Seksi tube alastonkuvat homoseksuaaliseen

seksi tube alastonkuvat homoseksuaaliseen

Koko seminaari oli ilmainen, kuten ruokailukin erittäin maittava jauhelihalasagnette , jonka jälkeen oli vuorossa mielenkiintoinen paneelikeskustelu aiheesta "Pankit ja turvallisuus". Keskustelun vetäjänä oli toimittaja Antti Ronkainen ja osallistujina Jussi Ahokas, talousmaantieteen jatko-opiskelija, Raha ja talous -blogi , Oskari Juurikkala , juristi- taloustieteilijä, Helsingin yliopisto, Panu Kalmi , taloustieteen professori, Vaasan yliopisto ja Rauli Partanen , jolta on kirja tulossa öljyhuipun jälkeisestä Suomesta, kaikenhuippu-blogi.

Oskari Juurikkala totesi, että pankkitoiminta on hyvin kriisiherkkää, enemmän kuin mikään muu ala eikä se toimi normaalien markkinatalouden sääntöjen mukaan vaikka pitäisi. Tähän Rauli Partanen lisäsi, että siinä juuri on ristiriita, että pankit pitävät kyllä voitot, mutta haluavat sosialisoida tappiot valtion eli veronmaksajien maksettaviksi.

Eihän se ole markkinataloutta, jossa riskinottajan pitäisi ottaa niskoilleen myös tappiot eikä sysätä niitä muille. Tällainen meno vain murentaa luottamusta. Panu Kalmi muistutti siitä, että on olemassa hyvin monenlaisia ja erilaisia pankkeja. Pankkitoiminta on hajaantunut liiankin monille eri aloille. Sirkka Hämäläinenkin on sanonut, että pankkitoiminta on nykyään niin monimutkaista, että sitä ei voi valvoa pitäisi kyllä.

Jussi Ahokas totesi, että pankkijärjestelmän keskeinen ongelma on siinä, että se tuottaa epävakautta. Ahokas peräänkuulutti parempaa luotonsäännöstelyä. Lopuksi Partanen muistutti siitä, että loputon kasvu ei ole mahdollista. Juurikkala ehdotti, että talletukset ja sijoitukset tulisi pitää erillään siten, että talletukset ovat todellakin talletuksia eikä niitä sijoiteta mihinkään.

Seminaari oli varsin mielenkiintoinen, haastava ja uusia ajatuksia herättävä. Paikalla oli noin 60 asiasta kiinnostunutta ihmistä, jotka olivat kaiken ikäisiä ja aika lailla tasan miehiä ja naisia. Yksi oli vain joukosta poissa. Etukäteisinfosta huolimatta paikalla ei ollut yhtään median edustajaa. Mutta valtamediahan on naimisissa valtaapitävien kanssa eikä mediaa kiinnosta vaihtoehtoiset ideat, vaikka ne olisivat parempia kuin nykyinen järjestelmä, joka hyödyttää vain rikkaita ja luo muille paljon tappioita ja epävarmuutta, jopa valtioille.

Kun vaaleissa ääniä, paikkoja ja prosentteja hävinneet kuusi luuseripuoluetta muodostavat hallituksen, ne kaappaavat itselleen vallan. Valta tulee sillä laskutoimituksella, että nämä luokanopettajat, radio-deejiit, jalkapallohuligaanit ja isohampaiset narsistit muodostavat enemmistön hallituksessa.

Kaikki välikysymykset voitetaan, vaikka ollaankin väärässä. Kotimaassa vallan tavoitteena on mahdollisuus sanella kaikki asiat läpi. Sanelupolitiikka on nimeltään diktatuuri.

Valtaa ylläpidetään haukkumalla vaalien voittajat pölhöpopulisteiksi ja natseiksi, ja valtamedia vaatii vaalien voittajille pakollista ruskeata paitaa, jotta heidät voisi tunnistaa ja kohdella halveksien ja alentavasti. Näin valta pysyy vaalit hävinneillä diktaattoreilla. Diktaattori ei aina ole hassuja viiksiä kasvattava kovaääninen hullu.

Diktatuuri on tekninen termi: Diktatuuri onkin keino edetä kohti imperiumia. Valtioiden liittoutuminen keskenään tarkoittaa, että valtaeliitti saa enemmän alamaisia ja vastaavasti suuremman paketin valtaa. Useamman valtion alistaminen yhden valtakoneiston alle on nimeltään imperiumi. Nationalismia tuhotaan kuljettamalla suuri määrä muukalaisia elämään kantaväestön nurkissa, ilman mitään työvelvoitetta.

Toinen mahdollisuus on tarjota kantaväestölle hyviä opiskelu- ja työpaikkoja muualla. Koska vallan kaapannutta eliittiä ei missään nimessä voi vaihtaa, eliitti tulee näin vaihtaneeksi kansan. Eri mieltä olevat ovat natseja ja heidät raahataan oikeuden eteen tuomittaviksi.

Imperiumin antama valta on siis lähes täydellinen, ja siksi siitä pidetään kiinni. Imperiumit kaatuvat helpommin kuin kansallisvaltiot, koska niiden ainoa koossapitävä voima on valtaeliitin loputon himo ylläpitää ja kasvattaa omaa valtaansa.

Kukaan muu ei hyödy imperiumista. Imperiumit kaatuvat nopeasti, kun yksi sen osa-alue irtautuu. Siksi Kreikka pidetään Euroopan imperiumissa kynsin hampain ja Tsetsenia pommitettiin kivikaudelle ja USA käy järjettömiä sotia kaikkialla maailmassa.

Lopulta imperiumit kuitenkin kaatuvat verisiin sotiin ja käsittämättömiin mellakoihin. Vallan maksiimi on mahdollisuudessa päättää kuka saa elää ja kuka ei, sen sellaiset kivat globalistien märät unet. Maailmanhallintoon pääsee käsiksi Yhdistyneiden Kansakuntien virkamiehenä, koska YK pohtii muutoksia, joilla vaikeutetaan kaikkien ihmisten elämää.

YK on kuitenkin riitelevä ja tehoton diktaattori, koska siellä monet ehdotukset kaatuvat veto-oikeuteen. Niinpä maailmanhallintoa kannattaa rakentaa kulissien takana. Niinpä keksitään pankkisektori ja maailmantalous, johon melkein kaikki maat saadaankin kytketyksi muutenkin. On vain valtaa ja alamaisia. On joko vallan väärinkäyttöä eli diktatuuri, tai sitten kansan valta eli demokratia.

Kansan valta on vallan tuomista maailmanhallitukselta, imperiumilta tai diktatuurilta mahdollisimman alas. Valta myös jakautuu laajalle. Jokaisella yksiköllä on itsellään oma valta, jota ei saa ottaa pois. Niinpä valta on olemassa yksilöllä ihmisoikeudet , perheillä kotirauha, koskemattomuus , heimoilla autonomia, kielioikeudet , kunnilla kuntademokratia , kansallisvaltioilla nationalismi ja KUKAAN ei pankkiiriliikkeistä tai kuningaskunnista tai Moskovasta tai Brysselistä tai Wall Streetiltä tai Bilderberg-kokouksesta tai eekoopeestä tai jostakin Pyhästä Kirjasta rupea sanelemaan mitä minun tai minun perheeni tai minun kyläni, heimoni tai kansakuntani täytyy tehdä.

Janus Putkosen artikkeli Etelä-Kiinan meren kärjistyneestä tilanteesta Kiinan ja Filippiinien välillä. Kiina antoi varoituksen kansalaisilleen tänään torstaina, että tilanne Etelä-Kiinan merellä Filippiinejä vastaan uhkaa luisua hallinnasta - varoitus sodasta on annettu valtiollisissa tiedotusvälineissä.

Myös suurvaltojen välinen sotilaallinen konflikti on mahdollinen merialueriidan eskaloituessa. Maailman suurin tietotoimisto AFP kirjoittaa MANILA — China told its citizens Thursday they were not safe in the Philippines and its state media warned of war, as a month-long row over rival claims in the South China Sea threatened to spill out of control.

Kiina varoittaa kansalaisia sodasta - Etelä-Kiinan meren tilanne kärjistyy vaarallisesti! Varoitus Kiinan ja Filippiinien välisestä sodanuhasta on annettu Kiinan virallisissa tiedotusvälineissä.

Kiinalaiset matkanjärjestäjät ovat keskeyttäneet matkojen järjestämisen Filippiineille. Kiinan suurlähetystö on antanut kansalaisilleen ohjeen pysytellä sisätiloissa ja varoittaa kansalaisiaan vastaan kohdistuvista mielenilmauksista.

Jos kohtaatte mielenilmauksia, poistukaa alueelta, älkää jääkö seuraamaan niitä," Manilan suurlähetystöstä sanottiin. Turvallisuusohjeet ovat saapuneet samaan aikaan kun Kiinan tiedotusvälineet varoittavat maan valmistautumisesta sotaan merialueesta käydyssä kiistassa, joka koskee erityisesti kiistanalaista Scarborough Soal -saariryhmää Etelä-Kiinan merellä, jotka molemmat maat väittävät kuuluvan itselleen.

Filippiinit puolestaan vakuuttavat haluavansa ratkaista asian diplomaattisesti. Maalla on tunnetusti heikot asevoimat, mutta se luottaa liittolaisensa Yhdysvaltojen antamiin lupauksiin puolustaa Filippiinejä hyökkäyksiltä Etelä-Kiinan merellä.

Uhkana suurempikin sotilaallinen konflikti. Kiistellyn merialueen hallinnasta käytävään kamppailuun, jonka uskotaan pitävän sisällään runsaat fossiilisten polttoaineiden luonnonvarat, liittyvät myös muut alueen maat ja näkyvimmät USA: Taiwan, Brunei, Vietnam ja Malesia ovat julistaneet oikeuksistaan kiistellylle merialueelle.

Viimeisen kuluneen vuoden aikana Yhdysvallat onkin lisännyt omaa sotilaallista läsnäoloa ja tukee voimakkaasti maita, jotka ovat haastaneet Kiinan vaikutusvaltaa alueella. Kiina on tuominnut jyrkästi Yhdysvaltain toimet ja se on käskenyt USA: Etelä-Kiinan meren selkkaus saattaa siis pelätysti johtaa suurvaltojen väliseen, ja samalla koko maailmalle vaaralliseen, sotilaalliseen yhteenottoon. Yli vuosi sitten alkanut sotilaallisen tilanteen kärjistyminen Etelä-Kiinan merellä on siis jatkanut vääjäämätöntä kehitystä kohti räjähdyspistettään.

Kiinan antama sotavaroitus tulee kuitenkin yllätyksenä monille suomalaisille, vaikka tilanteen yleiskehitys onkin pysynyt jatkuvasti niin kansainvälisen lehdistön, kuin kansainvälisen politiikankin huomion kohteena. Eilen keskiviikkona Venäjän ulkoministeri Sergei Lavrov matkusti Kiinaan kesken Venäjän voitonpäivän juhlallisuuksien, ja tänään presidentti Vladimir Putin ilmoitti , ettei hän aiokaan osallistua USA: Mikä on näiden poliittisten tapahtumien yhteys saatuihin sotavaroituksiin, voimme toistaiseksi vain arvailla.

Tosiasia kuitenkin on, että Kiinan ja Venäjän välinen yhteistyö kaikilla sektoreilla on syvää ja saumatonta. Sodanuhka ei siis ole yksin Lähi-idässä tai Keski-Aasiassa, vaan se alkaa varoitetusti yltämään yhtäaikaisesti koko maailman mittakaavaan.

Suomen valtamedia on vaiennut Etelä-Kiinan meren konfliktin kehittymisestä lähes täydellisesti. Tämä on ollut käsittämätöntä, sillä maailmanpolitiikkaa verkossa seuraaville varoitukset Kiinan ja Yhdysvaltojen suhteiden tulehtumisesta ovat olleet arkipäivää jo pari vuotta. Suomalaisia ei siis ole hyvin mahdollisesta suurvaltaselkkauksesta tai merisodasta ole juurikaan varoitettu.

Verkkomedia puolestaan on tiedostanut ja myös tiedottanut huolellisesti Etelä-Kiinan meren uhkaavasta tilanteesta. Uutisiamme aiheesta vain viimeisen kuukauden ajalta: Janus Putkosen kirjoitus uudesta oikeusmenettelystä. Seuraavaksi amerikkalaistetaan Suomen oikeusjärjestelmä! Suomalaiset ovat tunteneet tyytyväistä ylpeyttä oikeusjärjestelmästämme, jossa rikollinen asetetaan teoistaan vastuuseen, eikä vippaskonsteja tai saunasopimuksia hyväksytä tuomioistuimissa — ainakaan teoriassa.

Tämä perustavanlaatuinen erovaisuus esimerkiksi Yhdysvaltojen oikeusjärjestelmään verrattaessa onkin nyt vesittymässä kokonaan, mikäli oikeusministeriön työryhmän esitys toteutetaan. Ehdotus luovutettiin oikeusministeri Anna-Maja Henrikssonille r tiistaina. Työryhmän esityksen mukaan Suomessa otetaan käyttöön syyteneuvotteluksi kutsuttu menettely.

Tällöin rikoksesta epäilty voi tunnustamalla saada lievemmän rangaistuksen tai mahdollisuuden sopia syytteistään. Vastaava amerikkalaistyyppinen menettely on mahdollista EU: Syyteneuvottelua perustellaan oikeusprosessien kustannuksien laskulla ja prosessien nopeuttamisella. Asian eteenpäinvieminen on ollut kokoomushallitukselle niin merkityksellinen, että uudistus on kirjattu myös hallitusohjelmaan.

Yhdysvaltain oikeusjärjestelmä syyteneuvotteluineen on osoittautunut varsinaiseksi lakimiesten taivaaksi. Tällaisen lakimiesten asemaa huomattavasti voimistavan systeemin oikeistohallitus haluaa Suomeenkin, jossa tuomarit, syyttäjät ja puolustusasianajajat yhdessä poliisin tutkintajohtajien kanssa hierovat suljettujen ovien takana rikollisille "sopivia syytepaketteja". Nyt ollaankin ottamassa suurta askelta lähemmäksi tavoitteena olevaa¨ "hyvien veljien" kaikessa rauhassa sumplimaa ja amerikkalaistettua yhteiskuntajärjestelmää.

Suomen rakenteellinen korruptio on todellinen ongelma — ja nyt tälle rakenteelle ollaan antamassa huomattavasti lisää "neuvotteluvaraa".

Eipä kuulosta kovin lupaavalta tasavertaisuuden ja oikeudenmukaisuuden kannalta — eikä lakimiesten järkyttävät taksat tuntien edulliseltakaan. Ministeri Henriksonin lupaama yhteiskunnallisten kulujen hillitseminen voikin helposti tuplautua kustannuksina oikeuksiensa puolesta taistelevien kansalaisten taskuissa — heidän maksaessa entistä suurempia lakimieslaskuja omille "neuvottelijoille". Jo muutenkin "hyvien veljien" vilkkaasti kansoittamassa oikeusjärjestelmässä onkin nähtävissä melkoisen epäoikeudenmukaisuuden kasvun uhka.

Nähtävissä on, että julkisuudelta salassa tapahtuvien ja varmasti usein pöytäkirjattomien syyteneuvottelujen tuloksena kansalaisten eriarvoistuminen lain edessä kasvaa kuin Suomen tuloerot luvulla. Ne köyhät raukat, jotka eivät vaikutusvaltaisia lakimiehiä kykene varmasti hinnakkaisiin neuvotteluihin palkkaamaan, saavatkin lopulta ankarimmat tuomiot.

Lakiesityksen suuntaaminen talousrikoksiin antaa oikeusjärjestelmän toimijoille heiltä aiemmin puuttunutta "pelivaraa". Esimerkiksi ulkoministerinä toimineen Ilkka Kanervan saama tuomio törkeistä lahjuksista kenties kaipasi kipeimmin juuri neuvotteluvaltaa, puhumattakaan muista Arkadianmäen lukuisista rötöksistä — selvähän se on, uusien valtuuksien nojalla voidaan entistä helpommin siivota maton alle vaikka mitä Pelkkä tunnustus tai sopimus riittää!

Ainakaan Suomen Laillisuuspuolue ei halua tällaista kehitystä, jossa rahan ja puliveivaamisen merkitys korostuu. Antti Pesosen kirjoitus "EU on ruutitynnyri". Olemme nyt Suomessakin osa Eurooppaa. Missä olemme aikaisemmin olleet? Amerikassa vaiko ehkä Aasiassa?

Käsitteiden haltuunotto on tyypillistä suurvallan vallankäyttöä. Eurooppa-sanan suuruudenhullua omimista paljon vakavampaakin on meneillään. Todella vakavaa on se, että EU yhdistetään demokratiaan.

EU on suurten jäsenmaiden ja suuryritysten johtama harvainvalta. Siitä rakennetaan talousmahdin lisäksi sotilaallista suurvaltaa. Tämän jälkeen perustuslain nimeksi muutettiin Lissabonin sopimus, eivätkä ranskalaiset ja hollantilaiset saaneet äänestää asiasta uudestaan.

Irlantilaiset saatiin uhkailulla ja manipuloimalla äänestämään toisella kerralla oikein. Useimmissa jäsenmaissa, kuten Suomessa, ei kansalaisilla ollut mahdollisuutta äänestää asiasta eikä saada tietoa, mitä esim.

Sehän tarkoitti sitä, että EU voi solmia kansainvälisiä sopimuksia jäsenvaltioiden puolesta. Nyt harjoitettu politiikka ja euroraha ovat aiheuttaneet vakavan talouskriisin. Sitä hoidetaan nyt pakottamalla kriisimaiden kansalaiset hyväksymään Kansainvälisen valuuttarahaston ja EU: Kaikkea tätä ja EU: Todellisuudessa demokratia on muutettu näennäisdemokratiaksi.

Näennäisdemokratian kutsuminen demokratiaksi johtaa siihen, että demokratiasta tulee kirosana. Ainakin siitä tulee jotakin tyhjää höttöä, joka ei innosta eikä kiinnosta. Tällaisessa tilanteessa ollaan jo. Portit on avattu äärimmäisille ratkaisuille. Näennäisdemokratia tarvitsee näennäistä keskustelua.

EU ei suinkaan ole rauhan tae vaan ruutitynnyri. Se on demokratian vastainen suurvaltahanke, josta suomalaisten on oman ja koko Euroopan edun vuoksi erottava. U utinen Suomen Laillisuuspuolueen perustamisesta.

Nyt se on tehty. Uusi yhdistys puoluetta varten on perustettu tänään 7. Suomeen ollaan perustamassa uutta puoluetta. Uuden yhdistyksen ja myös tulevan puolueen nimi on Suomen Laillisuuspuolue. Puolueen arvot pohjautuvat kristillissosiaaliseen ja arvokonservatiiviseen maailmankatsomukseen. Yhdistyksen ja puolueen puheenjohtaja Jouko Piho kertoo, että tulevan puolueen tärkein päämäärä on Suomen irtautuminen EU: Vapauden takuuna tulee olla oma uskottava puolustus.

Vieraan apuun ei ole syytä turvautua tänäkään päivänä. Sen lisäksi puolue tulee korostamaan laillisuuden ja erityisesti perustuslain noudattamisen tärkeyttä, koska esim.

On myös tärkeää, että Suomelle ja suomalaisille vahingollisia lakeja ja sitoumuksia muutetaan tai puretaan. Puolue on tavallisen suomalaisen ja heidän työpaikkojensa puolella raha- ja valtaeliittiä vastaan sekä harmaata taloutta ja monikansallisten yhtiöiden vain voittoja haluavaa ajattelua vastaan. Rakenteelliseen korruptioon on puututtava ja poliittiset virkanimitykset on lopetettava. Puolue pitää myös tärkeänä keskustelujen aloittamista Venäjän kanssa Karjalan palautuksesta.

Jos puolueeksi rekisteröityminen onnistuu ennen Veli-Pekka Kortelaisen kirjoitus "Punainen ja musta fasismi". Kuullessaan sanan "fasismi", ihmisille tulee ensimmäisenä mieleen Toisen Maailmansodan ja sitä edeltäneiden vuosikymmenten radikaalioikeistolaiset liikkeet eri puolilla Eurooppaa, erityisesti Italiassa ja Saksassa.

Minä kuitenkin käytän sanaa yläkäsitteenä italialaisen fascismin huom! Tämän vuoksi nimitän niitä kaikkia fasistisiksi. Pidän marxismi-lenimismiä stalinismista puhumattakaan , maolaisuutta ja juchea fasistisina aatteina siinä missä natsismia, fascismia ja falangismiakin vaikka ideologinen kirjo oikealla laidalla oli suurempi kuin vasemmalla ja käytän historiallisen jaottelun perusteella alakäsitteitä punainen ja musta fasismi. Perinteinen "fasismi" siinä historiallisesti tutussa viitekehyksessään edustaa minulle mustaa fasismia, kun taas kommunismin eri muodot valtiojärjestelmineen punaista fasismia.

Pohjimmiltaan kyse on kollektivismista, joka on yhteistä molemmille poliittisille laidoille. Kollektivistisessa näkemyksessä yksilöllä on arvoa pääasiassa vain osana yhteisöä, ja hänen arvonsa määrittyy juuri tuon hyötynäkökulman mukaan Tästä syystä monet oikeistoliberaalit nimittävät näitä kaikkia järjestelmiä ja aatteista "sosialistisiksi", koska ne korostavat yhteiskuntaa ja sen oikeuksia yksilön yli, ja siinä mielessä on tavallaan perusteltua kutsua näitä aatteita ja järjestelmiä "sosialistisiksi" fasistisen ohella.

Marxismi-leninismi arvotti käytännössä ihmiset, ei yksilöinä, vaan viiteryhmänsä mukaan rasistisesti eli luokkansa perusteella yhteiskunnallisen hyötynäkökulman ja välinearvon perusteella: Kokonaisia ihmisryhmiä haluttiin hävittää eli tuhota kokonaan. Marxismi-leninismissä ja vallankumouksen filosofiassa sekä yksilöihin että "rasistisesti" l.

Lenin sanoikin "ei voi tehdä munakasta rikkomatta munia". Ja Leninin sekä Marxin teoksia kun kaivellaan, niin huomataan, että Stalinin periaate; "Ihminen on tärkein voimavaramme" tarkoitti sekä teoriassa että käytännössä sitä, että NL tapatti kymmeniä miljoonia ihmisiä orjatyössä ja tykinruokana, ihmisiä kohdeltiin massaresurssina.

Se mistä ei käytännössä paljoa puhuta, on että myös Marxin kerrotaan puhuneen siitä, miten tiettyjen ihmisryhmien tuhoaminen on välttämätöntä Suosittelen muuten Soviet Story-elokuvan katsomista kaikille.

Natsismi ja kommunismi ovat tässä mielessä saman kolikon kaksi puolta: Puhuttaessa punaisesta ja mustasta fasismista on kuitenkin muistettava historian painolastin ja yleisen demonisoinnin alta yksi tärkeä periaate; älä heitä lasta pesuveden mukana. Kommunismissa, marxismissa fascismissa ja kansallis-sosialismissa oli ja on aatteina myös yksilön, perheen ja yhteiskunnan kannalta positiivisiakin puolia. Jos niin ei olisi ollut, eivät ihmiset olisi kannattaneet niitä. Toinen juttu taas on, missä määrin nämä hyvät puolet ovat näiden aatteiden omaa ansiota tai tuotantoa, ja missä määrin lainattua vuotisen kulttuurihistoriamme varrella opitusta.

Siksi onkin niin hullua, että venäläiset juhlivat 9. Sekin on hullua, että jotkut sanovat mitä tahansa ajatusta tai väitettä fasistiseksi, jos se on vastoin venäläisten näkemystä. Eli venäläisten mielestä tämäkin väite, että he olivat itse kommunismin aikaan fasisteja, on fasistinen väite.

On se niin vaikeaa katsoa peiliin, kun toisen viat näkee helpommin ilman peiliin katsomistakin. Nykyisen Venäjän olisi jo korkea aika tunnustaa fasistinen menneisyytensä ja liittolaisuutensa natsi-Saksan kanssa, mikä johti mm. Talvisotaan, kun Saksa luovutti Suomen Neuvostoliiton etupiiriin. Arvoisa Opetusministeri Viitaten keskusteluumme tänään puhelimitse avustajanne Tiina Kiilin kanssa, pyydän tutustumaan TV7: Tiededokumentin nimi ja taustaa: Lohikäärmeet ja dinosaurukset Olivatko lohikäärmeet dinosauruksia?

Kuvat lohikäärmeistä sekä niistä kertovat legendat ja perimätiedot elävät monissa kulttuureissa eri puolilla maailmaa. Keskustelu dinosauruksista johtaa usein Raamatun jumalisen alkuperän epäilemiseen, mutta olisiko kuitenkin niin, että juuri niiden olemassaolo todistaa Raamatun paikkansapitävyyden? Lohikäärmeet ja dinosaurukset -dokumentti vastaa kysymyksiin, jotka ympäröivät tätä kiisteltyä aihetta.

Cloud Ten Pictures -tuotantoa. Ohjelmassa tulee esille esim. Kaikki johtopäätelmät viittaavat ennen vedenpaisumusta eläneiden ihmisten ja suurten eläinten yhteiseen aikakauteen. Täten laskelmat osoittavat elämän iäksi maapallolla saadaankin tarkalleen noin vuotta.

Eli, seitsemäs päivä, eli sapatti, noin vuotta on siis jäljellä! Ohjelman voi katsoa osoitteesta www. Ohjelma on hyvä esittää kaikissa kouluissamme, yliopistoissa, tutkimuslaitoksissa ja Ylenkin kanavilla! Olemme verovaroin turhaan ja kalliisti kustantaneet, opettaneet lapsiamme ja painattaneet kirjallisuutta ym.

Näin ovat aiheuttaneet paljon ongelmia, surua ja tyhjyyttä elämäntarkoituksettomuuden kautta kansassamme! Aiheutetut vahingot on syytä aloittaa selvittämään ja vastuukysymykset valoon! Varmasti katsottuanne dokumentin olette samaa mieltä ja ryhdytte nopeisiin toimenpiteisiin kansamme valtuuttamana opetusministerinä ja "Opetuksen Äitinä!

Aapiskukon totuutta kiekuessa Kunniankukko laulaa! Suomen Laillisuuspuolueen yleisohjelma korjattu ja muutettu versio 4. Suomen Laillisuuspuolue arvostaa kansallista ja taloudellista itsenäisyyttä. Oikeuden ja laillisuuden noudattaminen on tärkeää kuten myös laaja kansanvalta sekä paikallisuuden ja hajauttamisen suosiminen. Kaikkein tärkeintä on ihmisarvo, jota tulee kunnioittaa hedelmöityksestä alkaen luonnolliseen kuolemaan asti.

Pidämme miehen ja naisen avioliittoa parhaana parisuhteen muotona ja myös turvallisimpana lasten kasvuympäristönä. Suomen itsenäisyys on palautettava, mikä tarkoittaa eroa Euroopan unionista ja euroa käyttävästä EMU-alueesta.

Suomi voi siirtyä ETA-alueeseen, kuten Norja. Suomelle on parasta sotilaallinen liittoutumattomuus ja oman puolustuskyvyn ylläpito. Puolue on talousdemokraattinen eli kannattaa irtautumista kansainvälisten yksityispankkien velkaorjuudesta. Suomen tulee saada takaisin finanssipoliittinen itsenäisyys, mikä tarkoittaa sitä, että Suomi ei enää lainaa rahaa kansainvälisiltä yksityispankeilta, vaan alkaa laskea liikkeelle oman valuuttansa, markan.

On aloitettava keskustelut Venäjän kanssa Karjalan palautuksesta, koska se olisi myös Venäjän etu. Vain poliittisin perustein ja Suomen lakien vastaisesti taannehtivasti säädetyt ja v. Suomen tulee harjoittaa puolueettomuuspolitiikkaa ja pyrkiä olemaan kansainvälisten ja varsinkin suurvaltojen ristiriitojen ulkopuolella. Puolue haluaa rohkaista yrittämistä ja oma-aloitteellisuutta.

Valtion velkaantuminen on saatava loppumaan. Harmaa talous ja veronkierto on saatava kuriin. Valtion budjetissa on monia menoeriä, jotka voidaan lopettaa kokonaan tai ainakin pienentää huomattavasti. Monikansallisten yritysten ylivaltaa ja sen myötä kaikkea rahan liiallista määräysvaltaa on syytä hillitä. Suomalaisten työpaikat ovat tärkeämpiä kuin monikansallisten yhtiöiden voitot. Maataloudessa on pyrittävä mahdollisimman suureen omavaraisuuteen.

Maa- ja metsätalouden pien- ja perheviljelmiä on kannustettava ja tuettava. Maataloustuista on syytä päästä eroon ei-byrokraattiseen ja oikeudenmukaiseen järjestelmään, jossa viljelijää ei nöyrryytetä, vaan alkutuotannon työn arvo tunnustetaan suoraan ilman tukianomuksia.

Verotuksen on oltava oikeudenmukaista ja kannustavaa. Kaikessa toiminnassa on huomioitava luonnon ja ympäristön säilyttäminen elinvoimaisena, puhtaana ja viihtyisänä.

Suomeen on perustettava perustuslakituomioistuin. Poliisien resursseja ei tule vähentää vaan lisätä. Rangaistukset ovat osittain liian lieviä ja ihmisten oikeustajun vastaisia, joten rangaistuksia on kovennettava esim. Puolue haluaa taata kaikille kansalaisille riittävät ja tasapuoliset peruspalvelut asuinpaikasta riippumatta.

Koko Suomi on syytä pitää asuttuna ja liikaa keskittämistä on vältettävä. Kannatamme perustuloa, jos se vähentää byrokratiaa ja kannustaa työntekoon. Puolue ajaa oikeuslaitoksessa vääryyttä ja mielivaltaa kokeneiden ihmisten asiaa. Syrjäytyneitä nuoria, työttömiä, vanhuksia ja mielenterveyspotilaita on autettava tarvittavin resurssein.

Puolue haluaa edistää ja puolustaa sananvapautta, yksilön oikeuksia ja yksityisyyden suojaa liiallista valvontayhteiskuntaa vastaan. Korkeatasoiseen koulutukseen ja tutkimukseen on panostettava riittävästi. Pakkoruotsista on luovuttava, jotta kielivalikoimaa voidaan laajentaa. Samoin on syytä lopettaa virallinen kaksikielisyys, joka on kallis ja byrokraattinen historian jäänne.

Puolue puolustaa uskonnonvapautta, mutta niin, että suomalaisten enemmistön uskontoa, kristinuskoa, voi harjoittaa vapaasti ilman vähemmistön tuomia paineita oman uskonnon väheksymiseen tai tiettyjen perinteisten asioiden kuten koulujen Suvivirren laulamisen poisjättämiseen.

Maahanmuuttajia tulee kohdella asiallisesti ja ilman rasismia. Maahanmuuttopolitiikan tulee olla hallittua ja voimavarojen mukaista. Suomen valtion ensisijainen velvollisuus on pitää huolta omista kansalaisistaan. T ietoa Veikko Saksin uusimmasta kirjasta.

Sotasyyllisten rehabilitaatio vai tuomioiden purku. Kirjan ajankohtaisuutta lisää se, että Eduskunnassa on vireillä lakialoite, joka läpi mennessään antaa Korkeimmalle oikeudelle toimivallan käsitellä myös sotasyyllisyystuomioistuimen asioita.

Kiinnostavassa ja sotasyyllisyyden historiaan luotaavassa tervetulotoivotuksessaan Reenpää kertoi, miten hänen isänsä Heikki Reenpään toimesta käynnistettiin sotasyyllisten puolustus. Esimerkiksi entinen presidentti Risto Ryti ja pääministeri Edvin Linkomies olivat Reenpäiden perheystäviä. Reijo Tossavainen kertoi lakialoitteestaan Tilaisuudessa oli aktiivinen, lähes 70 hengen yleisö, joka kirjan tekijän, päätoimittaja, kauppat. Paikalla olivat myös kansanedustaja Reijo Tossavainen ja kansanedustaja Juha Eerola.

Tossavainen kommentoi omaa lakiesitystään ja mm. Yleisö otti aktiivisesti osaa keskusteluun Lisäväriä tilaisuudelle antoivat yleisön kokemukset. Kirsti Relander , jolla oli omakohtaisia kokemuksia mm. Paikalla olivat myös mm.

Marge Robam , joka taittoi kirjan ja insinööri Pekka Vauhkonen , jonka kuvia hautakoordinaatteineen on käytetty kirjan pääkappaleiden kuvituksena. Rehabilitaatio vai tuomioiden purku? Tämä sotasyyllisyyskirja oli Veikko Saksin yhdestoista kirja. Esityksessään Saksi käsitteli laajahkosti sotasyyllisyyteen liittyviä keskeisiä kysymyksiä: Toisena pääteemana olivat vaihtoehdot rehabilitaatio tai tuomioiden purkaminen.

Rehabilitaation osalta Saksi totesi, että se on puhdasta poliittista liturgiaa, jolla ei ole minkäänlaisia oikeudellisia vaikutuksia. Joten oikeusvaltion ainoaksi vaihtoehdoksi jää perustuslain vastaisten tuomioiden purkaminen. Erilliset sotasyyllisyys-sivut Veikko Saksin esitys on erillisenä tässä linkissä. Kaikki sotasyyllisyyteen tähtäävässä prosessissa esitetyt olennaiset muistiot, lausunnot ja lait on esitetty sivuilla Karjalan Kuvalehden sotasyyllisyys-sivut.

Julkaisutilaisuuden yleisö jäi aktiivisesti odottamaan Tossavaisen lakialoitteen käsittelyä Eduskunnassa. Sotasyyllisyys-sivut Veikko Saksi 3. Markus Lehtipuun kirjoitus vallan keskittymisestä. Valta on kaikki kaikessa, ja ihmismielen hallinnoiminen edellyttää globaalia vallankäyttöä. Vallan kahmimisessa ja meidän rivikansalaisten mielen ja ruumiin hallinnassa on tällä hetkellä käytössä ainakin.

Tarkastelu on vain yksi vaihtoehto monien joukossa. Mutta taustalla on oma realisminsa. Kuusi maailmanvaltaa imperiumia hallitsee suurta osaa maapallon pinta-alasta, kuusi uskontoa hallitsee ihmisten maailmankuvaa ja kuusi mediajättiä syöttää ihmisten mieliin yksipuolista propagandaa. Maailmaa on helppo hahmottaa, jos tarkastelee globalistien luomaa Yhdistyneitä Kansakuntia.

Mitkä kuusi kieltä ovat YK: Nämä kuusi kieltä edustavat kuutta maailmanvaltaa, joilla on pitkä imperialistinen historia ja jotka edelleen muodostavat kuusi todellista imperiumia: Angloamerikkalainen maailmanvalta on edelleen dominoiva. Se muodostaa kaksi jalkaa: Maailmanhegemoniasta kilpailtaessa Ranska hävisi kilpailun brittiläiselle maailmanvallalle, mutta oli aikanaan hyvä kakkonen. Ranskalla on edelleen valta suuressa osassa Afrikkaa sekä eri puolilla maailmaa. Maailman pinta-alasta huomattava osa kuuluu espanjankieliselle maailmalle.

Häikäilemätön maailmanvalloitus menestyi ennen muuta inkojen, mayojen ja muiden intiaaniheimojen alueella. Miekalla levitetty islam on arabikulttuurin vahvuuden osoitus. Arabivaltiot harjoittavat massiivista vallankäyttöä, hajautuneisuudestaan huolimatta. Maailman suurin valtio on myös maailman suurin imperiumi: Neuvostoliitto oli nolosta sekopäisyydestään huolimatta maailmanvalta ja aikansa ainoa globalistinen totalitäärinen hanke.

Se pyrki tosissaan ja suurpankkiirien myötävaikutuksella orjuuttamaan ihmiskunnan yhden maailmanhallinnon alle. Venäjä havittelee nyt Euraasian hegemoniaa, ja tekee sitä koko ajan kulissien takana. Maailman väririkkain maa on myös imperiumi, jota Tiibetin miehitys korostaa. Toistaiseksi Kiina muodostaa maailman imperiumien suurimman tekijän.

Ateistien ja kyynikkojen harmiksi uskonnot ylläpitävät edelleenkin valtaa koko ihmiskuntaan, paikoitellen vahvemmin kuin koskaan aiemmin. Toisaalta on esitetty teorioita, joiden mukaan ihmiskunta kulkee kohti maailmanhallintoa, jolla on vain yksi uskonto.

Toistaiseksi ihmiskuntaa hallitsee kuusi globaalia uskontoa: Ihmiskunnan vanhin elävä uskonto on luonut perustan lähes kaikelle: Juutalaisuus hallitsee Israelista käsin, mutta yhtä lailla maailman ainoan suurvallan kautta. Kristinusko on maailman levinnein uskonto ja juutalaisuuden muoto ei-juutalaisessa maailmassa.

Maailman vahvin poliittinen uskonto leviää nopeasti kaikkialle maailmaan. Joustamaton, paikoin väkivaltainen ja ihmisoikeuksia loukkaava uskonto aiheuttaa konflikteja kaikkialla, minne se leviää. Etelä-Aasian ikivanha kansanuskonto leviää länsimaissa filosofiana, ajatusmalleina ja maailmankuvana.

Uskonto ilman jumalaa on myös elimellinen osa länsimaista ajattelua. Väkivallaton ja trendikäs uskonto on mahdollisesti ihmiskunnan arvostetuin uskonnollinen ideologia. Kiinalaisperäinen uskonto etenee ihmiskunnan tietoisuudessa dualismina: Tämä on tietysti vain yksi arvio, ja samaa asiaa voi tarkastella monella eri tavalla.

Hyvä perusesitys median keskittymisestä on täällä. Kun media toimii harvoissa käsissä, se pystyy, niin halutessaan, muokkaamaan jopa koko ihmiskunnan tietoisuutta lyhyessä ajassa. Palaan aiheeseen myöhemmin, mutta mainittakoon esimerkiksi Lopulta syntyi tilanne, jossa kaikki viisi televisiokanavaa näytti täsmälleen samaa kuvaa Yhdysvalloissa.

Sanomattakin on selvää, että loput yli 6 miljardia ihmistä oli täsmälleen saman televisiokuvan äärellä. Kun media keskittyy, myös median valehtelu on mahdollista, ja valehtelu on valtaa. Universal Studios, Def Jam. Onko maailma jakautunut kuuteen imperiumiin ja näiden valtapiiriin, kuuteen uskontoon ja kuuteen mediajättiin? Voi olla, mutta mitä jos todellinen valta on sittenkin kulissien takana, jossakin aivan muualla?

Jospa kuuden wannabe-imperiumin yläpuolella on sittenkin vielä yksi imperiumi, joka ei sisälly listauksiimme? Tämä ei ole salaliittoteoria vaan keino hahmottaa maailman vallankäyttöä. Tiesitkö, että Windsorin kuningashuone on todellisuudessa saksalainen! Myös Venäjän tsaari olivat enimmäkseen saksalaisia! Maailman suurimpiin salaseuroihin kuuluvat vapaamuurarit käyttää todennäköisesti enemmän valtaa kuin yksikään muu yksittäinen valtakeskittymä.

Vapaamuurariuksella on vahvasti juuret Saksassa. Luther naulasi teesinsä Wittenbergissä kirkon oveen Saksassa. Protestanttinen etiikka on luonut pedantteja kansalaisia ja nostanut elintason maailman korkeimmalle tasolle Saksassa ja Pohjois-Euroopassa.

Ei ole sattumaa, että maailman ainoan supervallan vahvin väestöryhmä ja todellista valtaa pitävä ihmisryhmä on nimeltään WASP eli White Anglo-Saxon Protestant, joka tarkoittaa käytännössä saksalaistaustaisia ihmisiä. Euro voi olla katastrofi, mutta keskuspankki on Frankfurtissa. Saksan markka oli vuoteen maailman arvostetuin valuutta, ja nyt euro toimii Saksan markan jatkeena. Vaikka Saksaa on pommitettu, sitä miehitetään, sen alueita on kaapattu Venäjä, Puola , sitä on kupattu ja vihattu natsikortti , Saksa jatkaa Euroopan johtavana teollisuusvaltiona.

Kun natsit kukistuivat toisen maailmansodan lopulla, USA kuljetti lukuisia saksalaisia tiedemiehiä Saksasta Yhdysvaltoihin. On esitetty teorioita, että maailman ainoa supervalta on noussut maailman johtajaksi nimenomaan natsitiedemiesten osaamisen avulla. Lähiaikoina kerron, miten valtaa käytetään valehteluun, ja mitkä ovat maailmanhistorian 10 suurinta valhetta. Suomen Laillisuuspuolueen alustava yleisohjelma. Pienten ja keskisuurten yritysten asemaa on erityisesti tuettava.

Kyse on poliittisesta valinnasta. Liiallinen yksityistäminen ei ole hyväksi Suomelle. Tarvittaessa on kansallista omaisuutta, kuten vesi, maa kaivokset ja sähkö kansallistettava takaisin valtiolle. Puolue ajaa oikeuslaitoksessa vääryyttä kokeneiden ihmisten asiaa. Syrjäytyneitä nuoria, työttömiä, vanhuksia ja mielenterveyspotilaita on autettava riittävin resurssein. Toisaalta myöskään tahallista työn välttelyä ei tule hyväksyä. Jos liian hyvä työttömyysturva johtaa työn karttamiseen, vaikka sitä olisikin tarjolla, on mietittävä sitä, onko työttömyysturva liian hyvä.

Kommentteja, korjaus- ja lisäysehdotuksia yleisohjelmaan otetaan vastaan. L inkki perustettavan yhdistyksen alustaville nettisivuille. Uutta poliittista puoluetta, Suomen Laillisuuspuoluetta, edeltävän yhdistyksen perustava kokous on pian, 7. Kokeilin uutta yhdistystä varten yhtä kotisivupohjaa, jolle laitoin hiukan tekstiä. En tiedä, tuleeko juuri tämä sivusto olemaan se lopullinen, mutta katsotaan nyt, miten tämä toimii.

Kun yhdistys on perustettu, laitan tänne ja uusille sivuille yhdistyksen valittujen luottamushenkilöiden yhteystiedot sekä sen jälkeen kaikkea hyödyllistä tietoa ja poliittisia kirjoituksia ja kannanottoja. Jouko Pihon kirjoitus "Suomessa on kaksi turhaa puoluetta".

Syy turhuuteen on siinä, että molemmat ovat yhden asian puolueita, mitkä ovat mielestäni turhia puolueita jo määritelmän mukaan. Minun puolestani yhden asian puolueet voitaisiin kieltää. Jos joku haluaa ajaa yhtä asiaa, niin siihen riittää mielestäni järjestö. KD ajaa kristillisiä näkökulmia, vaikka on yrittänyt jo vuosia päästä eroon liiasta kristillisestä leimautumisesta pyrkien saamaan yleispuolueen hyväksyntää. Mutta kun KD on yleispuolue, niin KD: Sen takia KD onkin mukana kuuden puolueen sekasotkuhallituksessa, joka on johtamassa Suomea kohti tuhoa.

KD on ennen kaikkea turha puolue sen takia, että kristillisesti ajattelevia ihmisiä on kaikissa puolueissa. Sen takia on outoa, että yksi puolue ikään kuin omii kristillisen politiikan itselleen.

RKP on taasen jäänne Ruotsin vallan ajalta, jolloin Suomeen syntyi ruotsinkielinen yläluokka, joka pitää vieläkin kiinni etuoikeuksistaan, vaikka ruotsinkielistenkin pitäisi ymmärtää, että jo vuoteen Ruotsi ei ole ollut Suomen hallitsija. Nyt kuitenkin RKP esiintyy ikään kuin näin ei olisi, vaan elettäisiin edelleenkin Ruotsin vallan aikaa. Olen sitä mieltä, että turha ja kallis virallinen kaksikielisyys on lopetettava, koska lähes kaikki suomenruotsalaiset osaavat suomea.

Ja joka ei osaa, niin hävetköön sitä, että ei osaa synnyinmaansa pääkieltä. Totta kai pitää osata sen maan pääkieltä, missä on syntynyt, ja sitten pitää huolta myös omasta äidinkielestään. RKP on täysin turha puolue senkin takia, että ruotsinkielisiä vaikuttaa paljon muissakin puolueissa, sellaisia ruotsinkielisiä, joiden mielestä Suomessa pitää ottaa ensisijaisesti kantaa muihin poliittisiin kysymyksiin kuin vain kielikysymyksiin.

Minun perusteilla olevan puolueeni kanta on selvä: Suomen pitää pyrkiä eroon virallisesta ja kalliista kaksikielisyydestä. Mainittakoon vertailun vuoksi, että eivät Ruotsi jossa on paljon suomenkielisiä ja Suomen maakunta Ahvenanmaakaan ole kaksikielisiä vaan yksikielisesti ruotsinkielisiä. Sanon lopuksi vielä senkin, että RKP: Jos minä olen joskus muodostamassa Suomen hallitusta, RKP ei ole siinä mukana ikään kuin itsestään selvänä käenpoikasena, vaan ainoastaan asiapohjalta.

Antti Pesosen kirjoitus "Eurokriisin takausvastuita ei pidä maksaa". Olen samaa mieltä Pesosen kanssa. Suomen ei tule olla maksumiehenä, kun pankit ovat luotottaneet liikaa valtioita, jotka elävät yli varojensa eivätkä osaa edes kerätä veroja kansalaisiltaan.

Valtiot tehostakoot toimintojaan ja pankit kärsikööt omat tappionsa. Ei muiden munaukset kuulu suomalaisille veronmaksajille. Perusteilla oleva uusi puolue ajaa selvästi tätä ainoaa oikeaa linjaa Jouko Pihon kirjoitus "Päätös on tehty: Toisaalta olen miettinyt vakavasti Perussuomalaisiin liittymistä. Myös kolmas vaihtoehto on ollut mielessä, että minun paikkani ei olisi ollenkaan politiikassa, ainakaan aktiivisena toimijana.

Monien pohdintojen ja eri ihmisten kanssa käymieni keskustelujen jälkeen olen tullut tänään Eli uuden poliittisen puolueen perustaminen. Se tie on Suomen vapauden tie. Vapaus kansainvälisten pankkien, monikansallisten suuryhtiöiden ja Euroopan unionin Suomea ja sen ihmisiä vahingoittavasta valheellisesta politiikasta, joka johtaa työttömyyteen ja velkaorjuuteen. Sen takia Suomen on parasta erota eurosta ja EU: Se tie on myös suomalaisuuden tie, jossa Suomen valtion ensisijainen tehtävä on huolehtia omista kansalaisistaan.

Se tie on myös kansakunnan moraalisen ja hengellisen nousun tie. Lopuksi kaiken tulee johtaa laillisuuden ja oikeudenmukaisuuden lisääntymiseen kaikkea vääryyttä ja korruptiota vastaan. Hyvä veli —systeemi kuolkoon ja kuopattakoon.

Jos sinä haluat olla tässä uudessa puolueessa mukana jäsenenä, kannatuskorttien kerääjänä tai kuntavaalien ehdokkaana, niin ota minuun yhteyttä jouko. Puoluetta edeltävän rekisteröidyn yhdistyksen perustava kokous pidetään 2. Jos haluat tulla mukaan tekemään historiaa, niin soita minulle numeroon , niin puhutaan politiikkaa ja minä kerron sinulle kokouspaikan. Kuntavaaleilla on merkitystä, mutta ehdottomasti tärkein tavoitteemme on olla vuoden eduskuntavaaleissa Suomen suurin puolue.

Jussi Halla-ahon kirjoitus "Maahanmuuttajien työllistymisestä". Kannattaa lukea Jussi Halla-ahon viimeisin kirjoitus "Maahanmuuttajien työllistymisestä" osoitteessa http: Kyse ei ole ihonväristä eikä mistään muustakaan sellaisesta seikasta, vaan ilmeisesti asenteesta työhön.

Nepalit tekevät mielellään mitä tahansa töitä. Lääkäritkin voivat olla vaikka siivoojina, mutta jotkin muut kansallisuudet vierastavat itse työntekoa ja elävät mieluummin toisten kustannuksella.

Tämän sanominen ei ole rasismia vaan tilastoihin perustuva tosiasia. Totuus ei voi koskaan olla rasismia. Todettakoon tässä yhteydessä, että joillakin suomalaisilla nuorilla on myös epätervettä työn karttamista, kun halutaan mieluummin bailata ja vetää kaljaa kiduksiin kuin olla missään töissä, koska saahan sitä sossusta ja vanhemmilta rahaa.

Tällaiseen leväperäiseen sossun varassa elämiseen on puututtava, oli sitten kyseessä kantasuomalainen tai muualta muuttanut. Miksi työtätekevien olisi elätettävä yhä lisääntyvää määrää luuserilusmuilijoita? Olkoot ilman avustuksia, niin eiköhän työnteko ala pikku hiljaa kiinnostaa. Ja työtä vieroksuvat turvapaikkaturistit tulee palauttaa heti rajalla takaisin lähtömaahansa, ellei heillä ole osoittaa työpaikkaa.

Jussi Halla-ahon kantelu Julkisen Sanan Neuvostolle. Kirjoitus on poikinut ainakin kaksi yhteydenottoa Julkisen Sanan Neuvostoon. Toisen kantelun on tehnyt kansanedustaja Reijo Tossavainen ja toisen kansanedustaja Jussi Halla-aho. Tässä on seuraavaksi Jussi Halla-ahon kantelu, mistä käy ilmi, että Iltalehden Halla-ahoa koskevat väitteet ovat täysin perättömiä.

Iltalehti käsittelee pääkirjoituksessaan Norjan joukkomurhaa ja Breivikin aatteellisia yhteyksiä seuraavasti: Hän toimi Norjan "edistyspuolueessa" ja on maininnut oppi-isäkseen muun muassa Jussi Halla-ahon. Breivik ei ole kutsunut minua oppi-isäkseen eikä maininnut minua omissa kirjoituksissaan tai puheenvuoroissaan sanallakaan. Ennen joukkomurhaa Breivik julkaisi manifestin " - A European Declaration of Independence", joka on ladattavissa ja luettavissa useissa internet-osoitteissa.

Yli puolet manifestin tekstistä on copy-paste-metodilla kopioituja ja ilman lupaa julkaistuja tekstejä erilaisista englanninkielisistä blogeista.

Manifesti on ladattavissa mm. Kyse ei ole Breivikin omasta tekstistä vaan norjalaisen Fjordman-nimimerkin vuonna julkaistusta blogikirjoituksesta, jossa siteerataan omaa, niinikään vuonna julkaistua blogikirjoitustani. Kyseisessä tekstissä Fjordman kertoo tulleensa eräissä kysymyksissä samanlaisiin johtopäätöksiin kuin allekirjoittanut. Breivik on julkaissut Fjordmanin tekstin sellaisenaan omassa manifestissaan.

Kuten sanottua, Breivik ei siteeraa eikä mainitse minua omissa kirjoituksissaan tai puheenvuoroissaan sanallakaan. Mikään ei viittaa siihen, että hän olisi edes kuullut olemassaolostani. On huomattava, että Breivik toimitti manifestinsa sähköpostitse yli tuhannelle "eurooppalaiselle patriootille", mm.

Iltalehden pääkirjoituksessa esitetään valheellinen väite Breivikin aatteellisista kytköksistä allekirjoittaneeseen ja pyritään vierittämään moraalista vastuuta Norjan joukkomurhasta perussuomalaisille ja erityisesti puolueen "muukalaiskammoiselle siivelle". Erityisen suorasti tämä "vastuu" käy ilmi jutun kuvatekstistä: Lyhyet erottamiset eduskuntaryhmästä ovat parempi vitsi kuin "satiiri" hihanauhoista.

Viha huipentui Norjan joukkomurhassa, josta käydään nyt oikeutta. Journalistin velvollisuus on pyrkiä totuudenmukaiseen tiedonvälitykseen. Yleisön on voitava erottaa tosiasiat mielipiteistä ja sepitteellisestä aineistosta.

Antti Pesosen kirjoitus rakenteellisesta korruptiosta. Suomi on ollut vähiten korruptoituneiden maiden joukossa. Kuten muissakin mittauksissa, mittauksen tulos riippuu tässäkin tapauksessa siitä, mitä mitataan ja miten. Kansainvälisten yritysten kannalta haitallista korruptiota on se, mikä haittaa liiketoimintaa. Sellaista on vaikkapa virkamiesten lahjominen. Sen sijaan rakenteellinen korruptio voi olla jopa hyödyksi liiketoimille. Rakenteellista korruptiota on lakien ja säädösten venyttäminen joidenkin eduksi tai vallan, asemien ja julkisten varojen jakaminen esim.

Transparencyn korruptiomittaus ei tunnista rakenteellista korruptiota. Suomen lakikaan ei sitä kiellä. Rakenteellinen korruptio on siis ainakin suurelta osin laillista. Suomen poliittinen järjestelmä on rakenteellisen korruption läpitunkema. Valtapuolueiden käytössä ovat puoluetuki, puoluekuri ja poliittiset virkanimitykset. Kuvaa täydentää julkisten varojen jakaminen valtapuolueiden järjestöille ja median hallinta. Se on tarkoittanut, että avointa julkista keskustelua ei ole käyty niistä asioista, jotka ovat vallanpitäjille kiusallisimpia.

Näemme nyt, että elinkeinoelämän järjestöt ja yritykset rahoittavat valtapuolueita merkittävästi. Kansanedustajien lukumäärän mukaan maksettava, nyt noin 40 miljoonan euron vuotuinen puoluetuki on kylläkin tehnyt valtapuolueet riippumattomiksi kansalaisista.

Valtapuolueet voivat ostaa äänet vaaleissa äänestäjien maksamilla verorahoilla. Tätä helpottaa, että samat puolueet hallitsevat suurta osaa mediasta. Puoluekuri on vielä varmistamassa, että valitut edustajat varmasti toimivat kuten hyväveliverkostot haluavat. Vaikka Suomen perustuslain 29 § selkeästi kieltää puoluekurin, valtapuolueet määräävät yleisesti miten kansalaisten vaaleissa valitseman edustajan on eduskunnassa äänestettävä.

Uutiskynnyksen ylittää äänestys, jossa kansanedustaja voi äänestää miten haluaa. Rakenteellinen korruptio selittää Suomen nykytilan. Se selittää, miksi on tehty ja tehdään kansalaisten enemmistön tahdon vastaisia päätöksiä ja miten on mahdollista, että sellaisia voidaan tehdä. Kansalaisten enemmistön tahdon vastaisista päätöksistä esimerkiksi käy kolme asiakokonaisuutta.

Eriarvoisuutta lisäävä politiikka, vallan siirtäminen Suomesta EU: Kansalaisten tahto ei ratkaise poliittisten päätösten sisältöä, koska vallanpitäjät samaistuvat enemmän taloudelliseen eliittiin kuin äänestäjiinsä.

Kansalaisten enemmistön tahdon vastaisia päätöksiä on mahdollista tehdä, koska päättäjät eivät ole riippuvaisia äänestäjistään, vaan ovat luoneet systeemin, joka voi hallita julkisuutta ja ostaa äänet vaaleissa. Tällainen demokratian, kansanvallan rappio kestää aikansa. On luultavaa ja toivottavaa, että monilla suomalaisilla on mielikuva toisenlaisesta politiikasta.

Aidommasta demokratiasta, joka pyrkii avoimen julkisen keskustelun kautta löytämään kestäviä ratkaisuja yhteiskunnallisiin ongelmiin.

Ja joka aidosti kuuntelee kansalaisia. Laillisuuden lisäksi on kysyttävä mikä on oikein ja mikä väärin. Ja kenen ehdoilla ja keiden hyväksi päätöksiä tehdään. Jouko Pihon kirjoitus "Tutkin budjettia: Aloin eilen lukea mielenkiintoista kirjaa, Suomen valtion tämän vuoden tulo- ja menoarviota eli budjettikirjaa. Yli sivuisen teoksen virallinen nimi on "Asiakirjayhdistelmä vuoden talousarviosta". Olen vasta kirjan alkupuolella, mutta jo nyt olen saanut monia ideoita Suomen valtion taloustilanteen tasapainoittamiseksi.

Nämä ajatukseni ovat yksittäistä pohdiskeluani ja vain minun omia tuumailujani. Budjetti on tänä vuonna reippaasti alijäämäinen, joten Suomen valtio joutuu nettolainaamaan 7 euroa eli yli 7 miljardia euroa, jotta tulot ja menot saadaan tasapainoon.

Pitemmän päälle tällainen velaksi eläminen on tuhoisaa. Tulen jossain vaiheessa laatimaan tarkemman budjettiehdotuksen uutta poliittista ajattelua varten, mutta ajattelin tuoda julkisuuteen jo tässä vaiheessa muutamia ajatuksiani. Keskityn tässä vaiheessa menopuoleen, koska en ole vielä perehtynyt tuloihin, kuten lähinnä erilaisiin veroihin.

Sekin tulee olemaan kiintoisa haaste miettiä, miten valtion tuloja voitaisiin lisätä, mutta nyt siis muutamia ideoitani menoleikkauksista. Jouko Pihon ehdottama valtion menojen säästölista. Poliittisen toiminnan avustaminen eli puoluetuki 34 Sotilaallinen kriisinhallinta kalusto ja hallinta 63 Lähialueyhteistyö eli lähinnä Venäjän tukeminen 6 Kansainvälinen kehitysyhteistyö eli kehitysapu Jo tämän ehdotukseni pohjalta Suomen valtio säästäisi joka vuosi yli 1,5 miljardia euroa.

Mutta tässä oli mukana vain muutamia kohtia. Kun luen budjetin tarkemmin läpi, uskon, että monin paikoin löytyy lisää säästökohteita. Ei välttämättä näin radikaalisti, että joidenkin asioiden rahoittaminen lopetetaan kokonaan, mutta siten, että menoja voidaan huomattavasti pienentää monilla aloilla, joilla on vain totuttu tuttuihin rahoihin, että ne tulevat kuin manulle illallinen, kun on aina ennenkin niin tehty.

Tämä koskee ennen kaikkea kaikenlaisia tukia. Tämän lisäksi on vielä tuotava esille se mahdollisuus, että jos turhasta virallisesta kaksikielisyydestä luovuttaisiin ja siirryttäisiin Ahvenanmaan maakunnan malliin, että manner-Suomessakin olisi vain yksi virallinen kieli kuten Ahvenanmaalla, niin siitä uudistuksesta koituvat säästöt voisivat olla lopulta melkoisen mittavia.

Tähän liittyen myös liiallisen byrokratian eli osittain liiallisen virkamieskunnan supistaminen voisi olla paikallaan ja tuoda suuria säästöjä. Eli turhat virkamiehet mieluummin tuottavaan työhön. Nämä menoleikkausehdotukseni ovat poliittinen kannanottoni. En halua Suomen valtion syytävän rahaa sellaisiin menoihin, jotka eivät kuulu Suomen valtiolle.

Haluan lisäksi sitä, että Suomen valtio kohdentaa varansa suomalaisten elinolojen parantamiseen. Suomen valtion tehtävä on pitää ensisijaisesti huolta omista kansalaisistaan. Kun tutkin lisää tätä aihealuetta, niin tulopuolella löytyy varmaan myös monia mielenkiintoisia asioita.

Mutta siitä ja muista veroasioista enemmän seuraavassa kirjoituksessani. Sanottakoon vielä yhteenvetona, että olen sitä mieltä, että seuraavat asiat tulee lopettaa kokonaan, ja jos niin tehdään, säästöt ovat vuodessa yli 1,5 miljardia euroa.

Suomen tulee luopua puoluetuesta, koska jos puolue ei pysty itse hoitamaan varainhankintaansa, sitä ei tarvitse olla olemassa. Suomen tulee luopua kansainvälisestä kriisinhallinnasta.

Muiden maiden monimutkaiset kiistat eivät kuulu suomalaisille. Eli Suomi pois Afganistanista. Suomen on lopetettava lähialueyhteistyö eli rikkaan Venäjän tukeminen. Järjestöt voivat jatkaa avun antamista, jos haluavat. Suomen on lopetettava kehitysavun antaminen, koska se on tehotonta ja passivoivaa. Lisäksi osa varoista valuu vääriin taskuihin, korruptioon, hallitsevalle luokalle ja rikollisille, mikä on suomalaisten veronmaksajien rahojen paheksuttavaa väärinkäyttöä.

Mutta se jatkuu ja jatkuu, paitsi jos nykyisen muotoinen kehitysapu lopetetaan. Järjestöt ja kirkot voivat jatkaa avun antamista, jos haluavat. Suomen on lopetettava nykyisen kaltainen humanitaarinen maahanmuutto, jossa liian moni Suomeen pyrkivä on elintasopakolainen eli sellainen, joka pyrkii Suomeen kohottaakseen omaa elintasoaan suomalaisen sosiaaliturvan avulla.

Hädänalaisia on parempi auttaa heidän omassa maassaan. Samoin on yritettävä vaikuttaa näiden maiden hallituksiin, että he pitäisivät huolta omista kansalaisistaan. Se ei ole Suomen tehtävä. Suomeen voi edelleen muuttaa pysyvästi muualta tulleita, mutta vain siinä tapauksessa, että he pystyvät elättämään itsensä ja perheensä. Suomella ei ole velvoitetta elättää muualta tulleita.

Eli Fazerit, Serlachiukset, Sinebrycoffit, Finlaysonit ja heidän kaltaisensa työtä tekevät ja muillekin työtä tarjoavat ulkomaalaiset ovat tervetulleita Suomeen, mutta eivät ne, jotka eivät aiokaan tehdä työtä, vaan haluavat elää vain Suomen avokätisen sosiaaliturvan varassa. Suomen on lopetettava rasistisen Ahvenanmaan tukeminen. Koska ahvenanmaalaiset haluavat olla Suomessa ruotsinkielisiä niin, että Suomen Ahvenanmaassa suomenkielisillä ei ole samoja oikeuksia, niin tälle autonomiselle saarelle on turhaa syytää mitään rahoja suomalaisten veronmaksajien kukkarosta.

Naimista seksityttö lappeenranta joytube hevos elokuvat fi appiukko nai naista videot morsia nussii turpea pillu. Kokeile eri nopeuksia ja painetta. Kommentointi on avoinna klo 7 - Suomi pillu kuvia vanha mummu itsetyydytys tekniikat mr. Suomalaista sormeilua k18 seksi kyrpä video. Naiset nussii miestä teinipillu tuki. Ilmaiset aikuis pornoa tytöt kuvia siskon nussimists.

Olen lukenut eturauhasen hieronnan hyvistä vaikutuksista ja tahtoisin yllättää mieheni tekemällä tuon hänelle. Pane keskisormi persereikään ja hiero siellä yläreunaa niin kyrpä nousee ja kohta lasti lentää. Yhdyntä Kuvia alaston kuvat ylilauta kuvia naisten imetys yotub koti vilmiä alsti sexivälineet tee itse alastonsuomi omalle äidille tekokulli pillussa.

Facebook Twitter WhatsApp Tykkää. Hieronta Taulukko Handjob kanssa alushousut Sex And rentoutuminen - Koralina Kaipaisi kyllä useamminkin tällaista kosketusta, vaikka seksi toki on hyvää muutenkin ;   shobo suomi.

Kun on suomen paras tekokulli. Painele eturauhasta orgasmin aikana samassa rytmissä kuin peräaukkokin supistelee Ilmaisia eroottisia filmejä kännipano väkisin anaaliin panin kaveria siskon tube porno.

Nude massage milf miehen orgasmi Harmaa talous ja veronkierto on saatava kuriin. Sex kamerat Tytöt odottavat sinua Erotiikkapelit Chat. Tuo ei kuitenkaan siis koske Suomea, koska Jutta neuvotteli meille hyvän diilin ja Suomi maksaa peruspääomansa kerralla. Tilaisuuden jälkeen Seppänen tuli Viinasen luokse ja kertoi hiljaisella äänellä, että hän sairastaa samaa Parkinsonin tautia, jota tiesi Viinasenkin sairastavan.

: Seksi tube alastonkuvat homoseksuaaliseen

Seksi tube alastonkuvat homoseksuaaliseen Nämä kaikki vaihtoehdot löytyvät Raamatusta! Juurikkala ehdotti, että talletukset ja sijoitukset tulisi pitää erillään siten, että talletukset ovat todellakin talletuksia eikä niitä sijoiteta mihinkään. Valmisteluja on tehty yli vuoden, ja yhteistyötä on tehty eri arabimaiden muslimiveljeskuntien ja eurooppalaisten aktivistien kesken. Kun yhdistys on perustettu, laitan tänne ja uusille sivuille yhdistyksen valittujen luottamushenkilöiden yhteystiedot sekä sen jälkeen kaikkea hyödyllistä tietoa ja poliittisia kirjoituksia ja kannanottoja. Puolue haluaa rohkaista yrittämistä ja oma-aloitteellisuutta. Hinnoittelu perustuu vyöhykemäärään, seksi tube alastonkuvat homoseksuaaliseen, joille matkat ulottuvat. Yhdyntä Kuvia alaston kuvat ylilauta kuvia naisten imetys yotub koti vilmiä alsti sexivälineet tee itse alastonsuomi omalle seksi gay deitit chat naiset tekokulli pillussa.
Pk homo seuraa anime porn 579
Mies ottaa suihin homo alapään sheivaus Docventures whores glory nainen ja seksi Suomalaista sormeilua k18 seksi kyrpä video. Kun tutkin lisää tätä aihealuetta, niin tulopuolella löytyy varmaan myös monia mielenkiintoisia asioita. Sinne omalla ajallaan, ilman palkkaa, kirjoittavat suomalaiset yksilöt ovat alusta alkaen olleet sankareita. Live cams are. Ilmoittautumisia toivotaan mahdollisimman pian, viimeistään 6. Missä olemme aikaisemmin olleet?

Thai hieronta imatra homo fleshlight hinta

Kuten muutkin rahoituslaitoksetEVM toimii oman pääoman varassa, toisin kuin ERVV, joka toimii jäsenvaltioidensa takaamien lainojen turvin. Mobiili luukku hot girls tampere Joka vuosi yli sihteeriopisto turku pillu seuraa. Joillain oli yli sata. Suomen tulee harjoittaa puolueettomuuspolitiikkaa ja pyrkiä olemaan kansainvälisten ja varsinkin suurvaltojen ristiriitojen ulkopuolella. Useimmat yleishyödylliset rahoittajat sijoittavat. Ja lähteenä on siis käytetty hallituksen esitystä, joka löytyy täältä http: Omaisille ja lapsille ovat humalikot todella raskasta ja vahingollista seuraa!

Seksiseuraa vantaa halpoja hotelleja helsingissä homoseksuaaliseen

Seksi tube alastonkuvat homoseksuaaliseen