiaa tarkasteltuna en koe kovinkaan suurta moraalista pistoa sielussani siksi, että kissoilta on viety kyky lisääntyä: Siinä vaiheessa kun lähdetään arvailemaan eläimen ajatusmaailmaa tai arvotuksia tai niiden puutetta argumenttien tueksi, mennään mielestäni hieman petolliselle tielle. Toisaalta voi pohtia, onko tämä minunkaan kanta pohjimmiltaan mitään muuta kuin jonkinlaista kastraatiopelkoa projisoituna eläimeen.

Jostain syystä kuolemakin näyttäytyy miellyttävämpänä vaihtoehtona. Ne asiat, jotka olen lukemani ja kokemani perusteella oppinut yhdistämään testosteroniin itsessäni, ovat kaikkein merkittävimpiä asioita tässä maailmassa. Helena Eronen, kirjoitat nokkelasti ja tärkeästi aiheesta. Voisinko yrittää kääntää tekstisi into English? Translations under work by Raittila http: Tietynlainen trendi näyttää olevan väestönkasvulla ja siitä aiheutuvilla sodilla.

Siinä vaiheessa kun Itä-Euroopassa väestönkasvu oli huipussaan luvun loppu ja luvun alku oli väestönkasvu Ranskassa jo pudonnut hyvin alhaiselle tasolle.

Ja mitäs kertoo sodat samalta aikakaudelta? Ensimmäinen "hyökkääjä" oli ensimmäisten joukossa väestöräjähdyksen kokenut Ranska luvun lopulla ja luvun alussa. Sitten siirryttiin Keski-Eurooppaan ja Saksaan luvun lopulla ja luvun alkuun. Vuonna puhkesi Venäjän vallankumous ja siitä seurannut ennennäkemätön verilöyly. Vuosien veriorgioiden varsinainen ydinalue oli Saksan ja Neuvostoliiton alueilla ja eteenkin näiden välillä olevalla slaavilaisella vyöhykkeellä.

Nyt kun Euroopan väestörähdyksen päättymisestä on pian kulunut jo vuosisata on maanosamme muuttunut perin lauhkeaksi. Ongelmat ovat sen sijaan siirtyneet ja kärjistyneet niillä alueilla joissa väestönkasvu alkoi II maailmansodan jälkeen. Iranin vallankumous, Afrikka, Pakistan jne Sitä mukaa kun kehitysmaissa yksi sun toinen ohittaa väestönkasvun huippuajan siirrytään - tietyllä ehkä 50 vuoden viiveellä - rauhallisiin aikoihin.

Arvelin Venäjän rauhoittuneen lopullisesti ukkotumisen ja akkautumisen takia. Iranin väestöräjähdys tyssäsi luvulla ja maa rauhoittunee lopullisesti ehkä tai luvulla. Sen sijaan Pakistan, useat Arabian niemimaan valtiot sekä Afrikka pysyvät levottomuuksien pesäkkeinä ainakin siis seuraavat 50 vuotta.

Ongelma ei siis ole poliittisten johtajien haarojen välissä vaan väestönkasvussa - se on ruutitynnöri joka odottaa vain, että joku tuikkaa tulet. Vallitseva mieskuva on vähintäänkin mielenkiintoinen. Miehistä voi näemmä viljellä mitä hyvänsä kliseitä ja päättömyyksiä eikä se juuri näytä kummastuttavan. Viime päivinä on somekommenteissa ja puoluetoimijoiden puheenvuoroissa kritisoitu sitä, miten Helsingin Sanomien Nyt-liite vertasi Yhdysvaltain presidenttiä sikaan satiirikuvassaan.

Ruotsin syyskuun valtiopäivävaaleihin on aikaa enää pari kuukautta   Allt om valet. Viime päivinä Ortegan hallinnon kannattajat ovat vallanneet maapalstoja niin Managuassa kuin muualla maassa. Vallatut maat kuuluivat hallintoa avoimesti vastustaville kansalaisille. Eurooppa-neuvoston kokouksessa päätettiin, että EU: Keskuksia rahoittaa EU, ja Ei tässä sysätä vastuuta.

Vähän sama juttu kuin nappaisi sateenvarjon mukaan, jos epäilee, että ulkona voisi sataa. Olisi kyllä optimaalinen tilanne kun ihmiset eivät pyrkisi hyötymään toisistaan fyysisesti tai rahallisesti. Valitettavasti näin ei ole kuitenkaan. Tämä blogi kirjoittajan teoria on vähän sama kuin Miksi poliisin on syytä pitää luotiliivejä ammuskelu tilanteessa! Eikö ammuskelija tiedä että ammuskelu julkisella paikalla on laitonta.

Miksi ammuskelija ei vain päätä että "ei helvetti enpäs tänään ammukkaan ketään! Kuinkakohan tuoreesta ideasta oli kysymys? Siveysvöitä on ollut jo ennen kuin kukaan tämän artikkelin lukijoista on syntynytkään ja syyt oli silloin ihas samat kuin nykyäänkin.

Vöitä oli sekä miehille että naisille ja ainakin metallisena se toimii. Mutta siis sen alushousun passiivinen suojausvaikutus on estää miestä tunkeutumasta naisen sisään. Edellinen versio mitä yritettiin markkinoille tuoda sisälsi jonkinlaisen aktiivisen hälytysjärjestelmän. Sitten oli kai olemassa joku kaasu tai pippurisumuteversio jonka aktivoituessa varmaan uhrikin sai osansa. Altistuksella ja päihteillä on yhteys samoin kuin niinkin yksinkertaisella asialla kuin seksin puutteella.

Kun seksiä on muuten tarpeeksi tarjolla niin kuka sit haluaa enää raiskata ketään? Varmasti niitäkin on joille mikään ei riitä ja joille halukas nainen aiheuttaa erektion menetyksen, mutta noin pääsääntöisesti tarjonnan ylittäsessä kysynnän tulee kyllästymistila.

Mietin vaan jos itsellä sattuisi olemaan tyttölapsia niin olisiko joku syy paitsi hinta jättää moiset housut ostamatta. Voihan pelastusliivitkin ostaa vaikkei veneilyä harrastaisisikaan. Että noi pikkarit toimii niin pitää olla vyötärö ja sitä isompi lantio? Ehkä tällä on vain tarkoitus herättää keskustelua, mutta uhrin kannalta yrityskin syöpyy mieleen. Fyysiset vammat voivat olla vakavat riippumatta siitä saako pöksyjä putoamaan vai ei. Jos tuo keksintö toimii niin silloin se auttaa suojautumaan sukupuolitaudeilta ja ei toivotuilta raskauksilta.

Väkivallalta ja seksuaalisen väkivallan uhalta ne eivät suojaa. Jos ennustaa pitää niin noista tulee hittituote USA: Sieltä muoti leviää latinomaiden ns parempiin perheisiin ja ehkä sitten tänne pohjolaan. Sensijaan sinne missä noista pöksyistä, kondomeista, naisten oikeuksista ja koulutuksesta olisi kaikkein eniten hyötyä ne eivät leviä kustannussyistä vielä vuosiin.

Kai sen siveysvyön alkuperäinen tarkoitus oli estää puolisoa nauttimasta polyamorisuuden tai rinnakkaissuhteiden riemuista toisen puolison ollessa poissa vahtimasta ja varmaan tyttäriä suojattiin raiskauksilta ihan raudan ja riippulukon voimalla ennen loukkujen aikaa. Nyt on ihan pakko korjata sen verran, että ero historialliseen siveysvyöhön on suuri, omistussuhteessa.

Siveysvyön tarkoitus oli varmistaa tytön siveys, joka kuului isälle ja perheellle siihen asti, kun omistussuhde ja avain siirtyi aviomiehelle. Suojata siis niin raiskaajilta kuin tytöltä itseltään, ruumis kun ei ollut hänen omaa omaisuuttaan, mukaan lukien oman käden oikeuden. Kyseisissä moderneissa pöksyissä kyse on kehon itsemääräämisoikeudesta ja oikeudesta puolustaa itseään, sinänsä olennainen ero.

Vähän sama ku se joku suomalainen firma joka myi Iranissa ja Irakissa asuville semmosia kaasuhyökkäykseltä suojaavia telttoja mitkä voidaan asentaa kotiin. Miks ei vaik lopetettas sitä siviilien päähän potkimista kemiallisilla aseilla? Miks joku urpo oikeesti luulee et jotku siveysvyö pikkarit lopettaa raiskauksen? Ei tuu helpottaa ongelmaa, vaan pahentamaan Syy seuraavaan: Raiskaaja huomaa ettei hommasta tulekkaan mitään, jotenka nyt ku ollaan rikoksessa jo menossa ni ämmältä taju pois ja pakun takaluukkuun ja pikkarit pois.

Vaikka sitten rälläkällä jossei muuta. Siitä päästäänki sitte jo vähän vakavampaan rikokseen ja sitte hävitetään jo ruumista. Eli mielummin tulet raiskatuksi vai päädyt roskikseen paloteltuna? Tyhmä ei saa olla, mutta raiskaus on aina miehen vika. Ja missä on miesten alushousut mitkä estää limasia pubiruusuja raiskaamasta pikkupoikia, entä kuoropojan asu missä on sormenjälkitunnistin ettei se saatanan lähettiläs eli pappi saa sitä kuoropojan siveysviittaa pois Mutta sittenhän meilä on jo paloteltuja kuoropoikia ja nuoriamiehiä jotka vaan joi muutaman liikaa siinä lähipubissa, ihan sen puistikon vieressä missä se tytärkin raiskattiin.

Raiskaus loppuu vain ja ainoastaan poistamalla ihmiselta tarve lisääntyä! Nevertheless, it changed fully and students became to feel OK ordering papers online. Niin, itsekin jätän ovet tästä lähin lukitsematta ja oveen lapun: En usko että kyseisellä innovaatiolla voidaan estää pimeillä kujilla tapahtuvaa väkivaltaa tai raiskauksia, mutta enemmänkin tällainen keksintö toimisi "normaaliin elämään" kun jompikumpi osapuolista juo pää liian täyteen, ja oikean ja väärän rajapyykki hälvenee.

Monesti nämä ikävät tapahtumat käyvätkin tuttujen tai puolituttujen kanssa, joten uskoisin että tällaisiin tilanteisiin wonderwoman-pikkarit toisivat apua. Hienoa Melissa, että olet ottanut käsiteltäväksi tämmöisen törkeän epäkohdan kuin uhrin tai potentiaalisen uhrin syyllistäminen. Voisit seuraavaksi ottaa tähtäimeesi heijastimien valmistajat ja heijastimien käyttöä promoavat kampanjat. Minua ahdistaa ihan kauheasti, kun minua, potentiaalista rikoksen uhria, syyllistetään siitä, että tykkään kävellä pimeällä ilman heijastinta.

Ei se ole mikään rikos! Paitsi että lain mukaan heijastinta pitää käyttää. Ei se rikos liene, jos sitä ei käytä, mutta jonkinlainen rike tai rikkomus lie kyseessä. En ole toistaiseksi nähnyt lakia raiskauksenestopöksyjen pitämisestä. Ei varmaan kovin helppoa tai ainakaan nopeeta päästä pöntölle noiden kanssa: Nuo lukolliset poksyt ovat valitettavan vanha keksinto, joskin toki ihan naurettauutensa ei siita alene. Ja miten tämä raiskauspöksy-ajatus eroavat musliminaisten kaavuista, joissa vain nenänpää näkyy?

Jos tuo vyötärön kuminauha joustaa, se on ihan sama miten se kestää teräaseita koska kyllä ne saa ihmisen päältä pois ilman työkalujakin. Jos tekee mieli lähteä tuntemattomien tunnetusti heikosti naisia kunnioittavan kulttuurin edustajien mukaan, älä mene. Jos vaihtoehto on mennä pimeään pusikkoon joka on kuuluisa em.

Jos ei tee mieli seksiä, sano ettei tee mieli seksiä sen sijaan että odottaisit toisen lukevan ajatuksiasi. Jos et ole varma siitä, että toinen osapuoli on "samalla sivulla" kanssasi niin älä anna ymmärtää antavasi jos et ole antamassa.

Itsensä altistaminen tilanteille joissa voi tulla raiskatuksi haluamattaan on typerää, älä tee sitä. On parempi liikkua porukassa jos ei ole henkisesti tai fyysisesti kykenevä itsensä puolustamiseen.

Valitse seurasi oikein, koska vääristä valinnoista tulee yleensä paskaa niskaan, esimerkiksi siten että saattaa joutua raiskauksen kohteeksi. Fiksu ei käytännössä joudu raiskatuksi. Jos joudut raiskatuksi tai raiskauksen yrityksen kohteeksi kohtien osalta, on pääasiallinen syy kyllä raiskaajalla, mutta on turha kuvitella että et olisi voinut itse omalla toiminnallasi estää tapahtumaa.

Varmasti sellaiselle, joka ei ota vastuuta omista tekemisistään. Seuransa voi valita ja paikat joissa kulkee voi valita. Jos lähtee muuten kuin pakon edessä jonnekin pusikkoon joka on jotakuinkin optimaalinen paikka tulla raiskatuksi niin ehkä kannattaa riskin toteudutta kuitenkin miettiä mitä itse olisi voinut tehdä toisin.

Kommenttisi kertoo itsestäsi asian suhteen kaiken oleellisen. Kuvittelet, että et voi vaikuttaa siihen mitä sinulle käy, ikään kuin kaikki olisi jo valmiiksi päätetty ja katselet sitten vain leffan keskeltä sen etenemistä.

Rehellisesti sanottuna kaltaisesi ihmiset ovat vain henkisesti heikkoja. Teillä on tapana hypätä ilman laskuvarjoa ja vaatia sitten muita tilille kun sattuu. Se tila ei kuitenkaan ole pysyvä tila, siitä voi päästä eroon jos haluaa. Ja edelleenkään, ei tässä syyllistetä raiskattua, ainoastaan kerrotaan että siihen voi vaikuttaa itse jos haluaa. Jos ei halua niin tekee tässä nimenomaisessa asiassa valinnan ottaa suuremman riskin kuin olisi pakko.

Ihan tasan kaikki mitä meille tässä maailmassa käy on tavalla tai toisella seurausta omista valinnoistamme. Se, että välillä sitä vastuuta niistä valinnoista jaetaan jollain suuntaan tai toiseen painottavalla tavalla ei muuta asiaa miksikään. Jos Lissu menee muutaman hämärän tyypin kanssa puistoon yöllä pitämään hauskaa ja tulee raiskatuksi on pääasiallinen vastuu raiskaajalla. Kuitenkin sopii miettiä olisiko Lissu tullut raiskatuksi jos olisi päättänyt olla menemättä sinne puistoon tai valinnut seuransa toisin.

Sinä ja aatesisaresi olette sitä mieltä että Lissun valinnalla ei ollut vaikutusta asiaan. Me loput jotka itse asiassa kannamme vastuumme valinnoistamme ja teoistamme alamme tuossa kohdassa miettiä mikä kaikki meidän toiminnassamme meni väärin ja johti tilanteeseen jossa raiskaus pääsi tapahtumaan sekä korjaamme sen jatkossa sen sijaan, että menisimme uudestaan sen saman porukan kanssa sinne samaan pusikkoon kokeilemaan olisiko nyt parempi tuuri kuin viimeksi.

Siihen, että hän omasta vapaasta tahdostaan sijoittui paikkaan jossa sellainen tapahtuma on todennäköisempää on kuitenkin yksin Lissun omaa syytä.

En toki ole kieltämässä sinua elämästä elämääsi valitsemallasi tavalla. Itse pidätän oikeuden omavastuuni tuntemiseen ja kantamiseen vaikka sinä et niin omalla kohdallasi haluakaan tehdä. Ei muuta kuin kaikkea hyvää minulta ja kasvamista ihmisenä. Shiwanin listalla oli hyviä pointteja. Ei kannata altistaa itseään riskeille, jos asiaan voi vaikuttaa itse. Kukaan ei tosiaan käske juomaan päätä täyteen tai menemään ventovieraiden kanssa pois muiden ihmisten ilmoilta.

Omavastuuosuuden muistaminen ja noudattaminen ei ole potentiaalisen uhrin syyllistämistä, vaan itseään kunnioittavan ihmisen ennaltaehkäisevää huolenpitoa itsestään.

.

Videos tetona follando gordas porno free videos porno abuelas calientes follando porno h porno en castellano doble penetracion porno h follando mujeres maduras zorras lesbianas porno de sexo porno maduras videos de rebeca linares videos de abuelas masturbandose vidios pornos anal maduras gratis vídeos porno español xxx trios de tetonas rubias desnudas vaginas abiertas madres ruvia19 travesti masaje vaginal interracial videos embarazada el mejor video porn porno travestis sexo coño caliente samantha bentley tetona natural tias desnudas paja xxx joven follando pollas maduras porno de travestis gratis chica porno gratis amater manga gratis travestis follando por el culo porn free porno manga videos porno xxx sexo peludo maduritas videos hentai super xxx nacho vidal mujeres follando primer casting porno de gorditas folladoras hombres xxx follando follandose al fontanero follando películas porno silvia rubi peliculas sexo amateur videos porno enanos follando vídeos porno españolas gratis videos porno francesas se folla a su madre hija putas porno tias buenas desnudas videos porno hd tias con follada lesvianas videos porno lesbianas tetas grandes naturales gordas desnudas porno videos porno videos porno corrida anal fetiche de masturbacion maduras.

con descargar gratis castellano maduras. con camara oculta xxx videos gigi love sexo anal maduras maduras. con gorditas maduras con camara oculta xxx viejos porno gratis putas maduras porno en castellano tias masturbandose desnudas videos porno alta definicion descargar videos videos putas mamando xxx videosx hd videos porno folladas abuela follando silvia rubi videos embarazada follando zorrras páginas porno porno gratis abuelas melani rios juegos porn videos pornno porno x super pollas chicas follando jovenes lesvianas amater casero maduras gratis porrno gratis de españoles panties porn hd paginas porno sexo gratis videos porno gratis lesvianas jovenes potno porno.

Seksi chatti vaippa fetissi gay Että eiköhän olis parempi vaikka sitten rukata sitä itsepuolustuspykälää kuin kuvitella, että uhria syyllistävät housut jotenkin auttais tai estäis asiaa. Sikäli tämä kirjoitus on tarpeellinen. Vertahan nämä naiset kaivavat nenästään, eikä kulttuurisotakaan ole kovin kaukana tulevaisuudessa. Sitähän tässä halutaan, eliminoida se oma vastuu kokonaan, mahdollisuutta tehdä mitä vaan, milloin vaan, missä vaan ja kohdistaa se mihin tahansa ilman mitään seuraamuksia. Kun Ori raukka vauhkoontuu niin sille tulee vaan halu tamman selkään suvunjatkoon. Käsittelemme hakemuksesi mahdollisimman pian.

THAI KALU HOMOSEKSUAALISEEN TREFFIT LAPPEENRANTA

ITSETYYDYTYS TAPOJA KIREÄ KALU HOMOSEKSUAALISEEN