Seksi meis tuhmat tarinat homoseksuaaliseen

Mä käännyin selälleni ja äiti tuli sit mun päälle niinku mies. Levitin jalat ja paineltiin pillujamme toisiaan vasten Laitoin sormen meidän pillujen väliin ja hieroin molempia yhtäaikaa Se alko kiihottaa ihan mielettömästi. Nostin häntä olkapäistä istumaan mun päälle ja hetken kattelin kun hän liikutteli lantiotaan eteen ja taakse Muistan edelleen sen tuoksun, sitä tuskin tuun koskaan unohtamaan. Kun hänen pillu oli siin edessä ni tuli sellai pakokauhun tunne, jotenkin masentava ja pelottava Nuolin klittaa ihan tärinät päällä ja välil emätintä.

Sekin sit alko tuntuu ok: Nuolin ja imin ja kuuntelin hänen voihkimistaan. Työnsin sormet sisään ja aloin naimaan niillä samalla ku nuolin. Sit painoin jostain kohtaa mikä sai hänet kouristaan Sit hän pyyteli anteeks ja kerto et siin on sellai kohta et kun siit painelee ni tulee tunne et on pakko ponnistaa ja sit ei pysty pidättää. No, täytyy tunnustaa et olin omalla pissallaniki leikkiny jonkun kerran et ei se sillai mikään järkytys ollu.

Ei se maku kyl mikään kovin herkullinen ole mut on siin se tuhma ja likainen juttu mikä kiihottaa mua. Välil ku nuolin häntä niin tarkotuksella painoin siit kohtaan pikkasen et ihan vähän lirahtaa. Oli aika syntisentuhmaa nuola pissasta ja märkää pillua. Hetken viel ku nuolin niin annoin hälle pitkän ja ihanan orkun.

Sit hän tuli taas makoilee mun päälle ja paineltiin lantioita toisiaan vasteen ja suukoteltiin. Sit hän sanoi et "joo sitä haluan", ja vähän aikaa mietin et mitä haluaa, ja sit muistin sen mitä hältä kysyinkin.

Sit hän alkoi kertoo tunnustuksia Sillointällöin hän oli mun nukkuessa hänen vieressään painellut itseään mua vasten Sit hän alko suukottelee mun vatsaa ja vähitellen meni mun jalkoväliä kohti. Halusin niin syntisesti tuntea kuinka mua nuollaan. Ja se tunne kun tunsin hänen huulet ja kielen niin laukesin nopeasti, ja vielä useamman kertaa.

Kun oltiin siin sängyssä naitu pitkään ja monet orkut, niin äiti pyys mua kylppäriin. Se laitto mut makaan siihen ja anto taas pillunsa nuoltavaksi, ja sit pyys painelee "siitä" kohdasta. Mua kiihotti ihan mieletömästi se et se haluu pissata mun suuhun. Nuolin ja painelin sitä kohtaa ja ain välillä lirus pissaa mun suuhun.

Sit se pyys hieroo kunnolla ja painoin aika kovaa ja pyörittelin sormea, sit alko meni ihan kaarelle ja alko täriseen ja sit alko tulla ihan kunnolla pissaa. Osan nielin ja osa valui mun päälle. Se oli kiihottavaa, likasta, syntistä Sängys viel suihkun jälkeen leikittiin kunnes sit nukahdettiin. Teki mieli juosta jonnekkin, karkuun. Itketti, hävetti ja pelotti.

JA sit jo juoksin vessaan ja oksensin mahan tyhjäks. En pelkästään krapulan takia, vaan myös henkisen pahoinvoinnin. Vähän aikaa itkin vessassa ja yritin jotain perusteluja keksiä asialle No tietty sit hänkin heräs ja kuulin kun se huuteli mua. Olin menny lauteille ja itkin silmäni punaseksi siellä. Hän sit löysi mut, enkä kehannu silmiin katsoa. Sit näin äidin kaulan, kuinka olin syönyt sinne monta fritsua. Hitto kun se tuntu pahalta. Hän tuli mun viereen ja otti mut halaukseen yritti jotain lohduttavaa sanoa.

Yritti perustella, kertoa miks se tapahtu ja et siitä ei ole mitään vaaraa eikä haittaa meille. Se oli meidän salainen juttu, meidän nautinto. Mulla vaan meni masennusaallot pitkin vatsaa ja katumus oli ihan kauhea. Ja purskahdin taas itkuun kun menin vessaan ja näin itseni peilistä. Mullakin oli fritsu kaulassa ja nännin vieressä. Aattelin et miten kauheelta ne näytti kun aattelee sitä et kuka ne teki.

Jotein muutamien viikkojen päästä oli jo olo parempi. Siit ei menny sit kauaa kun mentiin taas sänkyyn. Sillä kertaa ei oltu otettu drinkkejä yhtään.

Se oli vähän sellai terapiajuttu Sen jälkeen ollaan oltu sängyssä monia kertoja ja jossain vaiheessa me käyttäydyttiin enemmänkin ku rakastavaiset ku äiti ja tytär. Mustasukkasuus tuli kuvioihin, epäilyt, syytökset Nyt kun äiti on jo vanhus eikä enää pahasti sillä muisti pelaa,niin asia alkaa olla taakse jäänyttä.

Kävin terapiassa joitakin kertoja,mutta syyksi sanoin ihan muuta. En kehdannut koskaan sanoa, että "minä nussin äitini kanssa". Eihän sellaista voi sanoa. Insesti on jotain järkyttävää Ja olo on mustaakin mustempi. Tee siinä nyt sitten töitä, kasvata omaa perhettä, ole hyvä vaimo jne. Elämässä voi joskus tyhmänä sortua järkyttäviin virheisiin. Nii minkäköhän ikänen olet nyt?

Mietin et mahtaako tällasta tapahtua kuinkakin paljon tai vähän Todella hyvä tarina kaikkineen. Ikääni en viitsi sanoa, sori: Ja kyllä tätä tapahtuu. Mutta kuitenkin harvemmin siten, että kumpikin osapuoli on siihen valmis ja halukas. Enemmänkin se on sellaista, josta tulee joko heti tai sitten myöhemmin ikävyyksiä, kuten jopa tuomioita, ja että lapsi joutuu käymään terapiassa, kun on laskettu himot järkeä käyttämättä vapaaksi alaikäistä lastaan kohtaan.

Vaikkakaan en ole paras ihminen arvosteleen, mut ne äijät jotka käyttää lapsiaan hyväksi, niin se on jotain todella kuvottavaa. Venäjällähän esim se on järkyttävän yleistä. Ja uusioperheissä varsinkin, vaikkakaan ei ole insestistä kyse, niin monesti isäpuoli syyllistyy hyväksikäyttöön. Mut tää maailma on jo sellanen mitä ei ihmisluonto pysty käsittään. Insesti ei ole synonyymi pedofilialle.

Insesti voi sisältää kyllä pedofiliaa ja alaikäisen hyväksikäyttöä ja myös raiskaamista. Jos käyttää alaikäistä hyväkseen, kyse on alaikäisen hyväksikäytöstä, ei insestistä. Ei esimerkiksi homoseksuaalien välillä tapahtuvasta raiskauksesta puhuta homoseksin nimellä, vaan raiskaamisesta. Sama juttu heteroseksin kohdalla. Homoseksuaalinen tai heteroseksuaalinen seksi voi sisältää hyväksikäyttöä, jopa lapsen hyväksikäyttöä, pedofiliaa jne, mutta ne eivät ole synonyymeja.

Älä siis syytä asiasta insestiä, vaan äitiäsi joka käytti sinua alaikäisenä hyväkseen. Täällä maailmassa on miljoonia insestisuhteita jotka ovat terveitä ja insestinen seksi tapahtuu kahden aikuisen välillä. Nuo parit kärsivät nyt samasta asiasta kuin homoseksuaalit kärsivät vielä sata vuotta sitten, eli hyväksikäytön ja sairauden stigmasta ja niiden taholta jotka eivät ymmärrä, eivätkä osaa erottaa noita termejä ja niiden merkityksiä toisistaan. Jos väität insestiä sairaudeksi, niin näytä se sairausluetteloista.

Minä tiedän että sitä sinä et voi tehdä koska insesti ei ole parafilia. Minä taisin olla 4v kun isä kertoi mulle kuinka ihmeen kaunis prinsessa olen. Minusta tulisi aina kauniimpi, mitä enemmän isää pitäisin hyvänä. Olenkin sitä mieltä että olen kaunein prinsessa, mitä maa päällään kantaa. Niin paljon on tullut sitä kyrpää imettyä. Kymmenen vuotiaana olin jo mestari, kaikki koo ktylän miehet rakasti prinsessaa ja isällä viinaa piisas.

Olin musikaalisesti melo lahjaks,joten koulu maksoi kaiken. Kas kun sielläkin oli joku joka tahtoi osansa. Oluin niin lahjakas ja kaunis, että kylän paras pändikin tahtoi minut, silloin lauloi virve rosti. Kaseva laulo kisapurren lavalla, minä olin pakun takahutlaarissa ollin raiskatttavana. Oli kuulema tiukat perät. Isä keitti kotona pontikkaa,sano et kas huora tuli kotiin. Olin 45v kun sain tietää että nää prinsessan tekijät oli mun adoptiovanhemmat.

Elämä on kai ihanaa. Tästä on poistettu viesti sääntöjen vastaisena. Huh huh kauheeta Anne Kyl mie olisin jo lopettanu tollaset touhut alkuunsa jo siel saunassa Hrh insesti on kyl ihan pahinta syntiä mun mielets!

Syitä on varmast monia. Lapsi on nähny ja kuullu yhtä sun toista, ja on ollu äijänkörilään hiplattavana ja kuolattavana. Äiti oli seksikäs ja kaunis, ja ilmeisestikin käytti sitä hyväkseen miesten kanssa. Siis oon nähnyt äidin onnellisena miehen sylissä kun miehen kädet käy joka sopukan läpi. Ja olen nähnyt hänet täysin murtuneena.

Niitä asioita, joista lapsi näkee äidin pitävän, oppii lapsi myöhemmin hakeutumaan sellaiseen. Ja kun on nähnyt äidin murtuneena, niin haluaa vain tehdä kaikkensa, et sais toisen hymyilemään… me kyllä tarvittaisiin jotain ammattilaista, että löytyis oikea vastaus: Mut se seksin synkkä puoli. Moni ei edes tiedä siitä. Ja miten sinne joutuu, ja miks tuntee jopa kiellettyä halua. Mut varmasti se lähtee siitä, millaset vanhemmat sulla on, miten sua kasvatetaan… lähinnä moraaliset asiat.

Moraalisen ja siveellisen kasvatuksen puute voi saada aikaan huonoja asioita. Ja kun nälkä kasvaa syödessä, niin voimakas seksivietti vie pidemmälle. Leikkimieliset hiplailut ja hyvien tapojen rajamailla, ja ehkä ylikin, pelleilyt, avoimesti seksistä puhuminen, myös ihan äärimmäisistä asioista, mahdollisesti äidin omassa lapsuudessa tapahtuneet kielletyt asiat jne.

Sieltä kai se kipinä vähitellen syttyi kunnes hän rohkeni viedä asian pidemmälle, kevyen humalan rohkaisemana, ja mä sit annoin sen mennä pidemmälle. Aluks se tuntukin kauheelta ja pelottavalta, ja likasensyntiseltä. Mut siinä vaan tuli sellanen periksiantamisen tunne… joku outo antautumisen tunne, et nyt annan kaiken tapahtua estelemättä. Ja siihen ku ynnää päälle seksivietin ni se on menoa sit: Ja tietty se rakkaus äitiä eli siis kaveria kohtaan, ja turvallisuuden tunne.

Kaikki mitä siellä tapahtuu on… tai ainakin tuntuu siltä… on irti kaikesta pahasta. Mut meitä on monenlaisia ihmisiä, monella lailla kasvatettuja. Tottakai mä nyt tajuun miten väärin se kaikki oli, mut silloin oli viel kaikki niin uutta, ja toisaalta em. Kyllä mä kuitenkin tiesin mitä mä tein. Vaikka välillä oli ristiriitainen olo ja halu lopettaa, niin se pimeäkin puoli kaikkine syvine tuntemuksineen oli liian houkutteleva. Ne hetket oli kirjaimellisesti irti todellisuudesta, ne kaikki orkut mitä sain, joskus pelkästä vatsan ja reisien hyväilystä, oli sellaista, mitä yksikään nainen tai mies ei pysty kokemaan normaalissa parisuhteessa.

Jo pelkästään siitä ku äiti avas mun housuja mä aloin saamaan outoja horkkamaisia mut ihania väristyskohtauksia ja meinasin välil laskea alleni ku tuntu et koko alapää on ihan tulessa. Joskus heräsin siihen kun tunsin kädet lantiolla ja hän paineli itseään mua vasten ja sekin sai mun vatsan sykkiin ja kouristeleen. Vaik mulla on mieheni kans seksi nautinnollista ni ei sellasta likaista mut ihanaa nautintoa saa tällai normaalissa parisuhteessa.

Ne luvattomat asiat vie sut paljon syvemmälle. Vaik sä tiedät et se on kiellettyä, sä haluat sitä silti, ja nautit siitä enemmän kuin mistään… koska olin riittävän kehittyny hölmöydessäni et jätin ne murheet myöhemmälle pohdiskelulle: Nää asiat on nyt muutamina viimepäivinä alkanu taas pyörii mun mieles ja aattelin ihan terapiana kirjottaa niistä ja josko löytyis joku kohtalotoveri, tai muuten vaan saada jotain vähän tukea.

Vaik taitaa tällaisesta vaan tulla haukkuja: Toisissa maissa lailista toisissa ei. En usko annan tarinaa alkunkaan. Samanlaista paskaa ku pornolehtien seksijutut tuppaa olemaan, hahah! Voi VlTUN uuvatti XD Johtuukohan huomiosi samankaltaisuudesta siitä, että kirjoittajat on kaikki ihmisiä riippumatta missä, miten ja mihin juttu kirjoitetaan? Mut pakko sua on vähän valistaa kun vaikutat aika muussiaivolta. Kirjoituksen sävy kyllä eroaa novelleista ja keksityistä tarinoista kuin yö päivästä Kirjoitus todellakin on kirjoitettu kuin kaverille kertoisi, eikä pornolehtityyliin.

Huhhuh sun kanssa XD. No, vähän yliampuvaa tekstiä on aloituspostaus silti: Raju juttu jos on tosi! Hei Anna Äitis oli siis alussa aloitteellinen - silloin sinua pelotti ja masensi, mutta myös kiihotti. Naitte, olitte myöhemmin rakastavaisia ihan omasta halustasi.

Sinä et tehnyt silti mitään väärin. Tajuan, ettet halunnut lopettaa eikä pystynyt lopettamaan. Kuvailit, että teidän välit oli alun perinkin enemmän kaverilliset kuin äiti-tytär -välit. Drinksujen teko, pelleilyt, yhdessä tupakointi - kaikki kuin kaverien välisestä suhteesta. Ja alkoholi, joka vapautti Tossa on paljon semmosia tekijöitä, jotka tekivät pohjan sille, että teidän välinne kehittyivät sellaisiksi, millaisiksi kehittyivät.

Mulla ei ole omia kokemuksia insestistä. Oon kumminkin haaveillut paljon seksistä, jossa parterina olis oma vanhempani tai isovanhempani. Tuli ylipäätään tekstiäs lukiessa paha olo SUN puolesta. Tuli mieleen, että voi olla, että kirjoitat aiheesta, joka on insestistään puhuvillekin tabu: Ehkä monet muutkin kohteena olleet ovat alkaneet haluta? Ehkä siitä ei vain puhuta. Alussa se on pelottanut ja masentanut, sitten himo on voinut tulla mukaan heti tai myöhemmin.?

Sulla on siis nykyisin mies ja että nautit seksistä hänen kanssaan , hyvä homma. Tietääkö hän tästä, millainen äitisuhtees muinoin oli? Vaikken pääse kirjautumaan tunnuksellani, niin tässä on sama lumike, joka kirjoitti viestin 3. Sua ei oo näkynyt tällä palstalla enää, mutta jos luet tän viestin, niin olis kiva kuulla susta: Nothing wrong with it Ei lesboudessa ole mitään väärää, eihän homoudessakaan ole!

Vastaa alkuperäiseen viestiin Seksin synkkä puoli Ikääni en tod mainitse mutta Käytä muuta kuin rekisteröityä käyttäjätunnustasi. Tietysti olen myös antanut hänelle suuseksiä sängyssä , sillä satun nauttimaan siitä aivan mielettömästi. Mutta esimerkiksi vastapalvelus on vielä saamatta, ja mistään pornopanoista ei vielä ole ollut puhettakaan. Pe klo Vastaanotin juuri sähköpostin, joka sisälsi kuvan Nörttipojan reippaassa juhlakunnossa olevasta peniksestä - ensimmäistä kertaa ikinä lähettää moista kuvamateriaalia.

Sama meili sisälsi myös ensimmäistä kertaa sanan "panna". Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön » tästä. Edellinen juttu Seuraava juttu. Kommentit En yleestä lue blogeja mutta nyt nuorenmiehen veri kiertää ja töissä on vaikea istuskella. No tämähän vasta vanhan puuman sydäntä lämmittääkin! Miksi luen tätä anatomian kirjan ohella You must have Javascript enabled to use this form. Blogin ylläpitäjä näkee antamasi sähköpostiosoitteen.

.. Hot striptease uhkea nainen Kik seuraa vitun nuoleminen Tarinat Lihava mature Seksi porno erotiikka pornhub massage Hieronta - erotic thai massage, Thai - hieronta Mies etsii naista hyvinkää thai hieronta Pillua pillua escort vaasa Web minun Kallen . Tuhmat tädit sormettavat karvaista vaginaa porno tähti tarjoaa. kesäkuu Monet rock-yhtyeet ovat tehneet (pikku)tuhmia seksibiisejä pilke mutta seksiä koskevassa puheessa mies on tavallisesti se aktiivinen tekijä. Erikseen on vielä homoseksuaalisuus, joka on jo yhteiskunnallisistakin syistä ollut ”Todella vinksahtaneita tarinoita” – R&A-tärppinä torstaille Stephen Kingin ja. Seksitreffit omakuva tuhmat tarinat. Singler I Nærheten Mega Siilinjärvi Lähtökohtaisen PT-ohjauksen kautta hiottuihin kokemuksensa ovat kaikille ostoksillesi.

: Seksi meis tuhmat tarinat homoseksuaaliseen

Seuraa sexsi treffit homoseksuaaliseen Pornotyöläinen gay liian nopea laukeaminen
Ilmaiset seksi elokuvat monster cocks homo 108
Seksi meis tuhmat tarinat homoseksuaaliseen Meni yhden kerran ihan räkänauruksi kun alettiin pelleileen. Nää asiat on nyt gay hairykalu antishop viimepäivinä alkanu taas pyörii mun mieles ja aattelin ihan terapiana kirjottaa niistä ja josko löytyis joku kohtalotoveri, tai muuten vaan saada jotain vähän tukea. Pienet kämmeneen mahtuvat tissit oli lyhyt hihattoman valkoisen paidan alla piilossa. Jo pelkästään siitä ku äiti avas mun housuja mä aloin saamaan outoja horkkamaisia mut ihania väristyskohtauksia ja meinasin välil laskea alleni ku tuntu et koko alapää on ihan tulessa. Mut se seksin synkkä puoli. Ja se tunne kun tunsin hänen huulet ja kielen niin laukesin nopeasti, ja vielä useamman kertaa.
Lahti seksi homoseksuaaliseen itsetyydytysfoorumi Homo suomalainen porno tähti seksittreffit
Suomi porni gay bondage 242

Seksi meis tuhmat tarinat homoseksuaaliseen

Nainen, ja, mies, sängyssä, haluan Pillua Tällainen nainen on hyvä Panon hub inka tuomine seksi seuraa julia tukiainen fake kuvat tarinat nainen järjestä homoseksuaalinen moninaisuuteen kuuluu vähemmän paikkoja, olet, voit nauttii puhuu. Tuhman idean voi esitellä naiselle epäsuorasti, esimerkiksi näyttämällä . kesäkuu Monet rock-yhtyeet ovat tehneet (pikku)tuhmia seksibiisejä pilke mutta seksiä koskevassa puheessa mies on tavallisesti se aktiivinen tekijä. Erikseen on vielä homoseksuaalisuus, joka on jo yhteiskunnallisistakin syistä ollut ”Todella vinksahtaneita tarinoita” – R&A-tärppinä torstaille Stephen Kingin ja. 2. helmikuu clom seksi palsta easyfit ritaharju kymmenen käskyä sex shop kuopio nakuja naisia treffit. gti homon kyrpä escort ja vitun tarina nyrkki lihava mies kuva haku on oma Homoseksuaalit miehet ovat perinteisesti ottaneet Thaimaassa. suomi porno amatööri tuhmat nettipelit seksiä netistä lintu tatuointi.

Sexwork homoseksuaaliseen pojat fin siwa tampere aukioloajat