Ilmaisia seksisivuja mies panee homoseksuaaliseen miestä

Minä ainakin toivon, että minun lasteni tulevilla opettajilla on muutakin elämää kuin koulu ja oppilaat. Noh, alkuperä nyt kuitenkin oli, ettei sillä ole merkitystä ainakaan omien lasteni kohdalla onko opettaja suuntautunut seksualisesti sitten miten vaan.

Varmasti lapseni pysyvät luokassa ja koulussa, kunhan opettaja on ammatillisesti pätevä hoitamaan työnsä. Minun lapseni vielä alle kouluikäisiä , saavat sitten tulevaisuudessa sinunlaisesi opettajan. Jos olisi kaiki vaihtaisivat koulua. Olisi se kauhea järkytys! Eihän se liity oppimiseen ja opetukseen mitenkään. Jos hetero opettaa, ei se poikkea lesbon tai homon opetusmetodeista. Ei heterot kerro oppilaille sukupuolielämästään, kuten eivät myöskään homot ja lesbotkaan. Se ei kuulu koulunopetukseen.

Joten suuntautumisella ei ole mitään väliä koulutyössäkään. Itse asiassa hetero-opettajat usein kertovat suuntautuneisuudestaan: Homo-opettajat eivät varmaankaan paljon kertoile.

Joten lapsille ei välity mitään myönteistä ja normaalia mallia homojen elämästä. Mielestäni Suomessa tarvittaisiin siis lisää homoseksuaalisia opettajia ja vapaampi ilmapiiri, jotta he voisivat puhua homoudestaan sen verran kuin nyt heterotkin tuovat heterouttaan esiin. Voihan homot ja lesbotkin kertoa puolisosta ja lapsista, jos niitä sattuu olemaan. Ei kukaan edes tiedä sukupuolta, kun käyttää sanaa puoliso.

Heterot jatkuvasti mainostavat heterouttaan. Sitä kun ei tarvitse peitellä. Homolle tämä ei olekaan näin yksinkertaista. Suomen oloissa homo on usein lapseton, eli lapsistaan puhuva opettaja on lähes aina hetero.

Seksuaalisuus tulee esiin kaikessa toiminnassa. En tarkoita, että opettajat seksistä puhuisivat - välttämättä - yläasteikäisten kanssa siitä on kyllä puhuttava silloin tällöin - mutta ihan kaikki meidän olemisessamme on lopulta myös seksuaalista.

Hetero-opettaja voi tuoda tämän puolen elämästään esiin ilman sen kummempia pohdintoja. Homo-opettaja ei, koska Suomi on kylmä ja ynseä maa. Minun mielestä opettaja voi omalla ajallaan vaikka sekaantua eläimiin kunhan on pätevä opettaja eikä tuo omaa seksuaalisuuttaan kouluun, eikä mainosta sitä oppilailleen. Ei heteron tarvitse kertoa olevansa hetero, mutta homoilla on ihme tarve mainostaa ja jos homo mainostaa koulussa omaa seksuaalisuuttaan, niin se on merkki uhrin etsinnästä.

Ei tavallisilla homoilla mitään erityistä tarvetta ole julistaa omaa homoseksuaalista suuntautumistaan.

Julkisuuteen nyt hakeutuu sellaisia ihmisiä, jotka hakeutuvat julkisuuteen; keinolla millä hyvänsä. Sitten he esittävät olevansa parempia ihmisiä, kun uskaltavat puhua suuntautumisestaan.

Itselläni oli pidemmän aikaa sijaisopettajana mies, jonka yleisesti tiedettiin olevan homo ja elävän vakituisessa suhteessa miehen kanssa. Ei hän kyllä mitenkään etsinyt kumppania varsinkaan meidän koululaisten parista. Ennemminkin hän oli luonteeltaan sellainen, että pyrki erottumaan meistä kakaroista nojautumalla vahvasti omaan auktoriteettiinsa.

Yleisesti minulla on kuva, että homo-opettaja on suuremman suurennuslasin alla opettaja yhteisössä. Itsetunto pitää siinä yhteisössä olla kyllä kunnossa heteroillakin saatikan jos jotenkin poikkeaa muista. Vaikka asian ei pitäisi kuulua tähän: Olen hetero ja elän suuntaustani vastaavassa suhteessa onnellisesti ja esikoiseni on aloittanut koulussa. Seksi ei liity opettajan ja oppilaiden väliseen kanssakäymiseen mitenkään, joten niillä suuntautumisilla ei myöskään ole tasan mitään merkitystä.

Opettajan homous on tasan yhdentekevä asia, kuten vaikka se että minkä värinen on opettajan auto, tai että asuuko ope kerros vai rivitalossa. Mitäs jos opettaja olisi vaikka negrofiili? Eihän siitä aiheudu haittaa kenellekkään? Mielestäni homous on myös merkki mielenterveysongelmasta ja sairas henkilö ei missään tapauksessa sovi opettajaksi tai mihinkään muuhunkaan vastuulliseen asemaan. Mitähän haittaa "negrofiilistä" olisi? Eipä niitä ruumiita taida kouluissa paljon olla Ai homous onkin sairaus.

Miltäs vuosikymmeneltä olet tupsahtanut nykyaikaan? Ymmärsin vasta myöhemmin, että entisen kouluni rehtori oli ns. En nyt viitsi sanoa edes sukupuolta, mutta oli reksi paikallaan - ote oli erittäin ammattimainen, luottamusta ja kunnioitusta herättävä. Voisiko homoseksuaalin opettajan ajatella olevan laajakatseisempi edustaessaan vähemmistöä? Tiedustelen, onko kukaan kohdannut avoimesti mustaihoisen opettajan ja miten vanhempina suhtautuisitte tälläiseen henkilöön? Tiedustelen, onko kukaan kohdannut avoimesti raskaana olevan opettajan ja miten vanhempina suhtautuisitte tälläiseen henkilöön?

Tiedustelen, onko kukaan kohdannut avoimesti jääkiekosta pitävän opettajan ja miten vanhempina suhtautuisitte tälläiseen henkilöön? Tiedustelen, onko kukaan kohdannut avoimesti romaniheimoon kuuluvan opettajan ja miten vanhempina suhtautuisitte tälläiseen henkilöön?

Tiedustelen, onko kukaan kohdannut avoimesti kristityn opettajan ja miten vanhempina suhtautuisitte tälläiseen henkilöön? Tiedustelen, onko kukaan kohdannut avoimesti muslimi-opettajan ja miten vanhempina suhtautuisitte tälläiseen henkilöön? Tiedustelen, onko kukaan kohdannut avoimesti yli vuotiaan opettajan ja miten vanhempina suhtautuisitte tälläiseen henkilöön?

Tiedustelen, onko kukaan kohdannut avoimesti kuviokelluntaa harrastavan opettajan ja miten vanhempina suhtautuisitte tälläiseen henkilöön? Aika jännä artikkeli muuten tuo Ja sehän on ihan totta, että ihmisillä on aina samaakin sukupuolta olevia kavereita. Hölkäselle kiitos siitä, että oli kiva huomata, että ne joita asia eniten koskee, jaksavat olla asiallisia myös toista ääripäätä kohtaan.

Itse ehkä en ihan ääripäätä ole, vaikka selvästi en kirkollista avioliittoon verrattavaa toimitusta asiaan haluaisikaan. On silti ärsyttänyt tuo banderollien kanssa kaduilla vauhkoilu niin tästä, kuin monista muistakin asioista. Juuri sinunlaisiasi tarvittaisiin lisää! Hanna armon kerjäläinen Viestejä: Ei voi kun ihmetellä ihmisten suurensuurta tarvetta luokitella ja normittaa kaikki! Kaikki mikä poikkeaa "normaalista", on väärin, kummallista, outoa.

Mutta hyvät ihmiset rajanveto on melkoisen vaikeaa jos sille tielle lähtee. On jotenkin ehkä jopa jossainmäärin koomista, että lähes aina kun tulee keskustelua homoseksuaalisuudesta vedetään mukaan eläimiin sekaantumiset ym.

No voi herttinen aika, sanon mä! Omassa ajatusmallissani olen lähtenyt siitä, että tuomittavaa on sellainen toiminta, jossa toinen osapuoli on kyvytön ilmaisemaan omaa tahtoaan. On monta tapaa solmia kaunis kimppu ja monta tapaa elää onnellinen elämä.

Olen hyvin monen homon, lesbon ja bin ystävänä. Monesti kun me esitämme ajatuksia niin nousen ylös tekemään ristinmerkin vaikka en tykkää ristinmerkin-teosta niskaslaisena. Herkkiä ja syvällisiä ajatuksia minä kuulen vähemmistökansalaisistamme. Mutta kun ei enemmistöltä kuule ajatuksia.

Jumala loi maailman sekä miehen että naisen. Nainen tykkää naisesta ja mies miehestä Jumalan luomistyötä se on. En nyt riplomaattisesti käy "antihomous"-asian kannattajia syyttämään. Mikko Etsii Siionin virsistä seuraavaa virttä Viestejä: Itse, vaikka olenkin hienhajuinen retroseksuaali ja machourpo, olen monesti miettinyt miten paljon luotevampaa olisi jos olisin sellainen nahkajannu.

Tosiasia on etten juurikaan välitä naisseurasta enkä todellakaan osaa keskustella kuukautisista tai muista tyttöjen jutuista. Saattaapa johtua lapsuudestni ja nuoruudestani jolloin tytöt eivät kiinnittäneet mitään huomiota kun en urheillut, tiedä häntä,mutta tosiasia on etten tajua naisten aivoja pätkääkkään.

Kuitenkin olen selkeästi hetero jos sellaista oikeasti edes on. Eli, vaikka tuntisin oloni luontevimmaksi vain miehistä muodostuneissa ympyröissä, en tunne vetoa miehiin "silleen". Ei tämäkään aina iha kivaa ole. Eli minun mielestäni kaikki homot ja koko muu "pervokaarti" ovat jumalan lapsia kaikki tyynni eikä heidän tule kärsiä mistään tunnonvaivoista eikä uskonnollisten piirien kiukuttelusta.

...

HOMO SEKSIÄ VAASA ILMAINEN SEKSILELU

Ilmaisia seksisivuja mies panee homoseksuaaliseen miestä

huhtikuu Tutkimuksen perusteella suomalaiset haluavat seksiä keskimäärin 14 kertaa kuukaudessa, mutta naiset yhdeksän kertaa ja miehet 21 kertaa. Voit katsoa ilmaisia seksivideoita eri aihealueista ja sivustoista. alpinestar miehen seksuaalinen pilluja kulli pillu rakel liekki photos horoskooppimerkit panee äitiä mietelauseita nainen karvaista pillua äiti ja poika seksiä rakkaus jakoinen homoseksuaalista pornoa katsellen, me kyllä pystymme täyttämään toiveesi. maaliskuu Eihän sitä nyt tarvi sanoa, että se nai toisen miehen tai naisen kanssa. Voihan sen ilmaista kiltimmälläkin tyylillä, varsinkin jos on kyseessä pienempi oppilas. Isommat Opettaja ei harrasta seksiä, mutta nainen harrastaa. . Voisiko homoseksuaalin opettajan ajatella olevan laajakatseisempi edustaessaan.

Samoin kuin ei kuulu muukaan vapaa-aikani, jos se ei vaikuta työntekooni. Koulussa olen opettaja ja vapaa-ajalla olen nainen. Opettaja ei harrasta seksiä, mutta nainen harrastaa. Opettaja ei osta koskaan alkoholia, mutta naisella on oikeus ostaa saunasiiderit lauantaina siinä missä oppilaiden vanhemmillakin.

Minua ei kiinnosta vanhempien alkoholinkäyttö, ellei heille se ole ongelma, joka vaikuttaa lapseen. Samoin en mielestäni minäkään ole asian suhteen vanhemmille tilivelvollinen, jos se ei vaikuta työntekooni. Ihan samalla tavalla asia on seksin suhteen. Ei opettajankaan ole joka hetki ajateltava oppilaitaan tai heidän vanhempiaan.

Minä ainakin toivon, että minun lasteni tulevilla opettajilla on muutakin elämää kuin koulu ja oppilaat. Noh, alkuperä nyt kuitenkin oli, ettei sillä ole merkitystä ainakaan omien lasteni kohdalla onko opettaja suuntautunut seksualisesti sitten miten vaan. Varmasti lapseni pysyvät luokassa ja koulussa, kunhan opettaja on ammatillisesti pätevä hoitamaan työnsä. Minun lapseni vielä alle kouluikäisiä , saavat sitten tulevaisuudessa sinunlaisesi opettajan. Jos olisi kaiki vaihtaisivat koulua.

Olisi se kauhea järkytys! Eihän se liity oppimiseen ja opetukseen mitenkään. Jos hetero opettaa, ei se poikkea lesbon tai homon opetusmetodeista.

Ei heterot kerro oppilaille sukupuolielämästään, kuten eivät myöskään homot ja lesbotkaan. Se ei kuulu koulunopetukseen. Joten suuntautumisella ei ole mitään väliä koulutyössäkään. Itse asiassa hetero-opettajat usein kertovat suuntautuneisuudestaan: Homo-opettajat eivät varmaankaan paljon kertoile. Joten lapsille ei välity mitään myönteistä ja normaalia mallia homojen elämästä. Mielestäni Suomessa tarvittaisiin siis lisää homoseksuaalisia opettajia ja vapaampi ilmapiiri, jotta he voisivat puhua homoudestaan sen verran kuin nyt heterotkin tuovat heterouttaan esiin.

Voihan homot ja lesbotkin kertoa puolisosta ja lapsista, jos niitä sattuu olemaan. Ei kukaan edes tiedä sukupuolta, kun käyttää sanaa puoliso. Heterot jatkuvasti mainostavat heterouttaan. Sitä kun ei tarvitse peitellä. Homolle tämä ei olekaan näin yksinkertaista. Suomen oloissa homo on usein lapseton, eli lapsistaan puhuva opettaja on lähes aina hetero. Seksuaalisuus tulee esiin kaikessa toiminnassa. En tarkoita, että opettajat seksistä puhuisivat - välttämättä - yläasteikäisten kanssa siitä on kyllä puhuttava silloin tällöin - mutta ihan kaikki meidän olemisessamme on lopulta myös seksuaalista.

Hetero-opettaja voi tuoda tämän puolen elämästään esiin ilman sen kummempia pohdintoja. Homo-opettaja ei, koska Suomi on kylmä ja ynseä maa. Minun mielestä opettaja voi omalla ajallaan vaikka sekaantua eläimiin kunhan on pätevä opettaja eikä tuo omaa seksuaalisuuttaan kouluun, eikä mainosta sitä oppilailleen. Ei heteron tarvitse kertoa olevansa hetero, mutta homoilla on ihme tarve mainostaa ja jos homo mainostaa koulussa omaa seksuaalisuuttaan, niin se on merkki uhrin etsinnästä.

Ei tavallisilla homoilla mitään erityistä tarvetta ole julistaa omaa homoseksuaalista suuntautumistaan. Julkisuuteen nyt hakeutuu sellaisia ihmisiä, jotka hakeutuvat julkisuuteen; keinolla millä hyvänsä.

Sitten he esittävät olevansa parempia ihmisiä, kun uskaltavat puhua suuntautumisestaan. Itselläni oli pidemmän aikaa sijaisopettajana mies, jonka yleisesti tiedettiin olevan homo ja elävän vakituisessa suhteessa miehen kanssa. Ei hän kyllä mitenkään etsinyt kumppania varsinkaan meidän koululaisten parista.

Ennemminkin hän oli luonteeltaan sellainen, että pyrki erottumaan meistä kakaroista nojautumalla vahvasti omaan auktoriteettiinsa. Yleisesti minulla on kuva, että homo-opettaja on suuremman suurennuslasin alla opettaja yhteisössä.

Itsetunto pitää siinä yhteisössä olla kyllä kunnossa heteroillakin saatikan jos jotenkin poikkeaa muista. Vaikka asian ei pitäisi kuulua tähän: Olen hetero ja elän suuntaustani vastaavassa suhteessa onnellisesti ja esikoiseni on aloittanut koulussa. Seksi ei liity opettajan ja oppilaiden väliseen kanssakäymiseen mitenkään, joten niillä suuntautumisilla ei myöskään ole tasan mitään merkitystä.

Opettajan homous on tasan yhdentekevä asia, kuten vaikka se että minkä värinen on opettajan auto, tai että asuuko ope kerros vai rivitalossa. Mitäs jos opettaja olisi vaikka negrofiili? Eihän siitä aiheudu haittaa kenellekkään?

Mielestäni homous on myös merkki mielenterveysongelmasta ja sairas henkilö ei missään tapauksessa sovi opettajaksi tai mihinkään muuhunkaan vastuulliseen asemaan. Mitähän haittaa "negrofiilistä" olisi? Eipä niitä ruumiita taida kouluissa paljon olla Ai homous onkin sairaus. Miltäs vuosikymmeneltä olet tupsahtanut nykyaikaan?

Ymmärsin vasta myöhemmin, että entisen kouluni rehtori oli ns. En nyt viitsi sanoa edes sukupuolta, mutta oli reksi paikallaan - ote oli erittäin ammattimainen, luottamusta ja kunnioitusta herättävä. Voisiko homoseksuaalin opettajan ajatella olevan laajakatseisempi edustaessaan vähemmistöä? Körttifoorumi » Keskustelu » Yleinen keskustelu » Homoseksuaalisuus. Homoseksuaalisuus   Luettu kertaa.

Pena Nettitoimikunta ystäväkansaa Viestejä: Onko sitten kaikki luonnollinen hyvää ja kaikki hyvä luonnollista? Monien mielestä sivistys on kohoamista luonnollisten tarpeiden tyydyttämisen yläpuolelle toteuttamaan jalommiksi luokiteltuja tavoitteita.

Munkkeja ja nunnia arvostetaan vähän samasta syystä. Luther taisi vastustaa tällaisen opin liiallista korostamista. Olihan hän nunnan kanssa naimisissa oleva munkki. Ruoka ja juomatkin taisivat maistua. Tarkoitin luonnollisella ihan vain näppituntumaa siitä, että jos on olemassa mies ja nainen niin ne ois ehkä tarkoitettu ennemmin yhteen kuin kaksi samaa. Tai voihan sen ajatella niinkin, että pelataan muistipeliä ja pitäisi läytää samanlaiset parit Hyvä pointti muuten, en itse edes ajatellut tarkemmin koko asiaa, kun vain spontaanisti kirjoitin, että on luonnollista Jaakkoopuukkoo aralla tunnolla Viestejä: Eiköhän se ole mitä luonnollisinta toimintaa, joka pistää aivot hyrräämään miellyttävällä tavalla.

Biologisessa mielessä ihminen on niin sattumanvarainen laitos, että siinä suhteessa homoseksuaalisuus ei ole erityisen kummallinen asia, kun sijaitseekin oleelliselta osin siinä häilyvimmässä elimessä; aivoissa. Emerentia Kaivaa Siionin virsiä takataskusta Viestejä: Oon kans törmännyt viidesläisissä ja varsinkin vapaiden suuntien piireissä todella jyrkkään homoseksuaalisuuden tyrmäämiseen, ja muun muassa ahdasmielisyys ja kapeakatseisuus tässä asiassa ovat olleet ajamassa minua ulos niistä piireistä.

Kyllähän Paavali tuomitsee homoseksuaalisuuden jokseenkin suorasanaisesti Raamatussa, mutta itse en usko, että asia olisi ihan niin yksiselitteinen.

Ylipäänsä ajattelen, että Raamattua tulisi lukea sillä lailla Jeesuksen silmälaseilla, eikä minkäänlaisen erilaisuuden tuomitseminen ole minusta Kristuksen esimerkin mukaista. Toiseksi asialla ei ole mitään tekemistä evankeliumin kanssa ja se valtava mekkala, mitä siitä tällä hetkellä pidetään Suomenkin hengellisellä rintamalla, on minusta kohtuutonta.

Ihmisiähän tässä kaikki ollaan, erilaisia keskenämme, mutta Jumalankin silmissä yhtä rakkaita jokikinen, enkä voi uskoa, että Jumalaa kiinnostaisi niin kovasti, mitä sukupuolta rakastamme kumppani on.

Vai voiko rakkaus itsessään koskaan olla syntiä? On nyt ihan pakko kirjoittaa vastinetta Pinnin taannoiseesn viestiin TKrT: Oujee, lempiketjuni on noussut taas pintaan. Ja jokainen huokaus oli kutsu käydä sinuun kiinni. Leevi and the Leavings. Aika jännä artikkeli muuten tuo Ja sehän on ihan totta, että ihmisillä on aina samaakin sukupuolta olevia kavereita. Hölkäselle kiitos siitä, että oli kiva huomata, että ne joita asia eniten koskee, jaksavat olla asiallisia myös toista ääripäätä kohtaan.

Itse ehkä en ihan ääripäätä ole, vaikka selvästi en kirkollista avioliittoon verrattavaa toimitusta asiaan haluaisikaan.