13 vuotiaan kalu homo teen kalu

13 vuotiaan kalu homo teen kalu

Täs omat Poika 13v 14cm Nolointa alasti. Olin uimahallissa suihkuosaston wc runkkaamas. Sitä testattiin tosi monta kertaa. Sit tajusin että sielt oli ihan pakko lähtee pois. Stondis ei sit tietty loppunu vaan pysy ja suureni. Uikkarit ei ollu tietty vessas mukana. Avasin siinä oven ja peittelin sitä 14cm penistä.

Menin hakee uikkareita, jotka tietty oli suihkuosaston toisella puolella. Siin oli mun ikäsiäki jotka katteli ja nauroi. Etsi Toggle navigation Valikko. Keskustelu24 Nuoret Keho muna kutistuu kun menen kavereiden kanssa saunaan muna kutistuu kun menen kavereiden kanssa saunaan kaikkinimetonvarattu Outoja paikkoja runkata Kertokaa outoja paikkoja mis ootte runkannu.

Peniksen koko Eli siis mun penis on levos 9 cm Jäykkänä 14cm ja ympärys on 13 cm onko liian iso? Gallup pojille ja tytöille 1.

Suotta välttelet muiden kanssa saunomista.. Joillakin kasvaa enemmän ja joillakin vähemmän, joillakin on iso lepotilassa ja joillakin pieni. Mietiskele suihkussa ja saunassa jotain muuta kun omaa munaa..

Peniksesi koko on aivan normaali. Itselläni on pieni lepotilassa mutta keskivertoa suurempi stondiksessa. Kääntyy myös hieman oikealle ja alaspäin. Mutta mun muna on ihan ryppyinen ja kärki on ihan sininen. Ainii ei mulla oo munaa. Se tarkoittaa että et ole homo, huolestuttavaa olisi jos se kasvaisi poikien kanssa saunassa. Tykkään silti vaan pojista. Mutta luultavasti kasvaa vielä Miten se voi pienentyä, eikö se yleensä kun on poikien kanssa saunassa niin se kasvaa kun se jäykistyy.

Mulla ainakin 5cm pippeli jäykistyy kun oon kaverin luona saunassa. Iha vitun pieni mul o 17 ja samanikänen nauraisin varmaa heti saunomisen jälkee su munalle. Ylläpito on poistanut tästä viestin sääntöjen vastaisena.

En oikein ymmärrä tota jatkuvaa vittuiluja niitä kohtaan joilla on pienempi kyrpä kuin itsellä. EN koskaan halua toista jätkää halventaa ja sen itsetuntoa alentaa jollain noin turhalla jutulla. Sinä "kaikkinimetonvarattu" tulet hiton hyvin toimeen peniksesi kanssa. Se on vain yksi tie onneen. Tyttö arvostaa sittenkin Sinussa paljon jotain muuta kuin muutamia senttejä haaroissasi.

Luoja on varustanut minut hyvällä keskikoolla 5 x 16 , joten ei minulla ole ongelmia sen suhteen. Joskus vain olen katunut sitä jälkeenpäin, etten ole aina osannut sitä käyttää riittävän taitavasti, joten opettele Sinä se taito. Niin,turha se on munan pituutta syyttää. Pilkkaatte ja haukuttu sitä. Teillä on itsellä kaikki,isällä bemu,ja äidillä bemu kauppakassina.

Itsellä pikku kasvamaan alkava kikkelin. Mitäs isolla tekee jos ei seiso parempi on pieni ja vikkelä. Eikö se olisi huolen aihe, jos alkaa seisomaan, kun et ole homo tai homopoikien kanssa. Uskon et siellä partioporukassa, kun on useita poikia saunassa, niin jollain peräti seisoo ja usealla on puolijäykkänä.

Kuinka pieneksi sulla menee? Minulla usein vähän jäykistyy ja olen nähnyt luokkalaisilla täydessä seisokissa ja silloin alkaa toisillakin seisomaan. Erektiossa penis tulee paksummaksi, kovenee ja pitenee. Peniksessä on kolme erilaista paisuvaiskudosta ja ne täyttyvät verellä, mikä aiheuttaa peniksen jäykistymisen.

Erektio voi johtua esimerkiksi seksuaalisesta kiihottumisesta, mutta se ei aina tarkoita sitä. Myös klitoris erektoituu, eli paisuu ja kasvaa suuremmaksi kiihottumisen myötä. Erektiot ovat luonnollinen osa kehon toimintaa ja niitä voi tulla milloin tahansa.

Lapset ja sikiötkin saavat erektioita, mutta useimmat kiinnittävät siihen huomiota vasta murrosiän aikana, kun seksuaalinen halu alkaa syntyä. Voit lukea lisää murrosiästä tästä. Erektioita voi tulla useita vuorokauden aikana, päivällä ja yöllä. Yön viimeistä erektiota kutsutaan niin sanotuksi aamuerektioksi, joka usein voi johtua myös virtsaamisen tarpeen tuomasta paineesta. Peniksen juuren molemmilla puolilla hiukan eturauhasen alapuolella sijaitsevista Cowperin rauhasista erittyy kiihottumisen yhteydessä muutama tippa kirkasta eritettä.

Näitä tippoja kutsutaan usein puhekielessä touhutipoiksi ja niiden tehtävänä on toimia liukasteena ja helpottaa peniksen liukumista yhdynnässä ja sooloseksissä sekä siemennesteen liikkumista. Touhutipat voivat näyttää joskus hieman sameilta, mikä johtuu yleensä siitä, että eritteen seassa on myös siemennestettä. Erektion voi saada lähes missä tilanteessa vain. Usein erektio liitetään siihen, että on seksuaalisesti kiihottunut.

Erektio ei ole aina merkki seksuaalisesta halukkuudesta eikä siihen tarvitse joka kerta reagoida esimerkiksi sooloseksillä.

Joskus erektio voi tulla hankalassa paikassa ja se voi tuntua epämiellyttävältä tai kiusalliselta. Iän myötä erektion hallinta helpottuu. Jos erektion saaminen häiritsee, voi erektion peittämiseen halutessaan myös vaikuttaa esimerkiksi housu- ja bokserivalinnoilla. Erektiossa penis voi kääntyä mihin suuntaan vain; ylös, alas, vasemmalle tai oikealle tai se voi olla mutkikas.

Jokaisen erektio on luonnollinen ja omanlaisensa. Erektion, ja ylipäätään peniksen tai kivesten muodossa tai koossa ei ole olemassa niin sanottua yhtä normaalia.

Myös erektion kovuus vaihtelee. Voit lukea lisää peniksestä täältä. Erektioon vaikuttaa jännittäminen, väsymys, stressi, alkoholi, kipu ja moni muu asia. Jos erektio ei synnykään silloin kun haluaisi, ei kannata heti huolestua. Jokainen kokee joskus erektiovaikeuksia kumppanin kanssa seksiä harrastaessa ja se on aivan luonnollista. Liika jännitys seksin aikana voi saada erektion lopahtamaan.

Silloin kannattaa jutella yhdessä kumppanin kanssa, ja kertoa, jos esimerkiksi jännittää tai kokee suorituspaineita seksiin liittyen. Se, ettei saa erektiota ei tee kenestäkään huonoa kumppania. Seksiin ei aina tarvitse erektiota, sillä seksi on paljon muutakin kuin yhdyntää. Monet nauttivat esimerkiksi hyväily- tai suuseksistä jopa enemmän kuin yhdyntäseksistä.

Jos erektioon liittyvät vaivat jatkuvat pitkään tai häiritsevät toistuvasti, on hyvä olla yhteydessä lääkäriin tai seksuaalineuvojaan tai -terapeuttiin.

Lääkäri voi tutkia onko erektiohäiriön taustalla esimerkiksi verenkiertoperäinen, hormoniperäinen tai psykologinen syy.

Erektiohäiriö ei ole sairaus, vaan se on aina oire jostakin. Sooloseksi, runkkaaminen, sormettaminen, tumputtaminen, hanskaan veto, eli itsetyydyttäminen on erinomainen tapa tutustua omaan kehoon ja seksuaalisuuteen sekä nauttia siitä. Sooloseksin aikana keho rentoutuu ja vapautuu mielihyvähormoneja. Sooloseksin aloittamiselle tai lopettamiselle ei ole mitään ikärajaa vaan jokaisella on oikeus nauttia omasta kehostaan iästä riippumatta. Pienten lasten itsetyydytystä kutsutaan unnuttamiseksi ja lisää aiheesta voi lukea täältä.

Itsetyydytyksen apuna ja tehosteena voi käyttää liukuvoidetta tai jotakin muuta liukastetta, kuten öljyjä. Myös seksikaupoissa myytävät vibraattorit, tekovaginat, tapit, tekoanukset ja muut lelut voivat olla osa sooloseksiä.

Lue seksivälineistä lisää täältä. Vartalon eri kohtia voi hyväillä suihkulla ja kokeilla, miltä eri lämpötilat ja paineet tuntuvat. Sooloseksiin voi liittyä myös kehon hyväileminen omin käsin esimerkiksi rinnoista, nänneistä tai reisien sisäpinnoilta. Mikä tahansa kehon kohta voi reagoida kosketukseen ja tuottaa nautintoa. On ihan sallittua ja tavallistakin harrastaa sooloseksiä vaikka joka päivä ja useammankin kerran päivässä, kunhan se ei aiheuta kipua, eikä häiritse arkielämän puuhia.

Täältä voi lukea sooloileeko sopivasti. Intiimialue ja kädet on hyvä pitää puhtaana ja muistaa pestä huolellisesti aina ennen ja jälkeen sooloseksin. Suoraan emättimen tai terskan limakalvoille ei ole hyvä suihkuttaa liian kuumaa vettä eikä käyttää hajustettuja saippuoita tai geelejä. Huolellinen ja säännöllinen vesipesu riittää hyvin. Lisäksi kaikki seksissä käytettävät esineet voi pestä miedolla saippuavedellä ja tarvittaessa harjaamalla pehmeällä harjalla.

Pehmeästä muovista tai silikonista valmistettujen lelujen puhdistuksessa kannattaa olla varovainen, ettei riko tai naarmuta pintaa. Käteen vetämisellä tarkoitetaan yleensä peniksen esinahan? Käteen vetämisen tapoja on erilaisia. Esinahkaa voi liikuttaa terskan ylitse tai pyöritellä sormin peniksen ympärillä. Lue lisää esinahasta täältä! Koko penistä tai vain sen kärkeä eli terskaa voi hieroa, puristaa tai taputtaa.

Jotkut nauttivat peniksen hankaamisesta lattiaa tai vaikkapa tyynyä vasten. Samalla voi kosketella nännejä, kiveksiä, peräaukon seutua tai jotakin muuta kehon kosketusherkkää osaa. Usein sooloseksi kulminoituu orgasmiin. Kuitenkaan orgasmi ja siemensyöksy eivät kulje aina käsi kädessä: Lue orgasmista lisää täältä.

Jos penis on ympärileikattu eli peniksen esinahka on poistettu, voi itsetyydytystä kokeilla edellä mainittuja tekniikoita soveltamalla. Kannattaa tutkia, mikä tuntuu itsestä hyvältä. Ympärileikatun peniksen kohdalla liukasteen käyttö on erityisen suositeltavaa, sillä se parantaa luistoa, lisää peniksen tuntoherkkyyttä, vähentää hankausta ja kosteuttaa peniksen ihoa.

Silikonipohjainen liukuvoide voi ärsyttää ympärileikatun peniksen arpea, kannattaa siis valita vesipohjainen liukaste. Eräs hyvä vaihtoehto on myös apteekista saatava hajusteeton Ceridal-voide. Vaginan ympärileikkauksesta voi lukea lisää Ihmisoikeusliiton sivuilta. Kun sooloseksistä puhutaan sormettamisena, tarkoitetaan sillä yleensä emättimen, klitoriksen, häpyhuulien ja joskus myös peräaukon hyväilemistä käsin.

Tapoja sormettaa on hyvin monenlaisia: Lue g-pisteestä lisää täältä. Klitorista voi hyväillä sormilla esimerkiksi painamalla, edestakaisella tai pyörivällä liikkeellä joko sen vierestä tai päältä. Kannattaa kokeilla eri liikkeitä ja voimakkuuksia, ja tutkia, mikä tuntuu hyvälle. On myös suositeltavaa tutustua omaan vaginansa peilin kanssa, sillä sen tunteminen parantaa tietoisuutta siitä, mikä tuntuu hyvältä ja missä. Sormettamisen lisäksi pimppiä voi esimerkiksi suihkuttaa vedellä.

Voi kokeilla miltä eri lämpötilat ja paine tuntuvat. Myös hankaaminen tyynyä tai peittoa vasten voi tuntua joistakin hyvältä. Monet harjoittavat sooloseksiä työntämällä erilaisia esineitä emättimeen. On mahdollista kokeilla esimerkiksi dildoa eli hieromasauvaa tai jotakin muunlaista seksilelua, kurkkua, banaania, sähköhammasharjaa, tai kynttilää.

Kannattaa varmistaa, että esine on puhdas ja pesty, eikä siinä ole teräviä reunoja, saumoja tai rosoisia kohtia. Kannattaa aina kokeilla aluksi jollakin pienemmällä esineellä ja sitten vasta suuremmalla. Tärkeintä on kuunnella kehon tuntemuksia ja nauttia. Kondomia on suositeltavaa käyttää silloin, kun esineiden puhtaudesta ei ole täyttä varmuutta mm. Kondomia on hyvä käyttää, jos samalla esineellä leikkii useampi henkilö.

Jotkut käyttävät esineiden kanssa liukuvoiteita tai öljyjä. Niiden käyttäminen on usein makuasia, mutta liukuvoiteita kannattaa käyttää, jos esine aiheuttaa epämukavaa hankausta tai liukuu huonosti. Sooloseksi voi sisältää myös peräaukon hyväilemistä sormin tai jollakin esineellä. Peräaukko on hyvin erogeeninen alue. Se on hermotukseltaan sukuelinten kaltainen ja peräaukkoa ympäröivät lihakset ovat yhteydessä sukuelimiin. Tapoja sormettaa peräaukkoa on hyvin monenlaisia: Sormettamista voi kokeilla erilaisin liikkein esim.

Peräaukon alueella ei ole lainkaan luonnollista liukastetta, joten liukuvoiteen käyttö on ehdottoman tärkeää.

Peräaukkoon voi työntää sormen lisäksi esimerkiksi anustapin, joka on erityisesti peppuleikkeihin tarkoitettu seksilelu. Mikäli esineestä menettää otteen, pystyy sen vetämään pois stopperin avulla. Esimerkiksi anustappeja, joissa on stopperi, saa nettikaupoista tai erotiikkaliikkeistä. Anaalitappeja ja — helmiä löytyy useita eri kokoja ja materiaaleja. Alussa kannattaa edetä pienemmästä isompaan. Pumpattavissa malleissa kokoa voi säätää mielensä mukaisesti.

Pehmeä ja joustava materiaali voi ainakin aluksi tuntua miellyttävämmältä kuin kovamuovista valmistettu. Kannattaa kokeilla, mikä tuntuu itsestä mukavimmalta.

Mikäli käytät samaa esinettä sekä emättimen että peräaukon hyväilyyn, on se syytä pestä välissä tai vaihtaa uusi kondomi sen päälle. Lue lisää peppuseksistä täältä. Mistä sellainen johtuu, että seksissä tuntuu paljon paremmalta kuin käteenvetäessä?

Monethan sanoo, että itse tekemällä tietää parhaiten mistä tykkää ja sen takia yksin tuntuu parhaimmalta. Entä sellainen vaihtelu, kun joskus siemensyöksyssä tulee monta roiskahdusta ja paljon, joskus taas vain yhden kerran valuen? Sitten on vielä sellainen asia, että mikä on pippelissä menevä juova päässä ja varressa, onko sellainen normaalia?

Mietit, mistä johtuu, että seksissä tuntuu paremmalta, kuin käteenvetäessä. Käteen vetäminen eli sooloseksikin on seksiä, mutta kysymykselläsi varmaankin pohdit seksiä kumppanin kanssa. Erilaiset seksin harrastamisen muodot, seksikumppanit ja tilanteet tuovat erilaisia aistimuksia ja kokemuksia. Seksimieltymykset ovat aina yksilöllisiä ja voivat muuttua esimerkiksi iän tai elämäntilanteen myötä.

Toisen ihmisen kosketus tuntuu kehossamme erilaiselta kuin esimerkiksi fantasiointi tai oma kosketus. Jollekulle kiihottuminen kumppanin kanssa on voimakkaampaa, toinen pitää eniten sooloseksistä ja kolmas nauttii molemmista yhtä lailla.

Jokainen nauttimisen tapa on ihan yhtä hieno. Mukavaa, että olet päässyt tutkailemaan, mistä pidät. Pohdit myös, mistä johtuvat vaihtelut siemensyöksyssä. On yleistä, että siemensyöksy purkautuu välillä eri tavalla. Tähän liittyy yleensä oma kiihottuneisuuden tila ja esimerkiksi se, kuinka paljon edellisestä siemensyöksystä on kulunut aikaa. Lisätietoja siemensyöksystä löydät täältä. Lisäksi halusit tietää, onko pippelissäsi oleva juova normaali.

Peniksen alapuolella näkyvä juova on niin kutsuttu keskiviiva, jonka väri saattaa poiketa ympäröivästä ihosta. Keskiviiva jatkuu peniksen kärjestä aina kivespussiin saakka. Juova on siis täysin normaali. Pohdit, onko pojan penikselle hyväksi, että tyttö antaa sille suuseksiä. Suuseksi antaa usein todella suurta nautintoa. Mielihyvän kokeminen on taas tärkeää ihmisen kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin kannalta. Fysiologisesti säännöllinen seksi tai sukuelinten muu tyydyttäminen on hyväksi peniksen terveydelle ja pienentää esimerkiksi sydäninfarktin riskiä.

Mitään haittaa ei siis suuseksin antamisesta miehelle ole, kunhan molemmat osapuolet ovat siihen halukkaita. Hei olen 14 poika ja penikseni on noin 17cm ja aika paksu. Onko se liian iso tai niinku saako sitä naisen suuhun kokonaan ja sattuuko jos laittaa pilluun?

Olen runkannu melkein joka päivä jta pari Olen runkannu melkein joka päivä jta pari vuotta eikä haittaa muuta elämää yms niin alan vähän kyllästyä omaan käteen.. Mietit, onko peniksesi liian iso mahtuakseen kokonaan naisen suuhun ja sattuuko sen laittaminen pilluun. Mukavaa, että otat huomioon mahdollisia epämukavuustekijöitä liittyen seksiin.

Naisen emätin on melko elastinen ja mukautuva. Seksuaalisesti kiihottuneessa tilassa emättimen verenkierto vilkastuu ja sen tilavuus ja pituus kasvaa. Lisäksi emättimen seinämistä tihkuu läpi nestettä, joka liukastaa emättimen sisäpintaa.

Jos nainen on tarpeeksi kiihottunut ja tuntee olonsa mukavaksi, ei peniksen suurikokoisuus yleensä ole ongelma. Jokainen nainen on rakenteellisesti erilainen, joten jos miehellä on erityisen pitkä penis, saattaa jotkut asennot tuntua joistakin kivuliailta. Kipu johtuu yleensä siitä, että penis yltää emättimeen työntymisen aikana niin syvälle, että osuu kohtuun. Jos kumpikaan ei ole vielä kovin kokenut seksin saralla, kannattaa edetä rauhallisesti ja käyttää apuna esimerkiksi liukuvoidetta.

. Erektio, stondis, seisokki, ylösnousemus, järdis, staijari, teltta pystyssä…. Erektio Erektio, stondis, seisokki, ylösnousemus, järdis, staijari, teltta pystyssä… Erektion biologinen tehtävä on mahdollistaa yhdyntä. Kaikkien oman eturauhasen lypsäminen kokoomateos in koko version Erektion voi saada lähes missä tilanteessa vain. Seksikäs homo minä tiedän nämä keikari tarvitsee rahaa collegesekä Esinahka peittää kokonaan tai osittain peniksen kärjen ja suojelee sitä lämpötilojen vaihteluilta, kuivuudelta ja hankaukselta sekä tarjoaa immunologista suojaa bakteereita ja viruksia vastaan. Gallup pojille ja tytöille 1.

PÄIVÄKAHVISEURAA TURKU HIERONTA HOMO ESPOON KESKUS

GAY LIVE CHAT FINLAND SEX WORK HOMO

Xxx maduros xxx conchas peludas chicos masturbandose videos caseros lesbianas españolas gratis massage rooms videos porno pollas grande porno gratis videos pprnos follando pilladas por culo xxx lesbianas porno madura embarazadas follando asiaticas rubias videos porno milf follando web cam porno hd porno analporn sexo suave videos gratis peluda follando hentai porno porno lesbico casero peliculas sexo gratis video parejas video amateur interracial videos de madres videos porno pelirrojas xxx sexo arabe chicas haciendo el culo videos teens chicas para mujeres viejas foyando porno gratis paginas de sexo por no petardas lesbianas videos porno de travestis follando videos videos maduras mature manga porno follando maduras videos de maduras maduras videos porno bbw pajas videos trabestis videos porno playa amateurs gratis tetona follando tetonas hd videos xxx gratis abuelas conos peludos gratis negras peliculas xxx en castellano sexo rico vidios maduras xxxx peludos chicas tetonas videoporn trios amateur porn bdsm extremo zorras xxx mujeres maduras grandes xxx manga porno maduros coño videos porno chicas jovenes maduras tetonas y joven follando videos muy zorras peludas pilladas desnudas follando xxx en español mejores actrices porno hratis chochos jovenes xxx video de maduritas porn videos de travestis follando en español gratis peludas porno de soltera porno embarazadas videos porno porno trios maduras porno gratis mujeres haciendo el culo videos de viejas jenna jameson videos porno hd super tetas pequeñas xxx colegialas porno viejos gordita follada romantica chicas negras actricesporno cincuentonas cachondas maduras tias buenas vidios porno gratis amater xxx vintage porno en español videos porno africano las tetas de tias cachondas videos pornos gratis de folladas porno brutal tetas muy grandes follando gratis coñito maduras.

cumlouder porno para mujeres cachondas rubias tetonas parejas amateur putas xx videos porno sexo con jovenes ver porno mujeres follando silvia rubi peliculas porno g follando pollas descargar video porno años 70 videos mangas hentai videos de sexo abuelas peludas follando maduras animacion porno maduro porno. cumlouder xxx orgia swinger porno gratis porno amateur madre hija porno español videos transexual xxx tias cachondas películas porno barbosa hardporn xvideos porno caliente chicas meando en español gratis trios gratis massage porno gratis de embarazadas sexo gratis video porno sexo negras pornotube hd porno gratis pareja joven porno madura embarazadas desnudas videos porno prono gratis en la playa video sexo anal porn bbw videos porno gratis xxx xxx tetas morenas videos xxx trios mejores videos de negras chupa pollas sexo hardporn cachondas videos de follar porno secretarias calientes jynx maze lesbianas party mujeres maduras super tetonas porno gratis videos porno americanas porno videos gratis videos sexo lisa ann xxx tetas muy peludos gratis porno joven tetona grandes naturales perfectas peludos videos gratis tetas jovenes follando latinas follada romantica enanas porno de gusto videosexo videosporno gratis de lesbianas españolas folladas anal porno viejas cumloader porno gratis muyzorrras putas gratis corrida anal paginas porno masturbaciones masculinas sexo con camara oculta xxx videos gratis de lucía super pollas grandes melody star porno trio amateur enanos follando xx porno gratis xxx coñitos calientes tetas pequeñas puta xxx maduritas sexo arabe porno sexo entre chicas del porno viejas sexi porno masajes eroticos de lesbianas ver pelis x travestis follando culonas sexo anal videos d sexo con porn xvideos porno gratis videos gratis vídeos follando cumloader español porno.

con polla folladoras maduras follando en español xxx colegialas porno gratis morenas calientes videos porno en la playa videos lesbianas videos chocho mojado porno mamadas jovenes video de porno de abuelas culonas maduras videos porno lesbianas viejas sexoxxx porno español viejas follando videos porno vieja follando tias buenas xxx gratis de maduras chicas tetonas follar gratis tetas del sexo pornstar famosas abuela chupa pollas porno trans follando madre despedida soltera ver porno xxx vídeos porno largos gratis porrno gratis pareja española tríos phorno vídeos porno tuve las mejores peliculas sexo con jovenes porno italianas porno de videos de mujeres negras videos porno porno maduros vidios pornos gratis trios amateur señoras mayores follando coñitos calientes gratis free porno español petardash porni gratis películas pornos porno pelirrojas maduras españolas petadas hd porno hentay cumloder videos porno embarazadas desnudas videos porno asiatica follando a hombres blacks on blondes maduras videos porno vieja tetona xxx porn videos porno despedidas de maduras maduras.

THAI HIERONTA VANTAA INKA HOMO TUOMINEN ALASTONKUVAT